*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny pozwolę sobie dopisac sie do grupy Styczniówek termin z owu wychodzi mi na 5 stycznia Jutro mam wizyte i ustalimy czy ten termin jest zgodny z usg Moja ciąża jest efektem monitoringu i stymulacji Od 3 miesięcy korzystam z kliniki niepłodności Po to aby zwiększyć ilość jajeczek w cyklu i pomogło Obecnie jestem na luteinie i przyjmuję aspirynę cardio i tradycyjnie kw foliowy
Wiola25 lubi tę wiadomość
-
Normalna reakcja, pewnie tez bym spanikowala jakbym zobaczyla nawet drobne plamienie. Niestety mam podejrzenie o macice lukowata wiec troche tez sie obawiam czy aby wszystko pojdzie dobrze ale mam nadzieje, ze tak.
GabiKOR witaj. Ale nas tu duzo, fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 11:59
-
tak sobie podczytuje i coraz wiecej was widze. laczcie sie laczcie.
dziewczyny kazde plamienie powinno sie konsultowac z lekarzem naromiast teraz na waszym etapie moga zdarzyc sie plamienia implantacyjne wiec spokojnie. moze to byc naczynko lub wiele innych powodow gdzie to my bardziej wszystko nakrecamy niz cos sie tam dziejeMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
ag jesli chodzi o zwolnienie takie normalne to mozesz od zwyklego lekarza a jesli chodzi o ciazowe to od gina. ale po co mieszac w pracy z lekarzami nie lepiiej juz ciagnac zwolnienie od gina to ciazowe?Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
to mozesz sobie od zwyklego ale nie wszyscy chca wystawiac. ja kiedys tak zrobilam w 1 ciazy. poszlam do zwyklego lekarza i poprosilam o zwolnienie to mnie wygnal do gina bo to ginekologiczne sprawy. ale jak np powiesz ze jestes w ciazy i zle sie czujesz a nie masz kontaktu ze swoim gin i wizyte masz pozno to moze ci wystawi
Ag... lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm