*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/646a3213facd.jpg
Fura SzymusiaAg..., anka8820, lwuska55592, Tymi, Agus89, isabelle, Anielle, Gwiazdeczka27, Ewelina88, szpilka, Silatan, jonka91, rastafanka, Cookie, zielarka, MonikaDM, Chanela, MartaKD, bluegirl89, olka25 lubią tę wiadomość
-
hej dawno sie nie odzywałam ale na bieżąco czytam. a wiec byłam z mężęm u lekarza pełna nadziei ze bede wiedziec kogo noszę w brzuszku i lekarz powiedział córeczka ale dodał ze nie jest pewny
szpilka, Silatan, jonka91, zielarka, nix lubią tę wiadomość
-
No to jestem po wizycie. Wszystko u nas ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:23
Agus89, lwuska55592, Tymi, Paula44, Ewelina88, Gwiazdeczka27, Ag..., szpilka, jonka91, rastafanka, Cookie, zielarka, Chanela, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Paula piękny wózek
Becia witaj :d Ewelinko nic mi tak w szpitalu nie smakowało jak chleb z nasłem :p. A ja wróciłam z miłego babskiego spotkania i zjadłam pysznego gofra z bita śmietana polewa czekoladowa i owocami
))))) zaraz do kąpania i top chef:) mam nadzieje ze nie zasnę :d miłego wieczorku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:52
Paula44, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Paula! Fajny wózek, świetne kolorki! My wracając od lekarza podjechaliśmy do sklepu z wózkami, żeby w końcu coś postanowić i wybrać. Obejrzałam z bliska Mutsy, X-landery i już wiem na pewno, że nie kupimy np. X-landera XA, bo zwyczajnie nie zmieścimy go do samochodu - jest po złożeniu ogromny, a to jest ważny dla nas aspekt.
Mamy za to okazję kupić wózek KUDU 3w1 za 2 tys, dlatego, że jest z kolekcji 2013/14, a producent właśnie zmienia kolorystykę. Ceny tych wózków w sklepach internetowych to ok. 3,5 tys za komplet 3w1, mężowi się strasznie spodobał i namawia mnie, żeby brać. Słyszałyście może o tych wózkach?Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f23057e41d0.jpg
Tak. Carrera.
Dziękuję w imieniu Szymusia.
A obrazek na dobranoc!
renia83, Ag..., Ewelina88, Agus89, szpilka, jonka91, Tymi, rastafanka, Cookie, MonikaDM, MartaKD, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgus89 wrote:Paula śliczna fura.
My też będziemy mieć Camarelo tyle że Sevillę.
Jaki fotelik macie do tego wózka?
One są bardzo podobne. Sevilla ma dłuższą budke w gondoli. Fajne te dodatki. Ładna torba itd. Pasuje maxi-cosi.Agus89 lubi tę wiadomość
-
Widze ze wozki Camarelo ciesza sie duza popularnoscia. Ja sobie tez upatrzylam ten sam model Paula, ale nie mam mozliwosci podjechac do sklepu i go wyprobowac (nie mieszkam w Polsce) ale na podstawie wieeeelu opini w necie chyba jednak wlasnie ten sam zamowimy. Mozesz mi prosze potwierdzic dla mojego swietego spokoju, ze jest stabilny i dobrze sie prowadzi? I dlaczego sie na ten zdecydowalas? Wiele opini w necie to potwierdza ale wiadomo, forum belly jest niezastapione
-
Ja tez uwazam ze najlepiej samemu zobaczyc i wymacac, ale niestety przez rozwiazaniem juz nie bedziemy w Polsce a polskie wozki sa super konkurencyjne jesli chodzi o jakos wykonania i cene... Wiec niestety musze sie na opiniach opierac wylacznie, dlatego tak mecze. Zreszta jesli kolor okaze sie inny niz na zdjeciu to nie bede rozpaczac, chodzi mi bardziej o inne aspekty.
-
nick nieaktualnyAnielle wrote:Widze ze wozki Camarelo ciesza sie duza popularnoscia. Ja sobie tez upatrzylam ten sam model Paula, ale nie mam mozliwosci podjechac do sklepu i go wyprobowac (nie mieszkam w Polsce) ale na podstawie wieeeelu opini w necie chyba jednak wlasnie ten sam zamowimy. Mozesz mi prosze potwierdzic dla mojego swietego spokoju, ze jest stabilny i dobrze sie prowadzi? I dlaczego sie na ten zdecydowalas? Wiele opini w necie to potwierdza ale wiadomo, forum belly jest niezastapione
Sporo tego. Ale polecamy w 100% !!!!!!!
Po pierwsze ranking bezpieczeństwa. Wypada bardzo dobrze - 4,7 ( od 0 do 6).
Cena! bardzo atrakcyjna !!!! konstrukcja - z aluminium LECIUTKA!!!!!
3-stopniowa regulacja leżanki w gondoli, gondola duża! z uchwytem takim sztywnym do łatwgo przenoszenia, jeden klik, pompowane koła, bardzo zwrotne, z blokadami itd. do jazdy do przodu, torba na zakupy -spora, wchodzi podobno 4-5 km, wysoko, więc nie będzie się tak brudzić, dno twarde,szeleczki bezpieczeństwa w spacerówce, 4 stopnie regulacji siedziska, pokrowiec na nóżki, można regulować podnóżek - chyba 4 stopnie też, regulacja wysokości rączki - góra/dół do wyboru do koloru (jest pokryta skórą -wypas hiihihih)
ładna, duża torba dla mamy. Folia przeciwdeszczowa, moskitiera na owady...otwierana budka - na zamek wentylacja. KOLOR :)WYKONANIE!
No sporo tych + jak widzisz....minusów jakoś nie widzimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 20:37
-
Anielle wrote:Ja tez uwazam ze najlepiej samemu zobaczyc i wymacac, ale niestety przez rozwiazaniem juz nie bedziemy w Polsce a polskie wozki sa super konkurencyjne jesli chodzi o jakosc wykonania, wyglad i cene... Wiec niestety musze sie na opiniach opierac wylacznie, dlatego tak mecze. Zreszta jesli kolor okaze sie inny niz na zdjeciu to nie bede rozpaczac, chodzi mi bardziej o inne aspekty.