STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdoczka, gratki!
Paulnia, no plany ambitne faktycznie
My dziś wychodzimy na 100%! Cieszę się nieziemsko
Czarnaiwi, mój mały byl kiepsko karmiony, bo długo miał zalegania ma zoladku i bilirubina spadala mu dlugo...5 dni był pod lampa. Więc u Ciebie i tak ładnie spada. Może już jutro wyjdziecieElmuszka, Paulina_2603, czarnaiwi, Lisa24, spaceangel, olkakarolka lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Magdoczka gratuluję..
Teraz to będą piękne wiadomosci, bobaskowe ,
Juz mam dosc tej zoltaczki. Mamy przychodza i wychodza a my kiblujemy:P no ale nic trzeba wyleczyc do konca.. oby Swieta wspolne w domu.
Zosiu a jakie poziomy biliburiny mieliscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 11:42
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Spacenegal tak mało praktyczny ten baldachim, ale na początku mały będzie spał że mną A lozeczko będzie tylko ładnie wygladalo:) chyba że jednak będzie wolał zamieszkać w lozeczku;)
Ja mam dzisiaj wesoły dzień, mąż wpadł na chwilę auto odstawić pod dom i mówi że ma wigilię w pracy... sami faceci więc wyobrażam sobie w jakim stanie wróci... rok temu była tragedia, spał później dwa dni;) A na wieczór chciałam jechać jakieś zakupy zrobić na święta, u nas Carrefour 24h otwarty, i najlepiej duże zakupy mi się robi ostatnio po 22, sklep pusty, towar świeżo wyglądają na polki:) ale cóż... może jitro:) -
U nas ludzie w każdym sklepie nawet widziałam kolejkę w sklepie z porcelaną... wórciłam z pół godzinnych zakupów byłam samochodem nie na piechotę wróciłam tak zmęczona że poszłam spać na 2 godziny!! Ostatnie dni to jakiś energetyczny dół śpię po 10-12 godzin w nocy i jeszcze w dzień 2-3 godziny. Nigdy w życiu tyle nie spałam no chyba za niemowlaka.. czuję się że moje życie ograniczyło się do funkcji inkubatora. Jeść- spać-produkować dziecko
11.2017 - aniołek 8tc
-
Uuuu, na premie świąteczna to ja nie mam co liczyć, szef mój tylko ma problemy przeze mnie, pisze jakieś wyjaśnienia i chodzi na przesłuchania do zusu. A ja nadal nie mam odpowiedzi czy mi przyznają ten zasiłek macierzyński czy mi go odbiorą, a ja w przyszlym roku będę się po sądach ciągać z wózkiem i cycem na wierzchu .... za to mąż pewnie dostanie... i to większą niż ja pensję. Hehe
Magdoczka - gratulacje
Kendy - już po? Trzymam kciuki
Zośkaaa - zazdroszczę ze święta spędzisz w pełnym pakiecie rodzinnym
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Jest mój Olafek ❤ale mnie przetrzymali urodził się dopiero o 11.48. 3380 g,56 cm 10/10. Jest cudny i maleńki.
Cesarka koszmar . Bardzo bolało darłam się..długo się męczyli ze mną .bardzo boli. Jest tragicznie .. Ale to nie wazne...synuś zdrowy to wazne.Lisa24, Seli, Elmuszka, olkakarolka, zizia_a, Magdoczka, Agnuka lubią tę wiadomość
-
No to mogą być święta Chata wykorzystana na ile siły pozwoliły. Zastanawiam się w ogóle skąd tyle energii wykrzesalam z siebie... Teraz trochę odpoczynku. Po południu zrobię paszteciki
Spaceangel u mnie w firmie była wigilia w ekskluzywnej knajpie i dostali tylko wino i pastę pomidorową Może dzisiaj dostaną przelew na konto, ale wątpię w to... Ja nie poszłam, bo po pierwsze to już nie pora na takie wyjścia, po drugie nie miałabym się w co ubrać, po trzecie nie chciałabym być na językach ludzi, no i po czwarte nawet gdyby była koperta jak co roku, to i tak by się nie opłacało po nią iść i męczyć się przy stole w sztywnej atmosferze... -
Kendy wrote:Jest mój Olafek ❤ale mnie przetrzymali urodził się dopiero o 11.48. 3380 g,56 cm 10/10. Jest cudny i maleńki.
Cesarka koszmar . Bardzo bolało darłam się..długo się męczyli ze mną .bardzo boli. Jest tragicznie .. Ale to nie wazne...synuś zdrowy to wazne.Kendy lubi tę wiadomość
-
Kendy wrote:Jest mój Olafek ❤ale mnie przetrzymali urodził się dopiero o 11.48. 3380 g,56 cm 10/10. Jest cudny i maleńki.
Cesarka koszmar . Bardzo bolało darłam się..długo się męczyli ze mną .bardzo boli. Jest tragicznie .. Ale to nie wazne...synuś zdrowy to wazne.Kendy lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Kendy gratulacje.
Spaceangel ale sama cesarka nie powinna boleć. Jak boli mimo znieczulenia to sie usypia. Ale za to czuć że cos robią, szarpanie itd i kazda mama inaczej to odbiera :p po cesarce za to boli kurewsko ponoc no ale sa lekiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 16:38
Kendy lubi tę wiadomość
-
Kendy gratulacje i Ty widzisz masz swoje piekne swieta
Kendy lubi tę wiadomość
-
No super:)Mam synka na święta. Jestem na silnych lekach przeciwbólowych i powoli jest lepiej. Pospałam trochę. Teraz powoli usiadłam i mogę popić wody i czekam na synka będziemy się karmić. Narazie bardzo boli,jest trudno...ale będzie lepiej
Teraz trzymam kciuki za was mamusie .
Elmuszka lubi tę wiadomość
-
Kendy sil duzo!
Wazne, ze juz jestescie razem.Kendy lubi tę wiadomość