*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a slyszalyscie o wkladkach laktacyjnych wielorazowych? Tzn poprostu uszytych z materialu? Zastanawiam sie czy sobie takich nie stworzyc z jakiegos milego materialu, ale nie wiem ile. No i czy wogole bedzie mi sie chcialo to prac czy latwiej poprostu uzywac jednorazowych.
-
Hej Kochane
w temacie toreb i pakowania, to mnie czeka zakup torby, bo poprzednia zamordowala mi mamusia, jesle chodzi o pakowanie to jak w zeszlym roku trafilam do szpitala i mezu musial mnie pakowac, to bylo ciezko, ale jakos dal rade, a teraz ostatnio to nawet calkiem niezle mu poszlo i nawet w gratisie mi mala podusie przywiozl, o ktorej sama nie pomyslalam -
Jejku ale mam wnerwa( delikatnie mówiąc)
Od rana czekam na badanie:/ przez tydzień prosiłam o rolade na obiad od teściowej to zrobiła bez sosu bo nie miała jogurtu do zagęszczenia wiec wyszedł suchy kurczak, do tego nieosolona kasza( bo nie wiedziała czy można) i oslodzina kapusta, do tego pimidorowka zabielana smietana:/ nosz ku*wa mac, zaraz wybuchne i się poplacze.
i tak to właśnie jak ktoś ma ci coś zrobic:( zrobi tylko smaka.Paula44 lubi tę wiadomość
-
Ja chcę kupić wkładki laktacyjne wielorazowe, tylko nie avent bo zewsząd słyszę, że przeciekają. Wiem, że dą droższe w kształcie łezki, które dobrzr trzymają wilgoć i najpewniej kupię trzy pary na początek, w czasie nawału to yylko jednorazowe mają sens, a potem dokupię kolejne trzy pary wielo, na ba bank będę karmić parę lat.
-
Kawa wrote:Bell jest z Nivea Baby , płyn do kąpieli z oliwką, 200 ml Seria Pure&Sensitiv 14,99
Zresztą kup co tam chceszJa będę szukać takiego płynu co by był już z oliwką by nie trzeba było używać dodatkowego mazidła "po".
I też postaram się kupić wszytsko z jedenj serii
Orientujecie się czy produkty HIPP są dostępne w Rossie??
HIPP jest w Rossmanie, może nie cała oferta ale większość produktów można dostaćKawa lubi tę wiadomość
-
Ja też będę używać kosmetyków Babydream, bo mają fajne składy i kosztują grosze.
My dzisiaj byliśmy na długim spacerze, bo aż grzech było zmarnować słoneczny dzień.Mąż stwierdził że chodzę jak kaczuszka.
U nas w domu dzisiaj pachnie pizzą.
Nażarłam się i teraz rozkoszuję się niedzielnym lenistwem.
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Właśnie niedawno wróciłam od rodziców - sponsorów dzisiejszych zakupów
Moi rodzice postanowili zafundować swojemu pierwszemu wnukowi wózek, dla nas to spora pomoc, chociaż sami dalibyśmy radę kupić, ale skoro się uparli nie będę się kłócić. Przygotowali trochę więcej pieniążków niż wózek kosztował, więc dokupili materacyk, wanienkę i termometr bezdotykowy Microlife. Wózek w końcu wybraliśmy firmy Adamex, a model Pajero Alu Len
Mąż wybrał kolor, w końcu jakiś, który mi się podoba!!
Czas oczekiwania na wózek do 6 tygodni, chociaż telefon, że wózek już jest mogę dostać i jutro.. Zobaczymy jak będzieAgus89, zielarka, Anielle, Paula44, renia83, rastafanka, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Tak to model głęboko-spacerowy.
http://www.tomiko.pl/produkt,galeria,3797,adamex-pajero-alu-len-wozek-wielofunkcyjny.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 17:19
Paula44 lubi tę wiadomość