*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
No no, ale wiesz tak to mogłabym kupic online bo do sklepu nie pójdę a tak to muszę małża wysłać, a ja wiem co on kupi??!!
Listę obrazkowa mu trzeba zrobic:) bo jak nie to wysyła mi zdjęcia czy ma być taki produkt czy inny:D
isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina88 wrote:Ag czytałam że w każdym ma być.
Ja mam dziwne przeczucie że urodze w tym roku i zaczynam za torbą się rozglądać. Nic mi nie pasuje i mąż mówi że przyniesie z pracy taka reklamówkę dużą i będzie w sam raz.
Ja kupiłam w maju walizkę cudowna witchen na wyjazdy do małża do Swiss:) sprawza się jako walizka do szpitali idealnie:D aczkolwiek przeznaczenie jej mialo być skrajnie inne:D -
nick nieaktualnyJa specjalnie walizy chyba nie kupię.. Liczę że się upchnę w torbe na fitness z Pumy, no tylko szlafrok do reklamówy dam, bo biorę wielki i puchaty a ten zająłby każdą wielką torbę
to tylko 2-3dni pobytu.
ahaha przypomniało mi się jak jechałam na spływ na Litwę na 9dnii spakowałam się do plecaka "szkolnego"...
-
Wiesz co ja mam w wymiarze podręcznym ale wiem ze do niej mieszczą się tylko moje rzeczy jak narazie, podejrzewam ze z rzeczami dla malucha się nie zmieszczę do niej i wezmę poprostu wieksza. Z uwagi na dość lotniczy tryb życia małża walizek ci u nas pod dostatkiem:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:44
-
Witam Was w niedziele
Ja ostatnio ogladam rozne seriale dokumentalne o porodach i w jednym z odcinkow babka na porodowke przyjechala z dwoma ogromnymi walizkami na kolkach, no doslownie jakby sie wprowadzala na miesiac.
Z kolei inna przyjechala chyba z 10 malymi reklamowkami i tobolkami wypchanymi, wygladala tez komicznie
Ja planuje miec dwie male torby sportowe, albo jedna walizeczke ktora ma dwie przegrody - z jednej strony rzeczy dla mnie, z drugiej dla dzidzusiaTylko ze ta walizeczka ma wymiary takie jak do kabiny samolotu wiec nie wiem jeszcze czy sie zmieszcze, ale powinnam.
-
Hej stycznioweczki
jestem obecnie lutowka, ale słyszałam od lekarza dosyć często ze maleństwo może przyjść na świat w styczniu, z USG wynika ze to będzie 31/01/2015 także czuję się z Wami jakoś tak połączona, dlatego nie miejcie mi za złe że czasami podczytam Was tu
pozdrawiam
isabelle, Ewelina88, Anielle, nix, MonikaDM, Paula44, M4DZI4, jonka91, polaola, rastafanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI my witamy się w niedzielę. U nas trwa remont. Mężuś jedyny wolny weekend poświęca na układanie podłogi i dopieszczanie innych rzeczy w mieszkaniu.
My już zakończyliśmy szkołę rodzenia. Szybko zleciał nam ten czas i chyba już tak będzie. Miłego dnia wszystkim. -
Ja torbę już kupiłam, raczej średnia typowo podróżna 60l, bo walizki lotnicze u mnie odpadają - za duże i nie mają kieszeni bocznych. Zobaczcie na stronie swojego szpitala, czy są obostrzenia odnośnie bagażu. U mnie jest wyraźnie napisane, żeby nie brać dużych bagaży czy walizek, bo nie ma gdzie ich przechowywać i że nie ograniczają dostępu mężom, więc zawsze można dowieźć brakujące rzeczy. Mam więc ambitny plan spakować się do tej jednej torby + kosmetyczka w rękę, chociaż jak patrzę na paczkę podkładów Bella Mama to mam poważne wątpliwości, czy córce nie trzeba kupić drugiej torby
-
nick nieaktualny
-
Anielle witaj !
Dziewczyny ja jestem zaszkowana Wasza ilością ubranek, ja na rozmiar 56 zamierzam miec tylko niezbędną ilość, resztę w razie co dokupię. Z reszta sporo rzeczy dostałam także te nowe tylko do szpitala.
Dzisiaj miałam taki sen, że urodziłam dziecko byłam z nim już domu w pokoju, to był chłopczyk ale już taki spory 2-3 miesiące miał około bo był ciężki i duży. I ja go przewijałam, nosiłam na rękach,, nawet cycem karmiłam w tym śnie ! A najlepsze, że jak płakał to radziłam sobie z tym i byłam w tym śnie taka zadowlona i myślałam wtedy że to nie takie trudne zajmowanie się dzieckiem. Hehe ciekawe jak to będzie w rzeczywistości.Anielle, zielarka lubią tę wiadomość
-
Ja na męża w sprawie dowiezienia rzeczy średnio liczę bo w tamtym roku jak przywiózł mi klapki pod prysznic to prawie życie straciłam bo ja mam 37 a ten kupił 43 w takie śmieszne kwiatki i ciągle mi spadały a pod prysznicem masakra.
Ag..., Chanela, isabelle, renia83, Agus89, polaola lubią tę wiadomość
-
Magdalenka nie do końca wiadomo co masz na myśli mówiąc niezbedna ilość 56 i dlaczego szokuje cię ilość ubranek niektórych ziewzyn.Dla jednego dziecka ( i rodzica) niezbedna ilość to 5 sztuk, dla innego 10, a dla innego po 2 sztuki, pewnie i takie się znajda co się wogole nie zmieszczą.
Każde dziecko urodzi się inne i będzie wymagało innej ilości. Ja wiem ze jestem mala i raczej mój synek gigantem nie będzie a nie wyobrażam sobie mieć np mniej niż 7 kompletów gora dół w roz 56.
Tak wiec niezbedna ilość to pojecie bardzo względne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 12:07
isabelle lubi tę wiadomość
-
Ewelina haha, no mój małż juz przeszkolony ale też niektóre rzeczy niw były trafione.
Np jak poprosiłam o majtki przywiózł mi 5 par stringów:), piżamy koszulki i dresy niepoprasowane jak psu z gardła wyciagniete:D
Teraz juz wie co i jak:)Chanela, Agus89 lubią tę wiadomość