STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Olinka recznie jest baaardzo cieżko, te kilka pierwszych kropli siary okej ale na rozkrecenie laktacji z wczesniakiem to nie jest dobry sposób.
ja mam kupiony laktator też, napewno bede potem odciagac, nie dam sie zamknac w 4 scianach
Jaskolka93, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Wiadomo, tylko w tych książkach wszystko takie oczywiste i proste
bo to fachowcy z wieloletnim doświadczeniem piszą i znajomością tryliarda przypadków
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa, swoje odbeczałam, teraz trzeba isc do przodu. Kupilismy juz nowy fotelik, nie ten kolor,ktory chcielismy, wzielismy co bylo, to nie ma juz takiego znaczenia...
Polecam Wam ten biustonosz do karmienia, tani a u mnie sie bardzo fajnie sprawdza,zamawiam kolejny http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7669823574Elmuszka lubi tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
A ja idę dzisiaj do szpitala.
Mam dużo wód płodowych i musze być pod obserwacja i może zdecydują o szybszym cięciu. Nie wiem czego się spodziewać
zaskoczyło mnie to. I ktg jakieś też niedokonca ok.Mozliwe że święta spedze w szpitalu...a możliwe ,że szybciej przywitam synka . Emocje takie zesue popłakałam .Dobrze że jestem spakowana ..jak to nigdy nic nie wiadomo...dopinajcie wszystko na tip topWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 14:50
-
Kendy wrote:A ja idę dzisiaj do szpitala.
Mam dużo wód płodowych i musze być pod obserwacja i może zdecydują o szybszym cięciu. Nie wiem czego się spodziewać
zaskoczyło mnie to. I ktg jakieś też niedokonca ok.Mozliwe że święta spedze w szpitalu...a możliwe ,że szybciej przywitam synka . Emocje takie zesue popłakałam .Dobrze że jestem spakowana ..jak to nigdy nic nie wiadomo...dopinajcie wszystko na tip topKendy lubi tę wiadomość
-
Kendy trzymam kciuki by wszystko było ok. Ważne, że chcą Cię w szpitalu.
Ja jutro pierwszy raz jadę do Łodzi na ktg, mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
Jak do 9 stycznia nic nie ruszy to 12 pewnie cc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 15:09
Kendy lubi tę wiadomość
M&M -
OlinkaO wrote:Katepr, w tej książce mowa właśnie to tym, ze laktator nie jest potrzebny, bo można tez „ręcznie” odciągać, bo kiedyś tak sobie radzono. Z tym, ze wiadomo laktator ułatwia sprawę. Ja mam kupiony na wyrazie wu.
-
Kendy wrote:A ja idę dzisiaj do szpitala.
zaskoczyło mnie to. I ktg jakieś też niedokonca ok.Mozliwe że święta spedze w szpitalu...a możliwe ,że szybciej przywitam synka . Emocje takie zesue popłakałam .Dobrze że jestem spakowana ..jak to nigdy nic nie wiadomo...dopinajcie wszystko na tip top
Powodzenia! Masz donoszona to moze zrobia cc i puszcza do domu? Na swieta robia czystkiKendy lubi tę wiadomość
-
Elmuszka nie pamietam dokładnie kiedys robiłam, ale wiem, ze miałam juz wszystko gotowe na swiezo już do szpitala, a przypominam, ze rodzilam w 36+1.
Kendy, kciuki!
A my...wstepnie jutro NARESZCIE wychodzimy!czarnaiwi, Seli, Lisa24, Paulina_2603, Agnuka, OlinkaO, olkakarolka, Elmuszka, Kendy lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Kendy trzymam mocno kciuki! Bądź silna i dzielna, lekarze na pewno podejmą dobrą decyzje. Cały czas miałaś z tylu głowy święta z Olafkiem, wiec może faktycznie miałaś racje
dawaj znać gdy będziesz mogła, jak się sytuacja rozwija. To już skończony 38, dzidzius duży wiec pewnie nie ma się czego bać :* Seli ma racje, możliwe, ze będą chcieli zrobić tak, żebyście nie zalegali w szpitalu w święta.
Elmuszka według procedury jest po 35 tyg, mi przez święta i cała historie o możliwym wcześniejszym porodzie zrobiła w skończonym 34, wiec już mam wszystkie wynikiobowiązkowe jest gbs, hbs i HIV, kiła i hcv dla osób o podwyzszonym ryzyku, ja robiłam na początku ciąży w razie wu, z powodu specyfiki pracy.. teraz już nie powtarzałam, tzn powtórzyłam kile ale to przez przypadek bo nie pamiętałam czy gin kazała czy nie
) chyba ze ktoś chce tez zrobić wszystko dla pewności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 16:52
Elmuszka, Kendy lubią tę wiadomość
-
czarnaiwi wrote:Zosia cudowna wiadomosc, mam nadzieje ze i my jutro do Was dolaczymy.
Trzymam kciuki za Was!czarnaiwi lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
A jak rodzicie po 1 stycznia to sie cos pozmienialo co do hiv.itp. mi ginekolog pokazywal ustawe i cos mowil.
-
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa.
Jestem w szpitalu po ktg i morfologi jeszcze dziś będę miała usg. Mam być jutro rano na czczo. Jest szansa że zrobią mi jutro cesarkę. I już jutro poznam synka.❤ Dowiem się ostatecznie po porannym obchodzie
Czułam coś ze 21.12. jakby tak było jest szansa jak będzie wszystko ok wyjść w wigilię. Także chciałabym by tak bylo. Dzidziuś donoszony,rozwinięty,jutro 38+2.,więc 39 tydzień.
Emocje niedoopisania dopiero usiadłam po całym dniu i trawie informacjejeszcze nie do końca doszły ..nocka z głowy
ale wolę ta jedną niż te 8 które były przede mną. Ukruci mi się trochę to czekanie .może. Gorzej jak zostawia mnie w szpitalu do pierwotnego terminu i święta całe tuoby nie..trzymajcie kciuki by jutro...nie mogę się już doczekać chce mieć już maluszka przy sobie :)a moja ginka zapewniała że dzidziuś już gotowy to najwaznjsze,bo mama też zdecydowanie gotowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 18:54
Seli, olkakarolka, Elmuszka lubią tę wiadomość