Styczniowe mamusie witają :).
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdzia26 Powiem Ci że mi też z początku wyszedł negatyw dopiero parę dni po kupiłam taki przed test i była słabiutko jrecha druga była wyraźniejsza , zrobiłam potem trzeci i jak wół dwie gtrube krechy .
kasiaaa049 Ale się cieszę , gratuluję z całego serca , a Ty kiedy masz wizytę ja już na szpilkach siedzę , ale do Piątku jakoś się wytrzyma .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 08:55
-
nick nieaktualny
-
To ile najlepiej po terminie zrobić bete? Ja mam termin @ na 8-9 maj wiec zobaczymy co z tego będzie... Jestem na stymulacji clo i wyhodowalam duży pecherzyk, ogromny. Pękł w piątek i wtedy też był seks zobaczymy z jakim efektem[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nieśmiało dołączam
Joasia8966 To tak jak u mnie Nadal jestem w szoku bo choć planowaliśmy, to nie spodziewaliśmy się, że uda się za pierwszym razem
Szczęśliwa Mamusia, kasiaa049 tak wcześnie macie wizyty już ? Ja dopiero planuje sie umówić, ale myślę tak za 2-3 tygodnie Aczkolwiek nie wiem czy sie nie skuszę szybciej bo w maju mamy sporo imprez rodzinnych -
kasiaaa049 wrote:To moja pierwsza ciąża po długich staraniach i moja pani doktor powiedziała żebym przyszła już w piątek
Rozumiem Cię, o pierwszą ciążę też się długo staraliśmy i jak się tylko dowiedziałam z testu to chciałam biec do Ginka
Daj koniecznie znać jak po wizycie -
Ja tak myślałam zeby sie udac jutro ale to chyba za wcześnie bedzie. Może poczekać z 2-3 tygodnie. Znajoma jedzie do lekarza za trzy tyg to moze akurat z nią bym sie zabrała
Justyna1220 to już jesteś po terminie miesiączki? Bo ja chyba raczej powinnam dostać 1.05. Przynajmniej przed poprzednią ciążą która skonczyła sie zabiegiem miałam cykle 30-31 dniowe. Dziś jest mój 28 dc i nie mogłam sie powstrzymac i zrobiłam test
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
joasia8966 wrote:Ja tak myślałam zeby sie udac jutro ale to chyba za wcześnie bedzie. Może poczekać z 2-3 tygodnie. Znajoma jedzie do lekarza za trzy tyg to moze akurat z nią bym sie zabrała
Justyna1220 to już jesteś po terminie miesiączki? Bo ja chyba raczej powinnam dostać 1.05. Przynajmniej przed poprzednią ciążą która skonczyła sie zabiegiem miałam cykle 30-31 dniowe. Dziś jest mój 28 dc i nie mogłam sie powstrzymac i zrobiłam test
Tak, jestem po terminie, dzisiaj mam 25 dc, a cykle 24dni
Jeśli chcesz zobaczyć już bijące serduszko to najlepiej, po skończonym 7 tygodniu
W ciąży z córeczka na pierwszej wizycie byłam już w 36dc i było widać pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte, moja mała miała wtedy całe 5 mm Serduszko zobaczyłam dopiero miesiąc później, więc myślę, że nie ma się co spieszyć
Mówi ta, co ma to już raz za sobą Przy pierwszej ciąży mogłabym iść zaraz po nasikaniu na test
A jak test u Ciebie? Mocna krecha? Bo u mnie bladzioch jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 14:24