X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Ania 29 jak Twoje kolano i wyniki?
    Dziękuję że pytasz. :* O wynikach dowiem się na wizycie, 27.11... A kolano.. cóż, bez zmian.. Chyba znów trzeba będzie igłę wbić. Ajć... Ale chodzę, chodzę, chociaż może tyle nie powinnam. Wolę się dotlenić, trochę zmęczyć, poruszać, niż gnić na pupie. Jutro może do ortopedy się wbiję :)
    Spadam suszyć łeb a później do lidla na nóżkach. Znając życie jutro będą cyrki w sklepach, przecież święto wypada, więc trzeba się przygotować z zapasami jak na wojnę ;)

201501145565.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Passiflora wrote:
    Witam wszystkie Panie z rana:-) Czy któraś z Was zakupiła juz w jakiejś sensownej cenie i jakości zimowe rajstopy ciążowe?Chodzi mi o jakiś sklep stacjonarny. Poleccie coś bo boję się, że mi tylek zmarznie na cmentarzu.Na razie znalazłam tylko w gatta ale za 100 zł a to chyba lekka przesada!
    W Rossmanie są różnej grubości. Niestety grubych, brązowych u mnie nie było :) Same czarne...

201501145565.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Passiflora wrote:
    Witam wszystkie Panie z rana:-) Czy któraś z Was zakupiła juz w jakiejś sensownej cenie i jakości zimowe rajstopy ciążowe?Chodzi mi o jakiś sklep stacjonarny. Poleccie coś bo boję się, że mi tylek zmarznie na cmentarzu.Na razie znalazłam tylko w gatta ale za 100 zł a to chyba lekka przesada!

Ja kupiłam kiedyś w H&M mama dwie pary grubaśnych rajstop ciążowych za - uwaga! - 20 zł, ale to było jeszcze w wakacje. Nie orientuję się, jakie są ceny teraz, ale raczej nie 100 zł za parę.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H&M ma ceny online, mozesz sprawdzic. W rosmanie są tez. Ja kupilam na allegro po 10 zl za pare takie 100 DEN. ubralam raz do gina ale byly spoko:)
    jak ci dzis wysla z allegro kurierem to na jutro dostaniesz. tylko przedzwon do sprzedawcy.
    100 zl za pare- przesada, przy moim kocie i tak bylyby na góra 3 razy:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Figa z makiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 10:43

Malenq, Ag..., Becia81, jonka91, Agus89, Gwiazdeczka27, Paula44, Chanela, zielarka, Ewelina88, Cookie, bluegirl89 lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twój brzuszek imponujący:)))))))

Anutka lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka- no niezły:)

Anutka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Passiflora wrote:

w H&M Mama kupiłam za 40 zł rajstopy 40 den i są cudowne. W paczce są 2 pary i można wybrać kolory, ja wziełam zestaw czarne i szare, są mega komfortowe :)

Anutka lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie z rana :) łoo aleście się rozpisały! U mnie za oknem słonko a ja popijam już kawę. Kupiłam wczoraj kilka próbników farb bo chcę kolor do sypialni na ścianę wrzosowy- taki fiolet wpadający w róż/czerwień 2w402rp.jpg wyszła jakaś masakra.. żaden kolor nie odwzorowuje tego co na palecie w sklepie czy na obrazku z farby:/ Używałam kolorów z Beckersa i Dulux. Macie któraś pomalowane ściany w takim kolorze?? Jaką farbą?

Isabelle poproszę również o tą książkę- mój mail jest na liście ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka śliczny brzuś:)

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agg nie martw się! Moje bimbałki też stoją w miejscu.. :P ale liczę że jeszcze "napęcznieją" :)

Ag... lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa miala moja mama przedpokoj w takim kolorze. Taki buraczek.
    Tikurilla- zawsze uzywamy tych farb. Maja bardzo szeroki wzornik.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Agg nie martw się! Moje bimbałki też stoją w miejscu.. :P ale liczę że jeszcze "napęcznieją" :)

haha, Kawa wiem, pamietam jak pisalas:)
    one sa troszke moze napeczniale ale mieszcze sie ciągle w staniki- no i zyly widac, baaardzo.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa podobny kolor ma kuzynka u której mąż robił... Farba chyba z dekorala, ale samej nazwy to Ci teraz nie podam...

201501145565.png
  • agnesik Ekspertka

Wysłany: 30 października 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Witam się po długim czasie nieobecności. :) Tzn. czytałam Was regularnie, ale czasem wolałam pomilczeć, szczególnie w momentach sprzeczek :P
    Melduję, że mój synuś waży już 1260gram :) Byłam na usg i oniemiałam jak zobaczyłam, że na ekranie mieści się tylko głowa i ginka musiała wszystko po kolei oglądać :D
    Noce u mnie dalej tak samo męczące, chociaż.. może nawet bardziej.. bo odkąd przestawiliśmy czas wstaję o 7 rano, bo Felek nie pozwala dłużej pospać.

Dziewczyny, co myślicie o wózkach na kółkach szprychowych? Długi już czas zastanawiam się nad wózkiem.. i nie mam żadnego upatrzonego.. Strasznie podobają mi się te wózki retro z szprychowymi, dużymi kołami.. jednak koła w nich są sztywne (nie skręcają). Może doradzicie mi coś? Brałybyście wg. pod uwagę coś takiego? :)

jonka91, kasiakra, Ag..., Kawa, lwuska55592, Agus89, Malenq, Gwiazdeczka27, Tymi, rastafanka, zielarka, Ewelina88 lubią tę wiadomość

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnesik ja mierzylam sie do emmaljungi na roznych podwoziach miedzy innymi do takiego z pompowanymi, szprychowymi kolami.
    wyglada ładnie, alee dla mnie taki czołg troche i ciezko sie prowadzilo- ale ja mam 160zm i 54kg ( obecnie)

agnesik lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnesik wrote:
    Hej dziewczyny! Witam się po długim czasie nieobecności. :) Tzn. czytałam Was regularnie, ale czasem wolałam pomilczeć, szczególnie w momentach sprzeczek :P
    Melduję, że mój synuś waży już 1260gram :) Byłam na usg i oniemiałam jak zobaczyłam, że na ekranie mieści się tylko głowa i ginka musiała wszystko po kolei oglądać :D
    Noce u mnie dalej tak samo męczące, chociaż.. może nawet bardziej.. bo odkąd przestawiliśmy czas wstaję o 7 rano, bo Felek nie pozwala dłużej pospać.

Dziewczyny, co myślicie o wózkach na kółkach szprychowych? Długi już czas zastanawiam się nad wózkiem.. i nie mam żadnego upatrzonego.. Strasznie podobają mi się te wózki retro z szprychowymi, dużymi kołami.. jednak koła w nich są sztywne (nie skręcają). Może doradzicie mi coś? Brałybyście wg. pod uwagę coś takiego? :)
    Ja mam szprychowy wozek... Kaps3

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa gniewasz sie ????

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesik szwagierka ma jakiś model na szprychach z nieskręcającymi kołami, gdziekolwiek chce jechać musi "manewrować" siłą by koła się podniosły i zmieniły kierunek. Do pierwszego dzieciaka mieli ze skrętnymi kołami i żałowała że go sprzedała :)

• agnesik Ekspertka

Wysłany: 30 października 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag.. Właśnie dla mnie one nie są obszerne, bo mam 168, a mąż ma 189cm, więc są takie akurat.. Bardziej się boję, jak będzie się go prowadziło, bo nie ma skrętnych kół..

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
‹‹ 1087 1088 1089 1090 1091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ