*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Jonka, super wozek, a jak sie prowadzi? I czy jest ciezki? Wygladem bardzo mi przypomina wozki Camarelo, cena zreszta tez. Pytam bo ja sie ciagle wacham a mam upatrzony wlasnie Camarelo.
Super ze rodzice mogli Wam zrobic taki prezent, to fajna pomoc na poczatek kiedy jest tyle innych wydatkow. Nie obrazilabym sie jakby moi tez nam mogli tak pomoc -
nick nieaktualnyFajny dzień. Słońce. Złote liście...
Rano pojechaliśmy wpłacić pieniążki za wózek - też prezent od dziadków!camarelo carrera - pierwszy wybór i juz został.
Potem Tesco - kupiłam 5pak bodziakow ze slonikami za 16, 90 ! I dwa bodziaki na 56 za 11 zl komplet z koparkami i autkami.
Potem Rossmann i 6 produktów Babydream - płaciłam 33 zl
Potem obiad z Rodzicami w ulubionej restauracji Czarda Grill. Wrabałam super pomidorowa z makaronem, rolade cesarka - drobiowa z szynka, serem i papryka, kluski śląskie i kapusta czerwona. Mniam.
Rodzice przywieźli na jutro rosół
A teraz idę trawić.
Pa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 17:37
Agus89, jonka91, Kawa lubią tę wiadomość
-
Prowadzi się bardzo dobrze i lekko, jest ładnie wykonany. Nad Camarelo też się zastanawialiśmy aleee ten mi się wydał solidniejszy i wizualnie bardziej do mnie przemawia, chociaż wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Pajero jest troszkę cięższy niż Camarelo, ale to chyba tylko ok 1-2 kg. Co racja to racja są do siebie podobne, co mogę jeszcze napisać to Camarelo lżej się prowadzi, jego można jedną ręką pchać
Sama musisz ocenić!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 17:46
Anielle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJonka to był wózek który sobie upatrzyłam w 12tc w Jastrzębiej Górze, para przy stoliku obok go miała. Zachwycałam się nim, ale najbliżej znalazłam go na allegro we Warszawie.. a wolałam dotknąć i sama pojezdzić...
Świetny wybór!
Przy okazji zakupiłam dziś chusteczki nawilżające Fitti 3pak po 72szt za 9zł cos
Jutro wpadnę chyba do Pepco i do SH na jakieś łowy z 56r.ahh i Rosman jak zdążę...
jonka91 lubi tę wiadomość
-
Witam sie znowu z bazy Taty mojego, wlasnie zostalam przetransportowana z walizka, my 13 maja zwmowilismy wczasy do Turcji w pazdzierniku
i z tego tytulu dokupilam w promocji za 210 zl dwie walizy jedna mala druga duza dla meza super cena byla dzisiaj zagladalam i juz ceny wysokie polecam
http://www.globtroter.waw.pl/product/359335/Walizka%2020050%20-%204%20k%C3%B3%C5%82ka
Wiem ze bede moze dziwnie wygladacna oddziale jakbym conajmniej na wczasy jechala ale przynmajmniej bede miec wszystko w jednym miejscu, sa w niej kieszenie wew. i zew.
Obecnie mam w niej caly dobytek na tydzien czyli 5 dniktory spedzam u taty.
Jonka super wozek przypomina mi nasz bebetto luca
Wiecie co ? Czytam Was i czuje ze moje marzenie chyba zaczyna sie spelniac i bedziemy miec coreczkebo od czerwca moja wiara czasami byla bardzo slaba.
Porod u mnie bedzie cc, tak zaczynam sie bacale nie dam im zyc w szpitalu maja tak zrobic by mnie nie bolalo i bym mogla szybko coreczke tulic.
Tak jeszcze dwa tyg. I robie zakupytaka umowa z mezem
Co do koszul to pisalam juz mam zakupione
Kiedy kilka lat temu w I ciazy wyladowalam na czyszczeniu mialam na sobie koszulke meza czarna i z napisem whiskypolozna nie pozolila mi zabiegu w niech zrobic.
Za drugim razem jak bylam w szpitalu maz mi kupil dwie pizamy jedna zielona zarowa w zyrafe
Druga zolta w pszczoly. Szalenstwo jakies.
Obecnie mam takie ciuchy i bielizne bym sie czula komfortowo.
Za ta pizze to zastrzelejak i za te Wasze spacery
cholerka ale jak w lutym wypruje to maz sie smieje ze 10.0000 mi braknie na zakupy, oczywiscie zartuje
jonka91, Paula44 lubią tę wiadomość
-
ja ostatnio w TESCO kupiłam różową koszulkę dla noworodka w różowym kolorze za 4,80 z napisem "daddy loves me" rozmiar 56 z F&F Baby.
Ewelina88, Paula44 lubią tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualny
-
A ja jutro po 2 i pół tygodnia będę w końcu sama w domu. Przez 2 tygodnie teściowa miała zwolnienie lekarskie i siedziałyśmy razem w domu. Ona jest ok, alee co za dużo to niezdrowo.. Trochę się krępowała słuchać głośniej muzyki, śpiewać, czytać na głos czy mówić do Filipa.. Od jutra znowu będziemy tylko ja i on! Przynajmniej do 16, bo później wszyscy wracają po pracy
Chanela lubi tę wiadomość
-
A pochwale wam się
zamówiliśmy dziś z mężem iRobota roombe:D koniec z odkurzaniem:)
I zapisaliśmy się do SR- tzn indywidualne zajęcia, narazie 2h w przyszły pin i później ustalimy w ile sie wyrobimy spotkan:)jonka91, Kawa, Paula44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg super, zdaj później relację z tego jak zbiera kudły kocie, bo u mnie na jednej paskudzie się nie skończy.. Tylko urodzę, to po jakimś czasie powiększę rodzinkę o kolejną przybłędę kociaka i rasowego "piesa"
Ag..., Silatan lubią tę wiadomość
-
Któraś z Was używa olejku migdałowego. Gdzie się w takie cudo zaopatrzyć? Dobrze się taki olejek wchłania? Rozważam go pod kątem masażu małej a balsamu nie zamierzam kupować
Wczoraj posmarowałam swój brzuch bio-olejkiem. Nie ma porównania z oliwką -
nick nieaktualnyania_29 wrote:Któraś z Was używa olejku migdałowego. Gdzie się w takie cudo zaopatrzyć? Dobrze się taki olejek wchłania? Rozważam go pod kątem masażu małej a balsamu nie zamierzam kupować
Wczoraj posmarowałam swój brzuch bio-olejkiem. Nie ma porównania z oliwką
Ja kupiłam Olejek ze słodkich migdałów l'orient w Mydlarni u Franciszka-43zł. Konsystencją nie przypomina olejku, raczej gęstszą wodę, jest bezzapachowy, 100% ekologiczny, dobrze się wchłania, nie pozostawia tłustej powłoki