*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też na bieżąco czytam "W oczekiwaniu...", leży sobie na stole i za każdym razem jak coś jem, poczytam sobie kawałek. "Pierwszy rok.." dostaliśmy w prezencie ślubnym i wkrótce zabieram się za lekturę - to dopiero skarbnica wiedzy wszelkiej, taka "instrukcja obsługi"
Ag, bardzo fajny taki rabat do Poofi! Ja ostatnio zauważyłam, że moja poduszka chyba się nieco spłaszczyła w tej części, którą trzymam pod głową. Nadal jest wygodna i tam, gdzie powinna, czyli w części dolnej jest idealnie wypełniona i gruba, ale pod głową jakby spłaszczona. Twoja cały czas trzyma formę? -
Fajny kawał czytałam wczoraj
przychodzi żona do męża i mówi " wiesz ja tez bym chciała dostawać kieszonkowe tak wiec od dzis za seks w pościeli płacisz mi 100 a na dywanie 30 " na to maz mówi " niech Cie szlag jasny babo trafi !!!" Chodził tydzien bez seksu ju taki zrujnowany po czym przychodzi do domu i kładzie 100 na stole na co żona w pośpiechu zaczyna sie rozbierać i wola go do sypialni a maz na to " o nie nie moja droga 3 razy na dywanie i dycha z powrotem dla mnie
" p.s tez czytam w oczekiwaniu na dziecko
Paula44, ania_29, lwuska55592, Agus89, Gwiazdeczka27, rastafanka, zielarka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja drugi dzień chodzę kulejąc...cały prawy bok mnie boli, ciągnie aż do pachwiny i na nogę promieniuje....do tego mała ułożyła się TYLKO po prawej stronie co dodatkowo sprawia ból, bo jak się "wyciąga" to mogę "połaskotać" ją po ciałku (nie wiem co to podejrzewam głowę, albo pupę hehehe)....noc nieprzespana, małż też nie zmrużył oka, tylko co rusz słyszałam "jak ci pomóc" to ja do niego: "przejmij na chwilkę to uparte stworzonko, ja się drzemnę i potem oddasz...hehehhe"
no nic...dobrze, że obiadek od mamy wczoraj dostaliśmy..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o to mam- język niemowląt:) a nie zrozumiec niemowlaka:p
ale w wersji papierowej.
wiesz co moze trochę faktycznie tam gdzie mam głowę, ale ja zwyklam spac bez poduszki wiec nie robi mi roznicy:) a pozatym dla naszego dobra glowa ma byc nizej niz dupa wiec tylko na plus:D haha -
isabelle wrote:Ja mam "Język niemowląt" Tracy Hogg, chcesz?
[email protected]
Jakby któraś miała "pierwszy rok życia dziecka" to również byłabym wdzięczna. Nie znalazłam na chomiku pełnej wersji.. -
Witam wszystkie Panie z rana:-) Czy któraś z Was zakupiła juz w jakiejś sensownej cenie i jakości zimowe rajstopy ciążowe?Chodzi mi o jakiś sklep stacjonarny. Poleccie coś bo boję się, że mi tylek zmarznie na cmentarzu.Na razie znalazłam tylko w gatta ale za 100 zł a to chyba lekka przesada!