*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgus89, super tabelka rankingowa z tymi pieluszkami, widzę, że lidlowskie takie dobre, o biedronkowych też dużo dobrego słyszałam, Rossmanna mam najbliżej, pewnie bedziemy próbować wszystkich.
Ja biorę laktator ręczny, przy synku miałam po 2dobach nawał pokarmu i mąż w nocy przynosił do szpitala (najpierw po aptekach latał), teraz jestem juz bardziej świadoma.
Agus89 lubi tę wiadomość
-
Agus89 wrote:A czy któraś z Was nie ma jeszcze skurczy Braxtona-Hicksa?
Bo wydaje mi się że ja nie mam, albo nie potrafię ich rozpoznać.
Niby od 20 tc się pojawiają ale jak się ich nie ma to chyba też jest ok?
Siary też nie mam.
Witam się po dłuższym weekendzie:) Ja chyba nie mam tych skurczy,ogólnie czuję się super,siarę mam od jakiegoś 21 tygodnia,ale malutko.Wczoraj chodziliśmy po Galerii Malta w Poznaniu i po Ikei, nogi mnie bolały i spuchły stopy,ale w drodze powrotnej do domu zdjęłam buty,wieczorem kąpiel, krem na nogi i jest ok.
Ciotka mojego męza patrzy na mnie i mówi:" Mówią,że dziewczynka odbiera matce urodę,a Ty nie masz żadnych plan, liszajów." Hahaha, piękne:) Ja jej na to,że nie wierze w takie rzeczy:)Ogólnie dawno niewidziana rodzinka bardzo pozytywnie się wypowiadała o moim wyglądzie,cieszy mnie to:)Becia81, Ag..., jonka91, Paula44, agnesik, Agus89, bluegirl89, anadyjka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie czytam prognozy na zime. Grudzien cieply, styczen cieply, luty cieply...hmmm rok temu bym marudzila ale teraz skoro pani położna powiedziała wczoraj ze nart nie muszę wyciągać w tym roku z piwnicy bo stawy obciążać można intensywnie po pol roku to nawet spoko, pójdę z malym na spacer bynajmniej.
Aczkolwiek uwielbiam śnieg i skrzypienie pod butami wiec mam nadzieje ze trochę przymrozi.
MartaKD no a jak się mieli wypowiadać skoro naprawdę ładnie wyglądasz:) mama musi w ciąży ładnie wyglądać bo córa się juz stylu uczy....
Chociaż.... idąc tym tropem i moim stylem ciążowym będę miała dresiarza:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:15
Paula44, MartaKD, agnesik, MonikaDM, bluegirl89, isabelle, anadyjka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się i my.
Mój Synuś na bank zmienił położenie, bo boli mnie jak cholera żołądek i okolice wątroby. Taki mega ucisk. Ale.... wytrzymam!
Leżenie na lewym boku już mnie wkurza. Mam to tak zakodowane, że dziś obudzilam się z zupełnie niedokrwionym uchem. Ciężar ciała większy, a widać, że nie zmieniam pozycji w trakcie snu!
Nad ranem Szymi tam coś twardego wystawił, bo bolało jak diabli. Jakby ktos mi tam podłożyl piłkę i kazał na niej leżeć i mówic, że bardzo mi wygodnie
Ja chcę mroźna zimę! Nie musi być śniegu po kolana! Wystarczy po kostki. Niech wymrozi te bakcyke! Chce białe świata! I juz!
Na liście z "mojego" szpitala nie ma lakyatora. Więc nie wiem. W poniedziałek może podejmę decyzję czy będę karmić. . . Czy od razu przechodzimy na mleczko z apteki. . . Ciężki temat dla mnie.