*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olejek ze słodkich migdałów, można kupić w sklepach zielarskich, jest super, ale uprzedzam, że nie pachnie migdałami
byłam bardzo tym zawiedziona
można go tez stosować do masażu krocza i wszelakiej pielęgnacji dzieci nawet zamiast kremu na zimę. Dobrze działa przeciw rozstępom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 20:02
-
nick nieaktualnySilatan wrote:Kawa a o jakim rasowcu myślałaś?
Kochana marzy mi się amstaff albo bullterrier. Miałabym kilka innych ras na oku no ale przez ustawę o rodowodowych psach nie znajdę w "dobrej" cenie... a nie będę płącić za psa ponad tysiąc złotych..lwuska55592 lubi tę wiadomość
-
Aaaaaale mi maciczka szaleje
ale młodzik robi przemeblowanie chyba w swoim apartamencie więc może od tego
i niiic mi się nie chce i w ogóle bleee
dobrze że dzisiejszy dzień już dobiega końca, a tak w ogóle to powiem wam ze jakaś taka bez sił ostatnio jestem, krótki oddech i brzucholek z każdym dniem cięższy, zadyszkę mam nawet stojąc w kuchni i robiąc sobie herbatę
ciężko zaczyna się robić
-
Jak się objawia szczyt lenistwa? Wysyłaniem przez mojego Lubego sms o treści: "jak będziesz wyłączała internet to zostaw uchylone drzwi na jakieś 30-40 cm, żebym miał czym oddychać". Toż to więcej czasu zajęło mu pisanie sms, niż wstanie z łóżka i otwarcie drzwi..
-
ania_29 wrote:zielarko a jakiś inny naturalny specyfik jeszcze polecasz?
można się uzależnić
Oba oleje stosuję na twarz włosy swoje i córki, na całe ciało.Anielle, ania_29 lubią tę wiadomość
-
zielarka wrote:Olej arganowy, też wszechstronny, masło shea jest świetne jako naturalny kosmetyk do wszystkiego, ma jednak ostrzejszy zapach i jest twardawe. Ja osobiście stosuję w dużych ilościach olej arganowy i kokosowy, który dodatkowo można stosować w kuchni-jajecznica na oleju kokosowym nabiera zupełnie innego wymiaru smakowego
można się uzależnić
Oba oleje stosuję na twarz włosy swoje i córki, na całe ciało.
Potwierdzam o oleju kokosowym! Uzywam czystko kosmetycznie bo akurat nie lubie smaku, ale czasem dodaje do ciast zamiast zwyklego oleju albo masla i pyszne sa. Maz smazy nawet mieso i bardzo lubi, ja niezbyt. Ale peeling z cukru i oleju kokosowego jest super, oleju uzywam tez do wlosow jak maski raz na jakis czas, fajnie nawliza skore glowy bo czasem mam sucha i mi sie luszczy. Chce wyprobowac arganowy teraz bo podobno to produkt-cud. Dopiero od niedawna odkrywam naturalne rzeczy jako kosmetyki i moim zdaniem nie ma porownania do kosmetykow z drogerii ktore przewaznie tylko ladnie pachna i ladnie wygladaja a dzialania nie widze.ania_29 lubi tę wiadomość
-
No i jak myślicie kto leży w szpitalu ?
Byłam dziś na zakupach i na kawie u rodziny i zaczął mnie znowu brzuch boleć. No ładnie się spakowalam na wszelki wypadek. Na ip pani nie miła krzyczała że o tej godz to się nie przyjeżdża bo lekarze czasu nie mają. Mówię jej że teraz mnie zaczęło boleć to za karę że się odezwałam tak mi założyła welflon że ręką boli. Na szczęścia lekarz miły z szyjka ok ale zostać trzeba bo dadzą magnez. Oddział super. pokój 3 os ale sama jeste, łazienki też ładne, tv 32 cały, ładną pościel i 2 przemile pielęgniarki. A już się przestraszylam tej na ip. teraz grzecznie leże z kroplówka. Niby wszystko ok ale zostanę ok3 dni żeby bóle przeszły.Paula44 lubi tę wiadomość
-
Dzięki. Pani na ip powiedziała że e sumie mogłam nospe 3 raży po 2 tabletki zażyć i by mi przeszło. Mąż to już czerwony był z nerwów ale co się będziemy dodatkowo stresowac. Z drugiej strony faktycznie z tego co mówią wszystko ok a magnez profilaktycznie.
-
Ja mam nadzieję wyrobiłam już swoja normę na początku, jazda karetką do przyjemności nie należy
Gabrysia nie robiłam masażu, jakoś mi te info umknęło, nacięcie miałam i to spore ale zagoiło się jak na psiea blizna jest grubości włosa
Być może pomimo masażu nie uniknęłabym nacięcia bo oprócz tego popękałam na całej długości pochwy, 10 szwów. Czyli jakoś ogólnie za wąsko było dla mojego dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 21:04
-
Ewelina88 wrote:Dzięki. Pani na ip powiedziała że e sumie mogłam nospe 3 raży po 2 tabletki zażyć i by mi przeszło. Mąż to już czerwony był z nerwów ale co się będziemy dodatkowo stresowac. Z drugiej strony faktycznie z tego co mówią wszystko ok a magnez profilaktycznie.
Super, uwielbiam takich lekarzy i personel medyczny "mogla pani..." No kurde jakbym wiedziala co mi jest i co na to pomoze to bym chyba nie przyjezdzala! Sa tacy ktorym sie wydaje ze wszystko jest oczywiste bo dla nich to jest oczywiste. Ja nie mam wyksztalcenia medycznego, jak brzuch boli a jestem w ciazy to chyba logiczne ze sie gdzies z tym jedzie zeby skonsultowac.
Dobrze ze sie u Ciebie skonczylo falszywym alarmem, ja jestem zdania ze lepiej sprawdzac takie rzeczy niz potem zalowac ze sie zbagatelizowalo.Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Zielarko mi się ostatnio często zdarza i mąż się śmiał bo jak wypelnialam kartę info do szpitala nie wiedziałam czy mam zaznaczyć nie trzymanie moczu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 21:14
Paula44 lubi tę wiadomość