STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lisa akurat dla mnie noc wyjatkowo spokojna dluzsze przerwy z cycem mlody mial
Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Kendy jak tak sprawdzają to duża szansa że dziś zrobią. wcześniakiem nie będzie więc jak uda bez żadnych komplikacji dziś to będziesz miała najfjniejszy prezent pod choinkę u nas po cc jeżeli nic się dzieje wypuszczają na drugą dobę więc dziś byłoby super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 07:22
11.2017 - aniołek 8tc
-
Kendy powodzenia!!!
Czarnaiwi na święta będziecie już w domciu. Lepiej jeden dzień za dużo, niż jeden za mało, ale wierzę, że już chciałabyś u siebie. -
Czarnaiwi a ile naswietlaja?
Kendy kciuki juz zaraz, bedziesz miala piekne swieta
My sie dopiero budzimy kawunia i robota -
Mam dzisiaj ambitny plan! Posprzątam mieszkanie, wyprasuję zalegające pranie, zrobię w końcu te paszteciki, obiad, padnę na twarz, a w nocy pojadę rodzić
Zośkaaa lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Czarnaiwi a ile naswietlaja?
Kendy kciuki juz zaraz, bedziesz miala piekne swieta
My sie dopiero budzimy kawunia i robota
Apetyt ma duzy, przybiera na wadze,ale ta durna zoltaczka, lekarze powiedzieli ze jakby byla mniejsza to by jej szybciej przeszlo, fest pocieszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 09:22
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
czarnaiwi wrote:Juz nie naswietlaja naswietlali 24 godz. Z krwi bylo 15.1 i spadlo do 12.5 to dolozyli naswietlania na kolejne 9 godzin i jeszcze nie mialam badan po tych 9 godzinach.
Apetyt ma duzy, przybiera na wadze,ale ta durna zoltaczka, lekarze powiedzieli ze jakby byla mniejsza to by jej szybciej przeszlo, fest pocieszenie -
Cześć dziewczyny. Ciężko znaleźć chwilę 19.12.2018 urodzilam sn slicznego synka po 9,5 h od odejścia wód. Z czego 6 h rozwarcie na 3 cm, a w pół godziny po podaniu zzo rozluznilam się i było już 9 cm Tak więc urodziłam w 37 tc +4 dni. Synek 3 kg, 53 cm wagi. Jest cudowny, dziś rozrabia, moje cyce nie wyrabiają
olkakarolka, Agnuka, katepr, Martoszka, OlinkaO, spaceangel, Seli, Zośkaaa, czarnaiwi, Elmuszka, Lisa24, zizia_a lubią tę wiadomość
-
DziekiJ dziewczyny:)
Ja też się balam zzo i wydawało mi się, że mam wysoki próg bólu. Ale po 6h skurczów przy 3 cm rozwarcia tak mnie znaczyło, że znieczulenie było nieziemską ulgą. No i u mnie pośpieszylo poród
A tak chciałam rodzić po nowym roku Dobrze, że nie w święta:-P