*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Chanela wrote:każde paski można kupić bez recepty, tylko ze 100% odpłatnością
szpilka ja postaram się pojechać dzisiaj na zajęcia. Bo ćwiczenia odpadają z wiadomego powodu. Strasznie mi zależy żeby właśnie dzisiaj się pojawić, ale auto mam rozkraczone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:53
-
isabelle wrote:Dziewczyny, odnośnie zakupów - nie wiem, czy to mozna porównać - ze względu na to, ze cały czas ciekną mi wody płodowe, muszę używać podkładów - wzięłam te poporodowe, bo są największe i wydały mi sie najbezpieczniejsze. jak dla mnie podkłady bella mama są beznadziejne, przy większym potoku przeciekają, szybko zbijają się i nie trzymają bielizny. Mam dla porównania podkłady baby ono - maja pasek kleju, są duże, ale cienkie i bardziej chłonne. Zostawiam sobie bella mama na po porodzie, moze wtedy sie lepiej sprawdzą.
Na łóżko fajne są SENI, nie ściągają sie ciagle. -
Ja tez mam te paski i cukru nie mam ale raz widzialam sladowe il. Acetonu nie wiem notuje wszystko w czw. Mam krew na hemoglobine ig i mocz lekarka tez dostanie moje zapiski czuje ze dostane insuline ale kiedy w nocy?
-
Hej!
Przepięknie u mnie dzisiaj. Cieplutko, słonecznie... Trochę połaziłam i teraz czas odpocząć..
Śniło mi się że urodziłam Natalkę. Śliczna była, tylko duża, co najmniej jak 2-miesięczne dziecko, do tego później się okazało że rwie się do siadania
Byłam na łowach, ale wróciłam z tylko jedną zdobyczą...
Dzisiaj na obiad pizza z kaszą. Mniam!Wiki81 lubi tę wiadomość
-
a u mnie jak zwykle na wariackich papierach z mezem bo on ma zawsze na wszystko czas( i zawsze sie spoznia)
wiec odebral moj wypis z kato, na 13.00 slub w tychach a nie ma kwiatkow jeszcze przy czym dzis nie ma nigdzie kwiatkow bo po swiecie deficyt.
zamowilam do odbioru na 12.50, po znalezieniu kwiaciarni blisko urzędu i mam nadzieje ze nie wejdzie do sali USC w momencie pytania...a czy ktos ma cos przeciwko:P
i ja sie stresuje czy on zdązy:/ a on na lajcie;) -
Ja dzisiaj w końcu muszę zamówić te wszystkie rzeczy typu podkłady, majtki jedno bądź wielorazowe, wkładki i resztę. Jakoś nie umiem tego ogarnąć.
Nie wiem czy zamawiać butelkę jakaś? Mam jedną małą. Nie wiem czy nie dokupić jakieś większej.
Ile planujecie przed urodzeniem kupić paczek pampersów? Mam jedną paczkę takich z wycięciem na pępek. Nie wiem czy jest sens kupować na zapas.
Ciężko to wszystko ogarnąć, jak się nie ma na ten temat zielonego pojęcia. -
nick nieaktualnyAgus89 ja nie mam jeszcze żadnej butelki, mam zamiar kamnić piersią, może jakąś jedną kupię.
Temat podkładów ogarniesz, zrób sobie spokojnie listę, jak nie będziesz miała czegoś zawsze mozna dokupić, ważne, by było coś na już czyli podkłady, podpaski mama i podkłady 90 na 60cm
Ja wielkich zapasów pieluch nie robię, bo synkowi nie wszytskie pieluszki odpowiadały, mała wypróbuje i wtedy dokupię więcej.
Na końcu świata nie mieszkam, Rossmann blisko.Anutka, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Becia81 wrote:Agus89 ja nie mam jeszcze żadnej butelki, mam zamiar kamnić piersią, może jakąś jedną kupię.
Temat podkładów ogarniesz, zrób sobie spokojnie listę, jak nie będziesz miała czegoś zawsze mozna dokupić, ważne, by było coś na już czyli podkłady, podpaski mama i podkłady 90 na 60cm
Ja wielkich zapasów pieluch nie robię, bo synkowi nie wszytskie pieluszki odpowiadały, mała wypróbuje i wtedy dokupię więcej.
Na końcu świata nie mieszkam, Rossmann blisko. -
No właśnie ja też bym chciała karmić piersią, ale wiadomo jak to bywa. Dlatego jedną butelkę mam na wszelki wypadek.
Jakoś mój mózg kiepsko funkcjonuje w ciąży.
Mąż się ze mnie śmieje, że nie ogarniam tego co się dzieje wokół mnie.Nauczył się nawet wolniej do mnie mówić, bo mój mózg wolniej analizuje to co do mnie mowi.
Anutka, renia83, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
belldandy wrote:Co sadzicie w wózku quinny moodd z fotelikiem Cabrio fix?
Widziałam go parę razy na ulicy.
Dla mnie za bardzo udziwniony.
Wolę bardziej standardowe wózki. Ale oczywiście każdy wybiera jaki mu odpowiada.Pamiętam też że jest drogi, jak dla mnie za drogi.