*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak patrzę na całą serię Babydream,to faktycznie można kupić każdy produkt i wydac małe pieniądze.Dobrze,że jeszcze nic nie zamawiałam z netu.
a ciekawe jak tam pieluchy Babydream.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 12:22
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:kawa,to co dokładnie wybrałaś z babydream?
Babydream, szampon do włosów, dla dzieci, 250 ml
4,99 zł
Babydream, żel do kąpieli, dla dzieci, 500 ml
9,99 zł
Babydream, mleczko do ciała, dla dzieci, 250 ml
7,99 zł
Babydream, Extrasensitive, krem pielęgnacyjny, dla dzieci, 100 ml
5,99 zł
Babydream, krem ochronny, przed wiatrem i zimnem 75 ml
4,99 zł
Babydream, puder dla dzieci, 100 g
3,99 zł
Wezmę jeszcze:
Babydream, płatki kosmetyczne, 100% bawełny, 60 szt.
6,99 zł
Babydream, wkładki laktacyjne, dla karmiących kobiet, 30 szt.
5,99 zł
To by było na tyle
Razem 37,94zł plus te dwie rzeczy Łącznie 50,92zł
Zapomniałam o Maści do brodawek sutkowych- ale nie wiem po ile jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 12:34
-
Ewelina88 wrote:Ja na męża w sprawie dowiezienia rzeczy średnio liczę bo w tamtym roku jak przywiózł mi klapki pod prysznic to prawie życie straciłam bo ja mam 37 a ten kupił 43 w takie śmieszne kwiatki i ciągle mi spadały a pod prysznicem masakra.
Zdolny
A skąd on wziął takie duże, damskie klapki?
Kawa niezły arsenał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 12:24
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Kawcia, tez właśnie chcę to kupić,tylko zastanawiam się nad szamponem,bo na płynie do kąpieli jest napisane,że można też do główki.no zobaczymy.Oj biedna będę od tego dnia gdy Rossmann otworzy sklep internetowy z dostawą do domu na całą Polskę
Kawa lubi tę wiadomość
-
magdalenka wrote:Dziewczyny ja jestem zaszkowana Wasza ilością ubranek, ja na rozmiar 56 zamierzam miec tylko niezbędną ilość, resztę w razie co dokupię.
A ile to niezbędna ilość? Na niektórych stronkach w internecie można znaleźć listy wyprawkowe, gdzie np. jest napisane, żeby kupić 4 szt body. No ok. Załóżmy, że mam te cztery niezbędne bodziaki - zakładam jeden rano, potem kupa - wylało się - zakładam kolejny, na noc zakładam trzeci, bo bo na ten drugi się ulało mleczko i już następnego dnia muszę szybko wstawiać pralkę, bo mam tylko jeden na rano, a historia pewnie się powtórzy i dzień będzie kilka przebieranek. Ja dziękuję, nie chcę codziennie prać w pralce kilu sztuk maleńkich dziecięcych ubranek - to ci dopiero oszczędność - prądu i wody!
Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:A ile to niezbędna ilość? Na niektórych stronkach w internecie można znaleźć listy wyprawkowe, gdzie np. jest napisane, żeby kupić 4 szt body. No ok. Załóżmy, że mam te cztery niezbędne bodziaki - zakładam jeden rano, potem kupa - wylało się - zakładam kolejny, na noc zakładam trzeci, bo bo na ten drugi się ulało mleczko i już następnego dnia muszę szybko wstawiać pralkę, bo mam tylko jeden na rano, a historia pewnie się powtórzy i dzień będzie kilka przebieranek. Ja dziękuję, nie chcę codziennie prać w pralce kilu sztuk maleńkich dziecięcych ubranek - to ci dopiero oszczędność - prądu i wody!
No i oprocz wody, prądu jaka oszczędność czasu- pranie, prasowanie dzień w dzień, nieee:/
A nie daj Boże nie wyschnie i w czym będzie spało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 12:45
-
No właśnie pytałam męża gdzie takie klapki kupił to powiedział że w cukierni i strzelił focha.
Też się zbieram na kawę do brata męża. Podobniez ma jakiś prezent dla małej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 12:46
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Chanela wrote:dziewczyny a jeśli chodzi o wkładki laktacyjne to kupujecie samoprzylepne czy zwykłe? Czytałam że samoprzylepne są wygodniejsze w użyciu
Ja mam z canpolu, chyba samoprzylepne ale nie wiem bo małż kupował.ale razej tak bo kazał mi do bluzki przykleić jak mi się ulalo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 12:48
Chanela lubi tę wiadomość