STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Skurczy porodowych się nie wyciszy ani nospą ani magnezem więc nie widzę sensu się męczyć z większym bólem. Ja nie odstawiłam magnezu a i tak mi się stawia i boli ale przynajmniej łydki i uda tak mi nie dokuczają ze skurczami, wcześniej nie brałam to właśnie przez nogi spać nie mogłam. nospę biorę jak już naprawdę mi dokucza
Wszystko zamierzam odstawić po wigilii i biorę się za przyśpieszanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 15:33
Martoszka lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Martoszka wrote:Ja mężowi zrobię przyjemność i od 2.01 zaczynam podobne postępowanie. Chyba, że wcześniej ten mój dzieć wyskoczy
Coś tam się u Ciebie rusza? jakieś rozwarcie skurcze, czop odszedł ?
11.2017 - aniołek 8tc
-
Hej, dawno mnie tu nie było ale to dlatego że się działo. Mialyście rację że już blisko. We wtorek rano na świat przyszło Nasze Szczęście
. Wczoraj wróciliśmy do domu ale tak naprawdę dopiero dziś normalnie funkcjonuję. Mamy już ubrana choinkę i we troje czekamy na Święta.
Może jutro uda mi się Was nadrobić.
Jeśli będę tu rzadko to proszę nie gniewajcie się, jestem zakochanai niewyspana
Tomcio pozdrawia wszystkie ciocie !!!
Martoszka, Paulina_2603, Rubi27, Kendy, czarnaiwi, Seli, Agnuka, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Witamy Tomcia
A Ty kochana nami się nie przejmuj, wszystko rozumiemy
Nacieszcie się sobą i wspólnymi świętami, a jak będziesz miała chwilę czasu, to napisz coś o porodzie
-
Marin
Gratulacjepozdrawiamy Tomcia. No wariuje się na punkcie maluchów
Czekamy na zdjęcie synka.
Czarnaiwi
Kurcze nie dobrze . Trzymam mocno kciuki byscie wyszli na święta .
Paulina
Trzymam kciuki za dzisiejsza nockę.
Spaceangel
Może i u ciebie cos ruszy po świętach.
Korzystajcie że świat i pojedzcie sobie. Ja dopiero dziś mogłam zjeść i nadrabiam.
Walczymy ,zaczął chwytać ładnie i ssać pierś :)cała rodzina wprost zakochana w małym ..tatuś świruje ,wczoraj porządnie oblał synka na pępkowym.Ale dziś byl i przyniósł co trzeba. Jeszcze zrobił naszej starszej super torta na urodziny. A moja córa ciągle płacze ze szczęścia że ma brata:) co to będzie jak wrócimy do domu. -
Marin cały czas tu o Tobie myślałyśmy
gratulacje!
super ze jesteście już w domu.
Takim tempem to nie wiem ile z nas wytrzyma do tego stycznia ;P 3??haha
Byłam dzisiaj z mama na szybkich zakupach, jak stała w kolejce a ja poszłam to starsza kobieta za nià zagadała na kiedy mam termin, mama powiedziała ze na 27 stycznia, okazało się ze jest położna na emeryturze i stwierdziła, ze na jej oko to maks do 15 i będzie po wszystkim. W sumie taka wizja i data pasuje mi najbardziej, wiec trzymam ją mocno za słowo ;P
Kendy Twój mąż piecze torty ??? Chyba muszę wysłać mojego do Twojego na jakieś warsztaty kulinarne hahaserio, zazdro
My w końcu ogarnelisny dzisiaj mieszkanie, na jutro została tylko łazienka i podłogi. W końcu da się tu jakoś żyć ;p z racji, ze od gin dostałam zielone światło na trochę ruchu to zrobiłam dwa serniki i knopersa. Coś mi sił przybyło. Chętnie ubrałabym jeszcze choinke ale mąż już marudzi.. chciałabym już wrócić do normalnej formy fizycznej.. ale to najszybciej po nowym roku
-
Dziewczyny też tak macie że praktycznie po każdym posiłku lecicie do kibelka? Chciałabym żeby to były oznaki porodu ale mam tak już od tygodnia czy dwóch hehe. Nie daj boże jak zjem za dużo na raz to jak beczka nie dobrze mi wzdęcia na wymioty się zbiera. Biedny uciśnięty żołądek i jelita
11.2017 - aniołek 8tc
-
Kendy chyba dzisiaj nic z tego nie będzie... Chociaż brzuch się co chwilę stawia. A tak chce mi się spać, zaraz mi się chyba buzia rozerwie od ziewania. Obym tylko mogła w nocy spać, bo zawsze w pełnię mam z tym problem.
No i dostalismy kolejną siatkę ubranek od znajomych. Niektóre są takie słodkieMamy tego tyle, że pewnie niektórych rzeczy nie zdąży założyć
-
Paulina Może jeszcze zdarzysz:)
A jak nie to widocznie Adusia wybrała sobie inną datę. Przynajmniej będziecie w domu na święta bo gdyby dziś to na wigilie w szpitalu .
Lisa24
Akurat miał gotowe produkty na torta u spody kupione ale ogólnie gotuje świetnie i piecze też ale trochę mniej świetnie
Ciekawe kto następny. Dziewuszka by się jakaś przydałaLisa24 lubi tę wiadomość
-
Kendy wrote:Paulina Może jeszcze zdarzysz:)
A jak nie to widocznie Adusia wybrała sobie inną datę. Przynajmniej będziecie w domu na święta bo gdyby dziś to na wigilie w szpitalu .
Lisa24
Akurat miał gotowe produkty na torta u spody kupione ale ogólnie gotuje świetnie i piecze też ale trochę mniej świetnie
Ciekawe kto następny. Dziewuszka by się jakaś przydałaTo już idę mnie nie zależy
No i rzeczywiście dziewuszka by się przydała, bo póki co przewaga chłopców.