STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kendy podejrzewam, ze raczej do pierwotnego.terminu trzymac nie beda.. zyczenCi Swiat z malenstwem przy choince . Ppwodzenia na jutro!!
Kendy lubi tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Też mi się wydaje, że na święta będziecie już w domciu
Odpoczywam sobie, ale kiepsko się czuję Ból pachwin, ból podwozia, teraz doszły biodra i kręgosłup. Oby to były objawy szybkiego porodu. Też bym chciała już urodzić i mieć to za sobą... Miałam dzisiaj tyle zrobić i nic nie ruszyłam, ale nie dałam rady...Kendy lubi tę wiadomość
-
CO do tych badań to właśnie nie pamiętam ze szkoły rodzenia, czy one mają jakiś "termin" ważności, coś mi się wydaje, że miały być nie starsze niż miesiąc? No ale nie pamiętam czy to na pewno o to chodziło. Lista badań jest na stronie szpitala, ale terminy już nie
Załączam fajny film o rozwoju dziecka przez 9 miesięcy. Mi się spodobało jak pokazany został poród i te obroty dziecka w trakcie wychodzenia.
https://video.xx.fbcdn.net/v/t42.9040-2/35163813_258756278033738_4348954794392551424_n.mp4?_nc_cat=1&efg=eyJybHIiOjQyNiwicmxhIjoxMDgyLCJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&_nc_ht=video-waw1-1.xx&oh=8c96efcc22131951d5f43772433aaf4c&oe=5C1C1D26 -
katepr wrote:Elmuszka no bo tak sie prawidłowo obraca dziecko, pamiętam jak musiałysmy wszystkie wykuć i potem pokazywać po kolei na fantomie, masakra
Kendy to oby jutro zrobili cc, to może na święta uda się wyjsc
-
Dzięki :)Nie wierzę ,że już za moment mogę mieć synka po drugiej stronie brzuszka:) .Ale staram się nie nastawiać za bardzo na jutro ,bo różnie może byc..
Zośka
Super ze do domku jutro
Paulina
22.12 już pojutrze:)
A jeszcze przed szpitalem zdarzyłam łóżeczko pościelić małemu :)także wszystko gotowe,muszę wrócić z synkiem
Głodna...od obiadu nic nie jadłam i już nie mogę,zgaga pali a mleczka i migdałów tu nie ma .tylko woda do północy...ale dziś to wszystko mi jedno.. jutro może będzie ten wielki dzień.
Śpijcie dobrze i proszę o kciuki jutro by wszystko dobrze poszło.
Na wszystkie przyjdzie czas...a jak widzicie nie zna się dnia ani godziny ..ja jeszcze dziś liczyłam 8 dni..a tu może został 1. Także głowy do góry :)wszystkie się doczekamy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 22:40
Paulina_2603, Lisa24, Seli, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Znalazłam w domu duży kawałek woalu i uszylam baldachim do lozeczka:) kolejny nie potrzebny gadżet który pewnie wywale jak młody zamieszka w lozeczku:) chociaż się czymś zajełam jak spać nie idzie;)
Kendy, Seli, Elmuszka, Lisa24 lubią tę wiadomość
-
Noi fajnie
U mnie nocka też ciężka..jak zamknę oko na chwilę to budzą szybkim ktg(( ale dobrze niech sprawdzają)głowa boli z emocji,zgaga pali pierunsko a nawet łyka wody nie moge a koło mnie dziewczyna w trakcie wywoływania porodu( po wyciagnieciu balonika) walczy ze skurczami i aż ja rzuca po łóżku ...ale skubana pomiędzy skurczami śpi bo chrapie byle do rana...Seli lubi tę wiadomość
-
Kendy to sie wymeczysz...
Najlepiej odespac tylko w takich warunkach ciezko. -
Kendy do lozka spac ,nabierac sil! A tak na powaznie to nie dziwie sie, to ogromne emocje.ja noc po porodzie nie zmruzylam oka, taka dawka adrenaliny..
Kendy lubi tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Tak ale zasnal przed 3 i dopiero teraz znow obudzony ale ja wczesniej spalam w nocy gora godzine - dwie... co 3h odciagalam mleko, 40min na laktatorze spedzalam. Wiec teraz na cycu to luzik ;p
Kendy lubi tę wiadomość