*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula44 wrote:Ania 29 jak Twoje kolano i wyniki?
Spadam suszyć łeb a później do lidla na nóżkach. Znając życie jutro będą cyrki w sklepach, przecież święto wypada, więc trzeba się przygotować z zapasami jak na wojnę -
Passiflora wrote:Witam wszystkie Panie z rana:-) Czy któraś z Was zakupiła juz w jakiejś sensownej cenie i jakości zimowe rajstopy ciążowe?Chodzi mi o jakiś sklep stacjonarny. Poleccie coś bo boję się, że mi tylek zmarznie na cmentarzu.Na razie znalazłam tylko w gatta ale za 100 zł a to chyba lekka przesada!
Same czarne...
-
Passiflora wrote:Witam wszystkie Panie z rana:-) Czy któraś z Was zakupiła juz w jakiejś sensownej cenie i jakości zimowe rajstopy ciążowe?Chodzi mi o jakiś sklep stacjonarny. Poleccie coś bo boję się, że mi tylek zmarznie na cmentarzu.Na razie znalazłam tylko w gatta ale za 100 zł a to chyba lekka przesada!
Ja kupiłam kiedyś w H&M mama dwie pary grubaśnych rajstop ciążowych za - uwaga! - 20 zł, ale to było jeszcze w wakacje. Nie orientuję się, jakie są ceny teraz, ale raczej nie 100 zł za parę.
-
H&M ma ceny online, mozesz sprawdzic. W rosmanie są tez. Ja kupilam na allegro po 10 zl za pare takie 100 DEN. ubralam raz do gina ale byly spoko:)
jak ci dzis wysla z allegro kurierem to na jutro dostaniesz. tylko przedzwon do sprzedawcy.
100 zl za pare- przesada, przy moim kocie i tak bylyby na góra 3 razy:) -
nick nieaktualny
-
w H&M Mama kupiłam za 40 zł rajstopy 40 den i są cudowne. W paczce są 2 pary i można wybrać kolory, ja wziełam zestaw czarne i szare, są mega komfortoweAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie z rana
łoo aleście się rozpisały! U mnie za oknem słonko a ja popijam już kawę. Kupiłam wczoraj kilka próbników farb bo chcę kolor do sypialni na ścianę wrzosowy- taki fiolet wpadający w róż/czerwień
wyszła jakaś masakra.. żaden kolor nie odwzorowuje tego co na palecie w sklepie czy na obrazku z farby:/ Używałam kolorów z Beckersa i Dulux. Macie któraś pomalowane ściany w takim kolorze?? Jaką farbą?
Isabelle poproszę również o tą książkę- mój mail jest na liście
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Witam się po długim czasie nieobecności.
Tzn. czytałam Was regularnie, ale czasem wolałam pomilczeć, szczególnie w momentach sprzeczek
Melduję, że mój synuś waży już 1260gramByłam na usg i oniemiałam jak zobaczyłam, że na ekranie mieści się tylko głowa i ginka musiała wszystko po kolei oglądać
Noce u mnie dalej tak samo męczące, chociaż.. może nawet bardziej.. bo odkąd przestawiliśmy czas wstaję o 7 rano, bo Felek nie pozwala dłużej pospać.
Dziewczyny, co myślicie o wózkach na kółkach szprychowych? Długi już czas zastanawiam się nad wózkiem.. i nie mam żadnego upatrzonego.. Strasznie podobają mi się te wózki retro z szprychowymi, dużymi kołami.. jednak koła w nich są sztywne (nie skręcają). Może doradzicie mi coś? Brałybyście wg. pod uwagę coś takiego?jonka91, kasiakra, Ag..., Kawa, lwuska55592, Agus89, Malenq, Gwiazdeczka27, Tymi, rastafanka, zielarka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
agnesik ja mierzylam sie do emmaljungi na roznych podwoziach miedzy innymi do takiego z pompowanymi, szprychowymi kolami.
wyglada ładnie, alee dla mnie taki czołg troche i ciezko sie prowadzilo- ale ja mam 160zm i 54kg ( obecnie)
agnesik lubi tę wiadomość
-
agnesik wrote:Hej dziewczyny! Witam się po długim czasie nieobecności.
Tzn. czytałam Was regularnie, ale czasem wolałam pomilczeć, szczególnie w momentach sprzeczek
Melduję, że mój synuś waży już 1260gramByłam na usg i oniemiałam jak zobaczyłam, że na ekranie mieści się tylko głowa i ginka musiała wszystko po kolei oglądać
Noce u mnie dalej tak samo męczące, chociaż.. może nawet bardziej.. bo odkąd przestawiliśmy czas wstaję o 7 rano, bo Felek nie pozwala dłużej pospać.
Dziewczyny, co myślicie o wózkach na kółkach szprychowych? Długi już czas zastanawiam się nad wózkiem.. i nie mam żadnego upatrzonego.. Strasznie podobają mi się te wózki retro z szprychowymi, dużymi kołami.. jednak koła w nich są sztywne (nie skręcają). Może doradzicie mi coś? Brałybyście wg. pod uwagę coś takiego?
-
nick nieaktualnyAgnesik szwagierka ma jakiś model na szprychach z nieskręcającymi kołami, gdziekolwiek chce jechać musi "manewrować" siłą by koła się podniosły i zmieniły kierunek. Do pierwszego dzieciaka mieli ze skrętnymi kołami i żałowała że go sprzedała