*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję że pytasz. :* O wynikach dowiem się na wizycie, 27.11... A kolano.. cóż, bez zmian.. Chyba znów trzeba będzie igłę wbić. Ajć... Ale chodzę, chodzę, chociaż może tyle nie powinnam. Wolę się dotlenić, trochę zmęczyć, poruszać, niż gnić na pupie. Jutro może do ortopedy się wbijęPaula44 wrote:Ania 29 jak Twoje kolano i wyniki?

Spadam suszyć łeb a później do lidla na nóżkach. Znając życie jutro będą cyrki w sklepach, przecież święto wypada, więc trzeba się przygotować z zapasami jak na wojnę
-
W Rossmanie są różnej grubości. Niestety grubych, brązowych u mnie nie byłoPassiflora wrote:Witam wszystkie Panie z rana:-) Czy któraś z Was zakupiła juz w jakiejś sensownej cenie i jakości zimowe rajstopy ciążowe?Chodzi mi o jakiś sklep stacjonarny. Poleccie coś bo boję się, że mi tylek zmarznie na cmentarzu.Na razie znalazłam tylko w gatta ale za 100 zł a to chyba lekka przesada!
Same czarne...
-
Passiflora wrote:Witam wszystkie Panie z rana:-) Czy któraś z Was zakupiła juz w jakiejś sensownej cenie i jakości zimowe rajstopy ciążowe?Chodzi mi o jakiś sklep stacjonarny. Poleccie coś bo boję się, że mi tylek zmarznie na cmentarzu.Na razie znalazłam tylko w gatta ale za 100 zł a to chyba lekka przesada!
Ja kupiłam kiedyś w H&M mama dwie pary grubaśnych rajstop ciążowych za - uwaga! - 20 zł, ale to było jeszcze w wakacje. Nie orientuję się, jakie są ceny teraz, ale raczej nie 100 zł za parę.
-
H&M ma ceny online, mozesz sprawdzic. W rosmanie są tez. Ja kupilam na allegro po 10 zl za pare takie 100 DEN. ubralam raz do gina ale byly spoko:)
jak ci dzis wysla z allegro kurierem to na jutro dostaniesz. tylko przedzwon do sprzedawcy.
100 zl za pare- przesada, przy moim kocie i tak bylyby na góra 3 razy:) -
nick nieaktualny
-
Passiflora wrote:Witam wszystkie Panie z rana:-) Czy któraś z Was zakupiła juz w jakiejś sensownej cenie i jakości zimowe rajstopy ciążowe?Chodzi mi o jakiś sklep stacjonarny. Poleccie coś bo boję się, że mi tylek zmarznie na cmentarzu.Na razie znalazłam tylko w gatta ale za 100 zł a to chyba lekka przesada!
w H&M Mama kupiłam za 40 zł rajstopy 40 den i są cudowne. W paczce są 2 pary i można wybrać kolory, ja wziełam zestaw czarne i szare, są mega komfortowe
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie z rana
łoo aleście się rozpisały! U mnie za oknem słonko a ja popijam już kawę. Kupiłam wczoraj kilka próbników farb bo chcę kolor do sypialni na ścianę wrzosowy- taki fiolet wpadający w róż/czerwień
wyszła jakaś masakra.. żaden kolor nie odwzorowuje tego co na palecie w sklepie czy na obrazku z farby:/ Używałam kolorów z Beckersa i Dulux. Macie któraś pomalowane ściany w takim kolorze?? Jaką farbą?
Isabelle poproszę również o tą książkę- mój mail jest na liście
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Witam się po długim czasie nieobecności.
Tzn. czytałam Was regularnie, ale czasem wolałam pomilczeć, szczególnie w momentach sprzeczek 
Melduję, że mój synuś waży już 1260gram
Byłam na usg i oniemiałam jak zobaczyłam, że na ekranie mieści się tylko głowa i ginka musiała wszystko po kolei oglądać 
Noce u mnie dalej tak samo męczące, chociaż.. może nawet bardziej.. bo odkąd przestawiliśmy czas wstaję o 7 rano, bo Felek nie pozwala dłużej pospać.
Dziewczyny, co myślicie o wózkach na kółkach szprychowych? Długi już czas zastanawiam się nad wózkiem.. i nie mam żadnego upatrzonego.. Strasznie podobają mi się te wózki retro z szprychowymi, dużymi kołami.. jednak koła w nich są sztywne (nie skręcają). Może doradzicie mi coś? Brałybyście wg. pod uwagę coś takiego?
jonka91, kasiakra, Ag..., Kawa, lwuska55592, Agus89, Malenq, Gwiazdeczka27, Tymi, rastafanka, zielarka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
agnesik ja mierzylam sie do emmaljungi na roznych podwoziach miedzy innymi do takiego z pompowanymi, szprychowymi kolami.
wyglada ładnie, alee dla mnie taki czołg troche i ciezko sie prowadzilo- ale ja mam 160zm i 54kg ( obecnie)
agnesik lubi tę wiadomość
-
Ja mam szprychowy wozek... Kaps3agnesik wrote:Hej dziewczyny! Witam się po długim czasie nieobecności.
Tzn. czytałam Was regularnie, ale czasem wolałam pomilczeć, szczególnie w momentach sprzeczek 
Melduję, że mój synuś waży już 1260gram
Byłam na usg i oniemiałam jak zobaczyłam, że na ekranie mieści się tylko głowa i ginka musiała wszystko po kolei oglądać 
Noce u mnie dalej tak samo męczące, chociaż.. może nawet bardziej.. bo odkąd przestawiliśmy czas wstaję o 7 rano, bo Felek nie pozwala dłużej pospać.
Dziewczyny, co myślicie o wózkach na kółkach szprychowych? Długi już czas zastanawiam się nad wózkiem.. i nie mam żadnego upatrzonego.. Strasznie podobają mi się te wózki retro z szprychowymi, dużymi kołami.. jednak koła w nich są sztywne (nie skręcają). Może doradzicie mi coś? Brałybyście wg. pod uwagę coś takiego?
-
nick nieaktualnyAgnesik szwagierka ma jakiś model na szprychach z nieskręcającymi kołami, gdziekolwiek chce jechać musi "manewrować" siłą by koła się podniosły i zmieniły kierunek. Do pierwszego dzieciaka mieli ze skrętnymi kołami i żałowała że go sprzedała