*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Anielle wrote:Agus a co Cie w nim przekonalo? W porownaniu do innych wozkow? Przepraszam ze tak draze, ale musze ten temat na odleglosc, internetowo ogarnac
Przede wszystkim jego waga, bo jest superlekki.
Po drugie - amortyzacja.Swietne ma zawieszenie.
Mieszkam na wsi i to dla mnie bardzo ważne by można było iść na spacer do lasu.
No i ma duże koła.
Po trzecie - gondola jest wysoko i nie trzeba się schylać do dziecka.Jeśli jesteś niska to początkowo mogą cię przerazić gabaryty tego wózka.
Ja musiałam się oswoić z nim i chwile nim pojeździć po sklepie by się przyzwyczaić.
Po czwarte - lekko się składa i rozkłada.
Po piąte - model Sevilla ma taki wiatrołap w gondoli.akurat na zimę.
Anielle lubi tę wiadomość
-
Aleee siara.. Siedzimy sobie wszyscy na kanapie (mąż, ja i teściowie), oglądamy coś w tv i w pewnym momencie mokra plama na bluzce.. Dodam, że chodzę po domu bez stanika. Teściu dziwnie się spojrzał, a ja spaliłam buraka i wypaliłam.. Przynajmniej wiem, że młody będzie miał co jeść.. Hahaha.. Dobrze, że teściowie są lajtowi to się zaczęli śmiać
Taak więc pierwszy wyciek siary za mną! Heja..
Agus89, Anielle, ania_29, rastafanka, isabelle, Cookie, Paula44, magdalenka, renia83, nix, Ewelina88, bluegirl89, olka25 lubią tę wiadomość
-
Stwierdzam, że jestem uzależniona od tego forum.
Mąż przygotował mi kąpiel.
Zapalił świeczki.
Kazał mi się zrelaksować.
Odpocząć.
Jęczę mu całe popołudnie że bolą mnie plecy.
Nawet serial mi włączył na tablecie i postawił przy wannie.
A ja co.?
Leżę w wannie i napierdzielam kolejne posty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 20:42
ania_29, isabelle, jonka91, Paula44, Ag..., renia83, Anutka, zielarka, Ewelina88, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/771519cef929.jpg
Wyglądam jak ten hipcio po prawejjonka91, Cookie, polaola, Agus89, ania_29, renia83, szpilka, Anutka, zielarka, lwuska55592, kasiakra, MonikaDM, nix, rastafanka, Ewelina88, MartaKD, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry Wieczor
Ja dzis po badaniach , prenatalnych i po wizycie .
Moja malutka pieknie otwierala oczka , ziewala sobie i krecila sie strasznie jak zwykle:)
Co do badania to rozwoj prawidlowy , polozenie glowkowe , wszystkie pozostale parametry tez ok
Pytalam o te klucie w pecherzu i to jednak ucisk dziecka tak jak pisalyscie
Jestem wiec spokojna na kolejne 3 tygodniejonka91, Paula44, Agus89, szpilka, lwuska55592, nix, Wiki81, rastafanka, Silatan, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula44 wrote:znikanie z forum po porodzie -.....ta! na pewno! nie ma takie możliwości. Najpierw fotka dzidzi, potem info, że jesteśmy w domu, potem tydzień odpoczynku i przyzwyczajenie się do życia we troje/czworo, "lizanie" ran po nacięciu krocza lub cesarce..., a potem...."a jaki kolor kupki, ile kupek na dobę, uczulenie na krem, nie te pieluchy, promocje! itd...itp...
tydzień odpoczynku? Nie wierzę w to
pierwszy, góra drugi dzień w domu i już się zacznie: co robić? nawał, cycki zaraz eksplodują, młode nie chce ssać, czy taka kupa jest normalna? Jazda z koksem będzie od samego początku
Wg mnie bez sensu z tym przenoszeniem się na Fejsa.
nix, Paula44, Agus89, Ewelina88, MartaKD, Izabelka88 lubią tę wiadomość
-
Witam Was,
Ja jak zwykle staram się czytać wszystko na bieżąco, nieraz jest to trudne, jednak ze względu na pracę nie jestem w stanie się zbytnio włączać. Forum to prawdziwa skarbnica wiedzy.
Ja byłam dziś na wizycie, miałam robione usg i najważniejsza informacja to taka, że nerki, które synek do tej pory miał znacznie powiększone, zmniejszyły się i są w normie. Prawdopodobnie był to chwilowy zastójco mnie bardzo cieszy.
Drugą ważną informacją jest to, że nasz dzidziuś waży już ponad 1,7 kg!!! Ogólnie z wymiarów małego obecny termin porodu to 29.12.2014r. i wiek ciąży wynosi 31W 2D
Terminu ostatniej miesiączki nie pamiętam, przez co początkowo PTP nie został wyznaczony
Z pomiarów w 16 tygodniu ciąży termin porodu wyznaczony wstępnie został na 13 stycznia 2015. z tych obliczeń wynika, że jestem w 29W 3D...... nie wyobrażacie sobie mojego zdziwienia i zaskoczenia po dzisiejszym badaniu...
Pozdrawiam wszystkie formułowiczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 22:09
Paula44, szpilka, Agus89, lwuska55592, jonka91, Anutka, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Ja jakby kruszynką nie jestem, ciąże zaczynałam z wagą 67 kg, przytyło mi się do chwili obecnej 10 kg, głównie w 5-6 miesiącu, w tym miesiącu książkowo 2 kg. Ale młody faktycznie duży. podobno mąż jak się urodził to miał aż 61 cm i drobniutki nie był, choć teraz jest raczej średniego wzrostu i wagi takiej jak ja.
Sama jestem na tyle zaskoczona wymiarami i wagą, że aż postanowiłam się z Wami tym podzielić.