X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no, ale wiesz tak to mogłabym kupic online bo do sklepu nie pójdę a tak to muszę małża wysłać, a ja wiem co on kupi??!!
    Listę obrazkowa mu trzeba zrobic:) bo jak nie to wysyła mi zdjęcia czy ma być taki produkt czy inny:D

isabelle lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:15

Kawa lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag to pokaż mu pierwsze tu w necie a później zapisz polskie i niemieckie nazwy :D ewentualnie niech prosi o pomoc babeczki na sklepie, w sensie ekspedientki :)

Ag... lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Ag czytałam że w każdym ma być.
    Ja mam dziwne przeczucie że urodze w tym roku i zaczynam za torbą się rozglądać. Nic mi nie pasuje i mąż mówi że przyniesie z pracy taka reklamówkę dużą i będzie w sam raz. :-)
    tak, w 2015:)

Ja kupiłam w maju walizkę cudowna witchen na wyjazdy do małża do Swiss:) sprawza się jako walizka do szpitali idealnie:D aczkolwiek przeznaczenie jej mialo być skrajnie inne:D

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, a niedawno robiłyśmy bety....pamiętam to jak dziś....a już szykujemy się do porodów :O szok!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:41

Ag..., Paula44, Ewelina88, Kawa, nix, renia83 lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja specjalnie walizy chyba nie kupię.. Liczę że się upchnę w torbe na fitness z Pumy, no tylko szlafrok do reklamówy dam, bo biorę wielki i puchaty a ten zająłby każdą wielką torbę :D to tylko 2-3dni pobytu.

ahaha przypomniało mi się jak jechałam na spływ na Litwę na 9dni :D i spakowałam się do plecaka "szkolnego"... :D

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co ja mam w wymiarze podręcznym ale wiem ze do niej mieszczą się tylko moje rzeczy jak narazie, podejrzewam ze z rzeczami dla malucha się nie zmieszczę do niej i wezmę poprostu wieksza. Z uwagi na dość lotniczy tryb życia małża walizek ci u nas pod dostatkiem:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:44

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Anielle Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was w niedziele :)
    Ja ostatnio ogladam rozne seriale dokumentalne o porodach i w jednym z odcinkow babka na porodowke przyjechala z dwoma ogromnymi walizkami na kolkach, no doslownie jakby sie wprowadzala na miesiac.
    Z kolei inna przyjechala chyba z 10 malymi reklamowkami i tobolkami wypchanymi, wygladala tez komicznie :)
    Ja planuje miec dwie male torby sportowe, albo jedna walizeczke ktora ma dwie przegrody - z jednej strony rzeczy dla mnie, z drugiej dla dzidzusia :) Tylko ze ta walizeczka ma wymiary takie jak do kabiny samolotu wiec nie wiem jeszcze czy sie zmieszcze, ale powinnam.

relgjw4z78qot2nk.png
    8p3ogzu3ye28ntmj.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej stycznioweczki ;) jestem obecnie lutowka, ale słyszałam od lekarza dosyć często ze maleństwo może przyjść na świat w styczniu, z USG wynika ze to będzie 31/01/2015 także czuję się z Wami jakoś tak połączona, dlatego nie miejcie mi za złe że czasami podczytam Was tu ;) pozdrawiam ;)

isabelle, Ewelina88, Anielle, nix, MonikaDM, Paula44, M4DZI4, jonka91, polaola, rastafanka lubią tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mężowie przecież mogą dowieźć rzeczy ;)

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wymagają tylko 15 pieluszek, podkłady poporodowe zapewniają więc miejsca zaoszczędzę.

Zresztą czas pokaże :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I my witamy się w niedzielę. U nas trwa remont. Mężuś jedyny wolny weekend poświęca na układanie podłogi i dopieszczanie innych rzeczy w mieszkaniu. :-)
    My już zakończyliśmy szkołę rodzenia. Szybko zleciał nam ten czas i chyba już tak będzie. Miłego dnia wszystkim.

• isabelle Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja torbę już kupiłam, raczej średnia typowo podróżna 60l, bo walizki lotnicze u mnie odpadają - za duże i nie mają kieszeni bocznych. Zobaczcie na stronie swojego szpitala, czy są obostrzenia odnośnie bagażu. U mnie jest wyraźnie napisane, żeby nie brać dużych bagaży czy walizek, bo nie ma gdzie ich przechowywać i że nie ograniczają dostępu mężom, więc zawsze można dowieźć brakujące rzeczy. Mam więc ambitny plan spakować się do tej jednej torby + kosmetyczka w rękę, chociaż jak patrzę na paczkę podkładów Bella Mama to mam poważne wątpliwości, czy córce nie trzeba kupić drugiej torby ;)

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania niby tak... ale ja mam do kliniki prawie 50km w jedną stronę :P

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielle witaj !

Dziewczyny ja jestem zaszkowana Wasza ilością ubranek, ja na rozmiar 56 zamierzam miec tylko niezbędną ilość, resztę w razie co dokupię. Z reszta sporo rzeczy dostałam także te nowe tylko do szpitala.

Dzisiaj miałam taki sen, że urodziłam dziecko byłam z nim już domu w pokoju, to był chłopczyk ale już taki spory 2-3 miesiące miał około bo był ciężki i duży. I ja go przewijałam, nosiłam na rękach,, nawet cycem karmiłam w tym śnie ! A najlepsze, że jak płakał to radziłam sobie z tym i byłam w tym śnie taka zadowlona i myślałam wtedy że to nie takie trudne zajmowanie się dzieckiem. Hehe ciekawe jak to będzie w rzeczywistości.

Anielle, zielarka lubią tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na męża w sprawie dowiezienia rzeczy średnio liczę bo w tamtym roku jak przywiózł mi klapki pod prysznic to prawie życie straciłam bo ja mam 37 a ten kupił 43 w takie śmieszne kwiatki i ciągle mi spadały a pod prysznicem masakra.

Ag..., Chanela, isabelle, renia83, Agus89, polaola lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka nie do końca wiadomo co masz na myśli mówiąc niezbedna ilość 56 i dlaczego szokuje cię ilość ubranek niektórych ziewzyn.Dla jednego dziecka ( i rodzica) niezbedna ilość to 5 sztuk, dla innego 10, a dla innego po 2 sztuki, pewnie i takie się znajda co się wogole nie zmieszczą.
    Każde dziecko urodzi się inne i będzie wymagało innej ilości. Ja wiem ze jestem mala i raczej mój synek gigantem nie będzie a nie wyobrażam sobie mieć np mniej niż 7 kompletów gora dół w roz 56.

Tak wiec niezbedna ilość to pojecie bardzo względne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 12:07

isabelle lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina haha, no mój małż juz przeszkolony ale też niektóre rzeczy niw były trafione.
    Np jak poprosiłam o majtki przywiózł mi 5 par stringów:), piżamy koszulki i dresy niepoprasowane jak psu z gardła wyciagniete:D

Teraz juz wie co i jak:)

Chanela, Agus89 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 1041 1042 1043 1044 1045 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ