*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
No no, ale wiesz tak to mogłabym kupic online bo do sklepu nie pójdę a tak to muszę małża wysłać, a ja wiem co on kupi??!!
Listę obrazkowa mu trzeba zrobic:) bo jak nie to wysyła mi zdjęcia czy ma być taki produkt czy inny:D
isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak, w 2015:)Ewelina88 wrote:Ag czytałam że w każdym ma być.
Ja mam dziwne przeczucie że urodze w tym roku i zaczynam za torbą się rozglądać. Nic mi nie pasuje i mąż mówi że przyniesie z pracy taka reklamówkę dużą i będzie w sam raz.
Ja kupiłam w maju walizkę cudowna witchen na wyjazdy do małża do Swiss:) sprawza się jako walizka do szpitali idealnie:D aczkolwiek przeznaczenie jej mialo być skrajnie inne:D -
Kurcze, a niedawno robiłyśmy bety....pamiętam to jak dziś....a już szykujemy się do porodów
szok!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:41
Ag..., nick nieaktualny, Ewelina88, nick nieaktualny, nix, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa specjalnie walizy chyba nie kupię.. Liczę że się upchnę w torbe na fitness z Pumy, no tylko szlafrok do reklamówy dam, bo biorę wielki i puchaty a ten zająłby każdą wielką torbę
to tylko 2-3dni pobytu.
ahaha przypomniało mi się jak jechałam na spływ na Litwę na 9dni
i spakowałam się do plecaka "szkolnego"... 
-
Wiesz co ja mam w wymiarze podręcznym ale wiem ze do niej mieszczą się tylko moje rzeczy jak narazie, podejrzewam ze z rzeczami dla malucha się nie zmieszczę do niej i wezmę poprostu wieksza. Z uwagi na dość lotniczy tryb życia małża walizek ci u nas pod dostatkiem:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:44
-
Witam Was w niedziele

Ja ostatnio ogladam rozne seriale dokumentalne o porodach i w jednym z odcinkow babka na porodowke przyjechala z dwoma ogromnymi walizkami na kolkach, no doslownie jakby sie wprowadzala na miesiac.
Z kolei inna przyjechala chyba z 10 malymi reklamowkami i tobolkami wypchanymi, wygladala tez komicznie
Ja planuje miec dwie male torby sportowe, albo jedna walizeczke ktora ma dwie przegrody - z jednej strony rzeczy dla mnie, z drugiej dla dzidzusia
Tylko ze ta walizeczka ma wymiary takie jak do kabiny samolotu wiec nie wiem jeszcze czy sie zmieszcze, ale powinnam.
-
Hej stycznioweczki
jestem obecnie lutowka, ale słyszałam od lekarza dosyć często ze maleństwo może przyjść na świat w styczniu, z USG wynika ze to będzie 31/01/2015 także czuję się z Wami jakoś tak połączona, dlatego nie miejcie mi za złe że czasami podczytam Was tu
pozdrawiam
isabelle, Ewelina88, Anielle, nix, nick nieaktualny, nick nieaktualny, M4DZI4, jonka91, polaola, rastafanka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI my witamy się w niedzielę. U nas trwa remont. Mężuś jedyny wolny weekend poświęca na układanie podłogi i dopieszczanie innych rzeczy w mieszkaniu.

My już zakończyliśmy szkołę rodzenia. Szybko zleciał nam ten czas i chyba już tak będzie. Miłego dnia wszystkim. -
Ja torbę już kupiłam, raczej średnia typowo podróżna 60l, bo walizki lotnicze u mnie odpadają - za duże i nie mają kieszeni bocznych. Zobaczcie na stronie swojego szpitala, czy są obostrzenia odnośnie bagażu. U mnie jest wyraźnie napisane, żeby nie brać dużych bagaży czy walizek, bo nie ma gdzie ich przechowywać i że nie ograniczają dostępu mężom, więc zawsze można dowieźć brakujące rzeczy. Mam więc ambitny plan spakować się do tej jednej torby + kosmetyczka w rękę, chociaż jak patrzę na paczkę podkładów Bella Mama to mam poważne wątpliwości, czy córce nie trzeba kupić drugiej torby
-
nick nieaktualny
-
Anielle witaj !
Dziewczyny ja jestem zaszkowana Wasza ilością ubranek, ja na rozmiar 56 zamierzam miec tylko niezbędną ilość, resztę w razie co dokupię. Z reszta sporo rzeczy dostałam także te nowe tylko do szpitala.
Dzisiaj miałam taki sen, że urodziłam dziecko byłam z nim już domu w pokoju, to był chłopczyk ale już taki spory 2-3 miesiące miał około bo był ciężki i duży. I ja go przewijałam, nosiłam na rękach,, nawet cycem karmiłam w tym śnie ! A najlepsze, że jak płakał to radziłam sobie z tym i byłam w tym śnie taka zadowlona i myślałam wtedy że to nie takie trudne zajmowanie się dzieckiem. Hehe ciekawe jak to będzie w rzeczywistości.
Anielle, zielarka lubią tę wiadomość
-
Ja na męża w sprawie dowiezienia rzeczy średnio liczę bo w tamtym roku jak przywiózł mi klapki pod prysznic to prawie życie straciłam bo ja mam 37 a ten kupił 43 w takie śmieszne kwiatki i ciągle mi spadały a pod prysznicem masakra.
Ag..., Chanela, isabelle, renia83, Agus89, polaola lubią tę wiadomość
-
Magdalenka nie do końca wiadomo co masz na myśli mówiąc niezbedna ilość 56 i dlaczego szokuje cię ilość ubranek niektórych ziewzyn.Dla jednego dziecka ( i rodzica) niezbedna ilość to 5 sztuk, dla innego 10, a dla innego po 2 sztuki, pewnie i takie się znajda co się wogole nie zmieszczą.
Każde dziecko urodzi się inne i będzie wymagało innej ilości. Ja wiem ze jestem mala i raczej mój synek gigantem nie będzie a nie wyobrażam sobie mieć np mniej niż 7 kompletów gora dół w roz 56.
Tak wiec niezbedna ilość to pojecie bardzo względne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 12:07
isabelle lubi tę wiadomość
-
Ewelina haha, no mój małż juz przeszkolony ale też niektóre rzeczy niw były trafione.
Np jak poprosiłam o majtki przywiózł mi 5 par stringów:), piżamy koszulki i dresy niepoprasowane jak psu z gardła wyciagniete:D
Teraz juz wie co i jak:)
Chanela, Agus89 lubią tę wiadomość