X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c51a430c1ac.jpg

Agus89, Ewelina88, szpilka, jonka91, rastafanka, Anutka, olka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/646a3213facd.jpg

Fura Szymusia ;)

Ag..., anka8820, lwuska55592, Tymi, Agus89, isabelle, Anielle, Gwiazdeczka27, Ewelina88, szpilka, Silatan, jonka91, rastafanka, Cookie, zielarka, MonikaDM, Chanela, MartaKD, bluegirl89, olka25 lubią tę wiadomość

• anka8820 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dawno sie nie odzywałam ale na bieżąco czytam. a wiec byłam z mężęm u lekarza pełna nadziei ze bede wiedziec kogo noszę w brzuszku i lekarz powiedział córeczka ale dodał ze nie jest pewny

szpilka, Silatan, jonka91, zielarka, nix lubią tę wiadomość

ojxerl68zpp0dnjs.png uwo9dqk35cdxwpkq.pngqtch47g9q574lwns.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To któryś z Camarelo? Ja też chcę wózeczek w tym stylu.

ex2bo7ess0m327wq.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jestem po wizycie. Wszystko u nas ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:23

Agus89, lwuska55592, Tymi, Paula44, Ewelina88, Gwiazdeczka27, Ag..., szpilka, jonka91, rastafanka, Cookie, zielarka, Chanela, bluegirl89 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula piękny wózek :) Becia witaj :d Ewelinko nic mi tak w szpitalu nie smakowało jak chleb z nasłem :p. A ja wróciłam z miłego babskiego spotkania i zjadłam pysznego gofra z bita śmietana polewa czekoladowa i owocami :)))))) zaraz do kąpania i top chef:) mam nadzieje ze nie zasnę :d miłego wieczorku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:52

Paula44, Ewelina88 lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula śliczna fura. :)
    My też będziemy mieć Camarelo tyle że Sevillę. :)
    Jaki fotelik macie do tego wózka?

Paula44 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwuska fajnie zdjęcie profilowe. :)

lwuska55592 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula! Fajny wózek, świetne kolorki! My wracając od lekarza podjechaliśmy do sklepu z wózkami, żeby w końcu coś postanowić i wybrać. Obejrzałam z bliska Mutsy, X-landery i już wiem na pewno, że nie kupimy np. X-landera XA, bo zwyczajnie nie zmieścimy go do samochodu - jest po złożeniu ogromny, a to jest ważny dla nas aspekt.

Mamy za to okazję kupić wózek KUDU 3w1 za 2 tys, dlatego, że jest z kolekcji 2013/14, a producent właśnie zmienia kolorystykę. Ceny tych wózków w sklepach internetowych to ok. 3,5 tys za komplet 3w1, mężowi się strasznie spodobał i namawia mnie, żeby brać. Słyszałyście może o tych wózkach?

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f23057e41d0.jpg

Tak. Carrera.

Dziękuję w imieniu Szymusia.

A obrazek na dobranoc! ;)

renia83, Ag..., Ewelina88, Agus89, szpilka, jonka91, Tymi, rastafanka, Cookie, MonikaDM, MartaKD, bluegirl89 lubią tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ładny wózek :)

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Paula śliczna fura. :)
    My też będziemy mieć Camarelo tyle że Sevillę. :)
    Jaki fotelik macie do tego wózka?

One są bardzo podobne. Sevilla ma dłuższą budke w gondoli. Fajne te dodatki. Ładna torba itd. Pasuje maxi-cosi.

Agus89 lubi tę wiadomość

• Anielle Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze wozki Camarelo ciesza sie duza popularnoscia. Ja sobie tez upatrzylam ten sam model Paula, ale nie mam mozliwosci podjechac do sklepu i go wyprobowac (nie mieszkam w Polsce) ale na podstawie wieeeelu opini w necie chyba jednak wlasnie ten sam zamowimy. Mozesz mi prosze potwierdzic dla mojego swietego spokoju, ze jest stabilny i dobrze sie prowadzi? I dlaczego sie na ten zdecydowalas? Wiele opini w necie to potwierdza ale wiadomo, forum belly jest niezastapione :)

relgjw4z78qot2nk.png
    8p3ogzu3ye28ntmj.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi kolorystycznie podoba się bardziej seria Carrera, ale Mąż kręcił nosem że nie chce groszków :D to doszliśmy do porozumienia i weźmiemy Sevillę. :) Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni z zakupu wózka tego producenta. :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Anielle Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus a co Cie w nim przekonalo? W porownaniu do innych wozkow? Przepraszam ze tak draze, ale musze ten temat na odleglosc, internetowo ogarnac :)

relgjw4z78qot2nk.png
    8p3ogzu3ye28ntmj.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupno wózka bez oglądania to spore wyzwanie! Ja dzisiaj byłam przerażona tym, jak bardzo kolory widziane na komputerze odbiegają od rzeczywistości. Na niekorzyść oczywiście. Nic nie zastąpi macania wózka osobiście

Ag... lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi online podobala sie kazda emmaljunga tylko nie ta co kupilam:) a po wizycie podobala mi sie tylko ta co wzielam i zadna inna;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Anielle Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uwazam ze najlepiej samemu zobaczyc i wymacac, ale niestety przez rozwiazaniem juz nie bedziemy w Polsce a polskie wozki sa super konkurencyjne jesli chodzi o jakos wykonania i cene... Wiec niestety musze sie na opiniach opierac wylacznie, dlatego tak mecze. Zreszta jesli kolor okaze sie inny niz na zdjeciu to nie bede rozpaczac, chodzi mi bardziej o inne aspekty.

relgjw4z78qot2nk.png
    8p3ogzu3ye28ntmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielle wrote:
    Widze ze wozki Camarelo ciesza sie duza popularnoscia. Ja sobie tez upatrzylam ten sam model Paula, ale nie mam mozliwosci podjechac do sklepu i go wyprobowac (nie mieszkam w Polsce) ale na podstawie wieeeelu opini w necie chyba jednak wlasnie ten sam zamowimy. Mozesz mi prosze potwierdzic dla mojego swietego spokoju, ze jest stabilny i dobrze sie prowadzi? I dlaczego sie na ten zdecydowalas? Wiele opini w necie to potwierdza ale wiadomo, forum belly jest niezastapione :)

Sporo tego. Ale polecamy w 100% !!!!!!!
    Po pierwsze ranking bezpieczeństwa. Wypada bardzo dobrze - 4,7 ( od 0 do 6).
    Cena! bardzo atrakcyjna !!!! konstrukcja - z aluminium LECIUTKA!!!!!
    3-stopniowa regulacja leżanki w gondoli, gondola duża! z uchwytem takim sztywnym do łatwgo przenoszenia, jeden klik, pompowane koła, bardzo zwrotne, z blokadami itd. do jazdy do przodu, torba na zakupy -spora, wchodzi podobno 4-5 km, wysoko, więc nie będzie się tak brudzić, dno twarde,szeleczki bezpieczeństwa w spacerówce, 4 stopnie regulacji siedziska, pokrowiec na nóżki, można regulować podnóżek - chyba 4 stopnie też, regulacja wysokości rączki - góra/dół do wyboru do koloru (jest pokryta skórą -wypas hiihihih)
    ładna, duża torba dla mamy. Folia przeciwdeszczowa, moskitiera na owady...otwierana budka - na zamek wentylacja. KOLOR :)WYKONANIE!
    No sporo tych + jak widzisz....minusów jakoś nie widzimy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 20:37

• Anielle Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielle wrote:
    Ja tez uwazam ze najlepiej samemu zobaczyc i wymacac, ale niestety przez rozwiazaniem juz nie bedziemy w Polsce a polskie wozki sa super konkurencyjne jesli chodzi o jakosc wykonania, wyglad i cene... Wiec niestety musze sie na opiniach opierac wylacznie, dlatego tak mecze. Zreszta jesli kolor okaze sie inny niz na zdjeciu to nie bede rozpaczac, chodzi mi bardziej o inne aspekty.

relgjw4z78qot2nk.png
    8p3ogzu3ye28ntmj.png
‹‹ 1083 1084 1085 1086 1087 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ