X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Anielle Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka, super wozek, a jak sie prowadzi? I czy jest ciezki? Wygladem bardzo mi przypomina wozki Camarelo, cena zreszta tez. Pytam bo ja sie ciagle wacham a mam upatrzony wlasnie Camarelo.
    Super ze rodzice mogli Wam zrobic taki prezent, to fajna pomoc na poczatek kiedy jest tyle innych wydatkow. Nie obrazilabym sie jakby moi tez nam mogli tak pomoc ;)

relgjw4z78qot2nk.png
    8p3ogzu3ye28ntmj.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę do domu!!!

Paula44, Agus89, jonka91, MartaKD, zielarka, Kawa, nix, renia83, szpilka, ania_29, Gwiazdeczka27, rastafanka, Chanela, Ewelina88 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny dzień. Słońce. Złote liście...

Rano pojechaliśmy wpłacić pieniążki za wózek - też prezent od dziadków! :) camarelo carrera - pierwszy wybór i juz został.

Potem Tesco - kupiłam 5pak bodziakow ze slonikami za 16, 90 ! I dwa bodziaki na 56 za 11 zl komplet z koparkami i autkami.
    Potem Rossmann i 6 produktów Babydream - płaciłam 33 zl ;)

Potem obiad z Rodzicami w ulubionej restauracji Czarda Grill. Wrabałam super pomidorowa z makaronem, rolade cesarka - drobiowa z szynka, serem i papryka, kluski śląskie i kapusta czerwona. Mniam.
    Rodzice przywieźli na jutro rosół ;)

A teraz idę trawić.
    Pa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 17:37

Agus89, jonka91, Kawa lubią tę wiadomość

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prowadzi się bardzo dobrze i lekko, jest ładnie wykonany. Nad Camarelo też się zastanawialiśmy aleee ten mi się wydał solidniejszy i wizualnie bardziej do mnie przemawia, chociaż wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Pajero jest troszkę cięższy niż Camarelo, ale to chyba tylko ok 1-2 kg. Co racja to racja są do siebie podobne, co mogę jeszcze napisać to Camarelo lżej się prowadzi, jego można jedną ręką pchać :) Sama musisz ocenić! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 17:46

Anielle lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c199f41c8df.jpg

O takie :)

Ag..., isabelle, jonka91, Agus89, renia83, Gwiazdeczka27, Anutka, rastafanka, Chanela lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, musze mame do Tesco wyslac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 17:57

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na c&a jest do konca dnia 20% na wszystko

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka to był wózek który sobie upatrzyłam w 12tc w Jastrzębiej Górze, para przy stoliku obok go miała. Zachwycałam się nim, ale najbliżej znalazłam go na allegro we Warszawie.. a wolałam dotknąć i sama pojezdzić...
    Świetny wybór! :)

Przy okazji zakupiłam dziś chusteczki nawilżające Fitti 3pak po 72szt za 9zł cos :)

Jutro wpadnę chyba do Pepco i do SH na jakieś łowy z 56r. :D ahh i Rosman jak zdążę... :)

jonka91 lubi tę wiadomość

• polaola Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie znowu z bazy Taty mojego, wlasnie zostalam przetransportowana z walizka, my 13 maja zwmowilismy wczasy do Turcji w pazdzierniku :-) i z tego tytulu dokupilam w promocji za 210 zl dwie walizy jedna mala druga duza dla meza super cena byla dzisiaj zagladalam i juz ceny wysokie polecam
    http://www.globtroter.waw.pl/product/359335/Walizka%2020050%20-%204%20k%C3%B3%C5%82ka

Wiem ze bede moze dziwnie wygladac :-) na oddziale jakbym conajmniej na wczasy jechala ale przynmajmniej bede miec wszystko w jednym miejscu, sa w niej kieszenie wew. i zew.
    Obecnie mam w niej caly dobytek na tydzien czyli 5 dni :-) ktory spedzam u taty.

Jonka super wozek przypomina mi nasz bebetto luca :-)

Wiecie co ? Czytam Was i czuje ze moje marzenie chyba zaczyna sie spelniac i bedziemy miec coreczke :-) bo od czerwca moja wiara czasami byla bardzo slaba.
    Porod u mnie bedzie cc, tak zaczynam sie bac :-) ale nie dam im zyc w szpitalu maja tak zrobic by mnie nie bolalo i bym mogla szybko coreczke tulic.

Tak jeszcze dwa tyg. I robie zakupy :-) taka umowa z mezem :-)

Co do koszul to pisalam juz mam zakupione :-)
    Kiedy kilka lat temu w I ciazy wyladowalam na czyszczeniu mialam na sobie koszulke meza czarna i z napisem whisky :-) polozna nie pozolila mi zabiegu w niech zrobic.
    Za drugim razem jak bylam w szpitalu maz mi kupil dwie pizamy jedna zielona zarowa w zyrafe :-)
    Druga zolta w pszczoly. Szalenstwo jakies.

Obecnie mam takie ciuchy i bielizne bym sie czula komfortowo.

Za ta pizze to zastrzele :-) jak i za te Wasze spacery :-) cholerka ale jak w lutym wypruje to maz sie smieje ze 10.0000 mi braknie na zakupy, oczywiscie zartuje :-)

jonka91, Paula44 lubią tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem czy jak wybyje na zakupy to mi nie braknie tyle:) hehe tymbardziej ze mom gin utrzymal moj poziom aktywnosci na dystansie lozko- łazienka:)

polaola lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Pinia108 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio w TESCO kupiłam różową koszulkę dla noworodka w różowym kolorze za 4,80 z napisem "daddy loves me" rozmiar 56 z F&F Baby.

Ewelina88, Paula44 lubią tę wiadomość

Marianna [*] 08.11.2013 8tc
    Kamilka 7.01.2015
    Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
    Weronika 11.08.2017
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka fajny wózeczek :) Ja mam na oku 2 używki, może się uda je zobaczyć za tydzień i coś kupić :)
    A jutro poniedziałek, mój ulubiony dzień :D

jonka91 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    A jutro poniedziałek, mój ulubiony dzień :D

Mój też! Bo kolejny WOLNY :D

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro po 2 i pół tygodnia będę w końcu sama w domu. Przez 2 tygodnie teściowa miała zwolnienie lekarskie i siedziałyśmy razem w domu. Ona jest ok, alee co za dużo to niezdrowo.. Trochę się krępowała słuchać głośniej muzyki, śpiewać, czytać na głos czy mówić do Filipa.. Od jutra znowu będziemy tylko ja i on! Przynajmniej do 16, bo później wszyscy wracają po pracy ;)

Chanela lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pochwale wam się:) zamówiliśmy dziś z mężem iRobota roombe:D koniec z odkurzaniem:)
    I zapisaliśmy się do SR- tzn indywidualne zajęcia, narazie 2h w przyszły pin i później ustalimy w ile sie wyrobimy spotkan:)

jonka91, Kawa, Paula44 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag super, zdaj później relację z tego jak zbiera kudły kocie, bo u mnie na jednej paskudzie się nie skończy.. Tylko urodzę, to po jakimś czasie powiększę rodzinkę o kolejną przybłędę kociaka i rasowego "piesa" :)

Ag..., Silatan lubią tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś z Was używa olejku migdałowego. Gdzie się w takie cudo zaopatrzyć? Dobrze się taki olejek wchłania? Rozważam go pod kątem masażu małej a balsamu nie zamierzam kupować :)
    Wczoraj posmarowałam swój brzuch bio-olejkiem. Nie ma porównania z oliwką :)

201501145565.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ mi stopy napuchły.
    Leżę w łóżku osaczona przez koty i czekam aż Mąż dostarczy kakałko. :D

Mój ulubiony dzień tygodnia to środa. Dzień dostawy w moim ulubionym lumpku. :D

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja pod tym kątem też bo mój siersciuch jest wszędzie. W PTK odbieramy bo będę u diabetologa w Kato a mam zamówiony do sklepu euro RTV. Dam znac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 19:35

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Któraś z Was używa olejku migdałowego. Gdzie się w takie cudo zaopatrzyć? Dobrze się taki olejek wchłania? Rozważam go pod kątem masażu małej a balsamu nie zamierzam kupować :)
    Wczoraj posmarowałam swój brzuch bio-olejkiem. Nie ma porównania z oliwką :)

Ja kupiłam Olejek ze słodkich migdałów l'orient w Mydlarni u Franciszka-43zł. Konsystencją nie przypomina olejku, raczej gęstszą wodę, jest bezzapachowy, 100% ekologiczny, dobrze się wchłania, nie pozostawia tłustej powłoki :)

‹‹ 1044 1045 1046 1047 1048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: