Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem jak się kolejka z jonki listy poprzestawia na finiszu, bo na bank nie będziemy rodziły wg kolejnosci:)

Ewelina88, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... położne mówiły, że stosowanie oliwki przyczynia się do powstawania ciemieniuchy... Weź tu bądź mądry ;)

201501145565.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!
    Jestem dziś mega happy, bo niedługo jedziemy wybrać limuzynę dla naszego Księcia! Mam nadzieję, że wybierzemy i zamówimy (bo mi się ciągle coś zmienia w tej główce, a tu już czas podąć decyzję), a popołudniu będę mogła się Wam pochwalić wyborem :D
    Troszkę się dziś nie wyspałam, bo półtorej godziny się wierciłam z boku na bok.. alee nic mi dziś nie zepsuje humorku! Nawet ta pogoda i niewypanie! :)
    Trzymajcie się cieplutko Kobitki! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 09:39

Ag..., Agus89, Gwiazdeczka27, Ewelina88 lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej i my się witamy w 30tygodniu :)
    kurcze a ja myślałam że dużo rzeczy mam a okazały się znikome przy waszych ilościach pajacy muszę trochę dokupić bo jak policzyłam to się przestraszyłam mam tylko sztuk 4 tych małych oczywiście. Ale za to pobiłam chyba rekord z kombinezonami mam ich uwaga 6 ale ja nie kupiłam ani jednego wszystko dostałam wiec grzecznie podziękowałam i powiesiłam do szafy :)

nick nieaktualny, Chanela, Gwiazdeczka27, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do kosmetyków na ciemieniuchę, najbardziej popularny to
    - Skarb Matki - Olejuszka
    - Oillan - na ciemieniuchę

z takich jeszcze ciekawych rzeczy do kupienia, można kupić sobie saszetkę krochmalu do kąpieli w razie mocniejszych odparzeń albo alergii na skórze (koszt koło 4 zł)

A ja się dzisiaj wyspałam w końcu, wstałam po 9 czyli starego czasu po 10 :)

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pół kilo mąki ziemniaczanej kosztuje 4 zł a to to samo co krochmal, z resztą ziemniaczanka jest naprawdę skuteczna i na sucho i w kąpieli.
    Moja córka miała silną ciemieniuchę, cała główka, czoło, brwi, powieki i część nosa były w łuskach. Smarowałam to wszystko oliwką zwykłą przed kąpielą i potem, gdy zmiękło, delikatnie zdrapywałam paznokciem. Wyczesywanie itp nic nie dawało. Wszystko z czasem zniknęło.

Ewelina88 lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w to niedzielne przedpołudnie!
    Zaczęliśmy 31 tydzień (30+0) i wg belly 8 miesiąc, ale wiemy, że to dopiero faktycznie przede mną :)
    Wasze ilości ubranek mnie przygniatają, ale damy radę. Wczoraj szukałam żyrandola do pokoju Małej, 3 markety a wybór marny :( Masakra...

zielarka, nix, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag ja zapewne będę pierwsza na liście rodzących! :)

Bell chodziło o mi o Jonson&Johanson Oliwka Bed Time cała seria tych dziecięcych kosmetyków była z "Dżonsona" a kiedyś sama używałam i stoi dalej na półce.
    Jak chcesz koniecznie by skóra małego zawsze była nawilżona to kąp go od razu w emolientach i gotowe. Ale licz się z tym że np Emollium czy Olliatum Baby kosztują od 20-30zł w górę.

Mi chyba oliwka na ciemieniuchę będzie zbędna bo czytałam że u dzieci po cc występuje sporadycznie, więc jak co wyślę męża do apteki.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa czyli startujesz na zloty medal?? :) nie no zartuje, wiem wiem mówiłaś ze planujesz na 18.12, ciekawi mnie jak się potoczy lista całościową.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:01

nick nieaktualny, nick nieaktualny, szpilka lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:14

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bell jest z Nivea Baby , płyn do kąpieli z oliwką, 200 ml Seria Pure&Sensitiv 14,99

Zresztą kup co tam chcesz :) Ja będę szukać takiego płynu co by był już z oliwką by nie trzeba było używać dodatkowego mazidła "po".

I też postaram się kupić wszytsko z jedenj serii ;)

Orientujecie się czy produkty HIPP są dostępne w Rossie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela Ziajka fajna i tania niby ale u Sroki ma bardzo kiepskie opinie...

AGG jak się uda to startuję! A Co by nie :D ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:11

Ag... lubi tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa na terenie Łodzi jest rossmann online to sobie możesz sprawdzić co jest i w jakich cenach. W najbliższym czasie wszędzie ma być. Dla mnie super ułatwienie bo zakupy w tesco robię online i teraz jeszcze w rossmannie jak będzie u mnie.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 21 grudnia rodzic mogę to może Milka też zechce prezent nam na święta zrobić. Nie miałabym nic przeciwko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:18

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko no ja właśnie przeglądam sklep internetowy Rossmann. I stwierdzam że cała seria Babydream jest w tak śmiesznej cenie że zakupię ją praktycznie całą oprócz oliwki, kremu na odparzenia, i wybiorę jeden krem do buzi (bo jest kilka) bez kombinowania :)

p.s no ja mogę od 10 rodzić jakoś tak... więc wolę sama to zaplanować niż jechać na porodówkę w święta, sylwestra lub międzyczasie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:20

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja już dawno sobie taka listę zrobiłam. Bardzo tanie te kosmetyki więc nawet żalu nie będzie że kasa wydana jak się nie sprawdzą.

zplX18SyZp.gif
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cóż to za dyskryminacja z tymi dwoma wojewodztwami:/ a reszta to co.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah wyliczyłam sobie że wyniesie mnie to "AŻ" 37,94zł haha w tej cenie to są emolienty ba! Jedna butelka! a gdzie reszta ? :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agg Kochana bez nerwów u mnie też nie ma internetowego żeby zamówić. Jest tylko w Łodzi. Ale ceny możesz sprawdzić "poruszając się" po sklepie http://sklep.rossnet.pl ;)

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag czytałam że w każdym ma być.
    Ja mam dziwne przeczucie że urodze w tym roku i zaczynam za torbą się rozglądać. Nic mi nie pasuje i mąż mówi że przyniesie z pracy taka reklamówkę dużą i będzie w sam raz. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:31

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
‹‹ 1040 1041 1042 1043 1044 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ