*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobra cena i jakość mam 62 a wydaje mi się nawet troszkę większy
Jeśli ktoś chce zaoszczędzić to warto kupować ciuszki w Lidlu z serii Lupilo są rzadko, a rozchodzą się z prędkością światła, więc trzeba codziennie sprawdzać gazetki, świetna jakość, niska cena, dużo osób sobie chwaliosobiście mam już od nich zakupiony dres, 2x swetry, rajstopki, 2pak bluzek na dł rękaw i dalej czekam na ich okazje
-
belldandy wrote:W Tesco ostatnio upolowalam body 5pak za 10 zł na 9-12 miesięcy;) także tez szukam okazji
dzięki za namiary, bede polować.
Ag. w takim razie jak możesz to wyślij jutro;) dzięki;)
Wyślij mi maila na priv, jak wyjdę do domu to wyśle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 19:04
-
Hej dziewczyny, zbieram sie od paru dni zeby sie tutaj przywitac. Cos sie udzielalam na poczatku, ale nie nadazalam za tempem postow bo mialam nawal pracy. Za to od poczatku pazdziernika juz jestem na zwolnieniu wiec Was podczytuje regularnie. Przyjmiecie mnie do Waszego grona na tej ostatniej prostej?
Ewelina88, Kawa, Gwiazdeczka27, Ag..., rastafanka, szpilka, zielarka, Paula44, Agus89, jonka91, nix, MonikaDM, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Anielle wrote:Hej dziewczyny, zbieram sie od paru dni zeby sie tutaj przywitac. Cos sie udzielalam na poczatku, ale nie nadazalam za tempem postow bo mialam nawal pracy. Za to od poczatku pazdziernika juz jestem na zwolnieniu wiec Was podczytuje regularnie. Przyjmiecie mnie do Waszego grona na tej ostatniej prostej?
Jak płeć u Ciebie ? Synus czy corcia ?Anielle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O jak milo dziewczyny
Ma byc dziewczynka, ku naszemu wielkiemu zdziwieniu bo bylam wewnetrznie przekonana ze bedzie chlopak. Ale cieszymy sie ogromnie ze bedziemy miec coreczke a imie jeszcze nie do konca wybrane, wstepnie jest Emilia, ale jeszcze nie jestesmy zdecydowani. Zobaczymy jak to bedzie, narazie zwracamy sie do brzucha per "Krupcia".
Ewelina88, Paula44, jonka91, rastafanka lubią tę wiadomość
-
tez ostatnio ciuszki sortowalam ale nie sugerowalam sie tylko metka a przykladalam do siebie i mam nawet troche ubranek 50, a ze ja bylam malutka 2950 i jedyne 52 cm, to dobrze ze takie mam, tych raczej nie bedziemy kupowac juz, chyba ze w styczniu sie okaze ze mamy drobinke, poki co wiekszosc ciuszkow zdobyczna a 3 body jakie kupilam to na 62 i 68, 2 kombinezony zdobyczne mam na 56 i 62, najwiecej ciuszkow na 62, a tych mniejszych po trochu, wiec na pewno 56 jak cos w normalnej cenie znajde to jeszcze dokupie
-
Cookie zobacz w sklepie bobowozki w Sosnowcu
Co do rozm. 68 i dalej to nie kupuje, my nie mamy poprostu tego gdzie trzymac
Dzieci rodza sie do 59 i ubranka zawsze sa luzne w ciagu miesiaca nabieraja masy a m-c mi starczy by dojsc do siebie i zamowic cos przez internet lub isc do sklepu po wieksze
To nie sa czasy wedlug mnie by przygotowywac sie jak na wojne na przyjscie malenstwa i tak pewnie o czyms zapomne.
Ja narazie mam tylko dla siebie szlafrok, getry, koszule, staniko koszulke z gatty i wozk od znajomych w piwnicy czeka lozeczko.
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż powyżej 68 nie kupuję, znowu nie dajmy się zwariować, okazje są co chwilkę tylko trzeba poświęcić jakieś pół godzinki żeby wyśledzić wszystkie gazetki np na okazjum.pl zresztą w Pepco i Textil Market można zawsze coś kupić tanio.
Szkoda mi zapasy robić bo póxniej i tak pójdę do sklepu i będę żałować..Ag..., polaola lubią tę wiadomość
-
Ano racja, czasy takie ze jak po porodzie 2/3 dni w szpitalu to i wtedy by dal rade maz kupić wyprawkę. Ja większych niż 68 nie kupuje( a i tych mam tylko chyba 3 pajace bo fajna wyprzedaż była to wzięłam) narazie 56/62 zajmują moja szafę...tzn szafę pana Konstantego:D
Kawa, Paula44, polaola lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:
Szkoda mi zapasy robić bo póxniej i tak pójdę do sklepu i będę żałować..
No właśnie, toz to taka radość że trzeba na później coś zostawic:) mi nawet maz teraz mówi, zostaw coś na później bo co będziesz kupować jak teraz wszyrsko kupisz:)Kawa lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj policzyłam ile mam ciuszków.
No cóż.. sporo się tego uzbierało.
Posegregowałam na rozmiary. Pochowałam większe rzeczy do szafy, a te najmniejsze wyprałam.
Lista rzeczy na 0-3m przedstawia się następująco:
- body z długim rękawem 7szt.
- body z krótkim rękawem 12szt.
- pajace 24szt.
- półśpiochy 4szt.
- spodnie 7szt.
- bluzki z długim rękawem 10szt.
- bluzy z kapturem 2szt.
- wełniany sweterek 1szt.
- czapki 7szt.
- rajstopy 2szt.
- legginsy 1szt.
- ogrodniczki 1szt.
- rękawiczki 1szt.
- kombinezony 2szt.
- skarpetki 10szt.
- komplet do szpitala (2 body, 2 pajace, 2szt. łapek niedrapek i czapka)
Większość rzeczy kupiona za grosze.
Uwielbiam SH.
Kawa, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula miałam to samo napisać. He he... Ja mam tylko 3 i mam zamiar dokupić też 3. ale mam więcej polspiochow i bluzeczek.
Mąż mnie właśnie zameczyl wspólnie z córa. On pukal, ona odpowiadała i tak z pół godziny. Teraz poszli spać a mnie głowa boli.Agus89, ania_29, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie dziewczyny, ja mam kupe ciuszkow do 6 miesiecy bo znalazlam super babke na wyprzedazach garazowych i kupilam od niej hurtem mase slicznych rzeczy. No i chyba przeszadzilam bo szafa sie wypelnila, zaczyna miejsca brakowac. A przeciez swiat sie po porodzie nie zatrzymuje (no moze dla nas tak, bedziemy w innej czaso-przestrzeni) ale sklepy, apteki, drogierie sa otwarte. Wiec zawsze bedzie mozna cos dokupic.
24 pajace to niezla sumkaJa sie moge "pochwalic" 7 spiworkami
4 dostalam od kolegi po jego synku, 3 sama kupilam i chyba bede miec inny na kazdy dzien tygodnia bo nie wiem po co mi tyle tego
Dobrze przynajmniej ze z tego sie szybko nie wyrasta.
Agus89, Paula44 lubią tę wiadomość