X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodały się :) są dość duże. Śliczniutkie ubranka dorwałaś! :)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• blador Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w mieście było bardzo dużo tych pudeł, tylko, że każdy brał po całym kartonie i największą popularnością cieszyły się "3", a ja kurcze nie wiem ile tych 1 i 2 potrzeba :/

relgh3718o9n8rtv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina 3 zdj się wyświetlają :)

• blador Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle to w Cubusie są przeceny na ubranka dziecięce i promocja bierzesz 3 rzeczy, a płacisz za 2 :) za jeansy, rampersa i 2-pack pajacyków do spania zapłaciłam w sobotę 39,99

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:36

relgh3718o9n8rtv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blador to mnie nie pocieszyłaś bo chciałam akurat 3 wziąć. Ja mam
    -Pampers Premium Care rozm.1- 2x 72szt,
    -Pampers Zielone rozm.2 – 92szt
    na pierwszy miesiąc powinny starczyć :)

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nie umiem teraz tego zmienić bo na telefonie jestem. Laptop czeka aż mąż naprawi. Mam nadzieję że wam nie przeszkadza że duże. Postaram się to wieczorem zmienić.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina nie przeszkadza!! :) Przynajmniej lepiej możemy się przyjrzeć, jakie cudeńka kupiłaś ;)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina nie przejmuj sie- zostaw:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka ja to się chyba uzaleznilam Jak zrobię pranie pod koniec listopada to chyba już w ogóle nie będę robić do wakacji bo tyle tego mam. Szkoda mi czegoś nie kupić jak tylko 2 zł kosztuje.

Paula44 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby nie było zaskoczenia! Ja sobie wszystko notuje! Która ile pisze! I jak się już spotkamy, to tak Wam nawtykam - NO ILE STRON OD RANA! OSZOŁOMY!

Nie spałam całą noc. Boże. Sikanie. Na lewym boku koszmar, na prawym masakra na plecach odpada! Kręgosłup boli cały. Zalana potem. Miałam mokro nawet między palcami u stóp Fuj!!!!!

Mały się ciskał rano. Zaczęła boleć głowa i gardło. Zjadłam śniadanie. Przysnęłam na pól godziny. Potem obudziły mnie psy bo im się sra..... zachciało - szczesciarze ;)

Teraz leżę - Szymuś wali czymś na wysokości lewego biodra.

Renia - wszystko najlepszego.
    Ag - trzymam za wizytę.
    Kawa - ty waleniu! Jacie! Aleś jest tłusta ! (Kuwa.... z oliwki ;) )
    Sarna - pamiętam Cię! :)
    Co tam jeszcze. ..... no nie pamiętam , bo tak zapierniczacie z tym pisaniem , ale! Ale! Patrz pierwsze zdanie. No!

Obwód mojego brzucha 110 cm! Waga przed kupą 70, 7 kg! Po kupie 69, 8kg (.ile tego gówna mam w sobie Hahah! )

Ag..., jonka91, Ewelina88, Kawa, renia83, Agus89, Agus89, rastafanka, zielarka, Bounia lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja leje przy twoich postach:P

Paula44, renia83 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • blador Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może u mnie akurat więcej dzieci ostatnio się rodziło i już do 3 dorosły :)
    a ja mam:
    - Premium Care 1- 78 szt.
    - Zielone 2- 80szt. i 78 szt. - w każdym sklepie inna ilość w opakowaniu
    - Zielone 3- 1 opakowanie

chyba muszę dokupić jeszcze 1 ale już zielonych, ale w rossmanie widziałam tylko takie pakowane po 43szt., a jak się okaże, że Antoś ma tfu, tfu uczulenie to kuzynki, która rodzi w lutym, a następna w maju bardzo się ucieszą

relgh3718o9n8rtv.png
  • jonka91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co ja jakbym już nie miała całej szafy ubranek to bym nadal latała i coś dokupowała, bo to sprawia wielką radość! Ale się stopuje i dobrze!

Ewelina88, Paula44 lubią tę wiadomość

• blador Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie się kupuje gorzej będzie je prasować!

Ewelina88, jonka91, Paula44 lubią tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to ja kiedyś miałam przez jakiś czas tania odzież i jeżeli chodzi o zarazki itp to jest to dezynfekowane takim specjalnym proszkiem lub sprayem więc nie ma potrzeby obawiać się że niewiadomo kto to nosił ale ten proszek może uczulac. Wiec lepiej uprac najpierw w normalym proszku a potem jeszcze raz dla dzieci żeby maluszkowi nie zaszkodziło.Ja dodatkowo plukam kilka razy bo sama mam katar i czerwone oczy od tego zapachu.

zplX18SyZp.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale poszalałyście..
    Reniu najlepsze życzenia i szczęśliwego oczekiwania na dzidzię:)
    KAWA, sam brzuch- reszta modelka:)
    Paula, dowcip masz kobieto:)
    Zielarka fajny wózek, nam sie nie ostał po synu, musimy kupić, ale mamy łóżeczko, tylko może odświeżyć je będzie trzeba, są jakieś takie lakiery nietoksyczne?

Paula44, zielarka, renia83 lubią tę wiadomość

• Martaaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja ostatnio ciekawego zaobserwowałam. W ciągu ostatnich kilku dni mieliśmy sporo wizyt znajomych no i dopóki byli goście i siedziałam z nimi przy stole to Mały od czasu do czasu tylko się poruszył i cisza. A tylko zdążyli wyjść ja zaczynałam sprzątać to się uaktywniał :) Tak jak by słyszał obce głosy i siedział cicho :)

relgh371rphwpz6l.png
  • Marta159753 Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Dzisiaj byłam u lekarza z tym moim swędzeniem, na szczęście przyjęli mnie poza kolejnością pomimo tego, że mieli już komplet pacjentek... Niestety jest podejrzenie cholestazy. Myslę że to bardzo prawdopodobne ponieważ moja mama miała tę chorobę będąc ze mną w ciąży i dorozwiązania leżała już w szpitalu... Martwię się, bo ta choroba podobno hamuje rozwój płuc u dzieci... jutro rano będą wyniki prób wątrobowych i usg maluszka. Mam nadzieje, że nic mu nie będzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 12:15

ex2bp07wqbuoq473.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co do ciuchów to tez nie mogę się powstrzymać. Znowu zamówilam bodziaki - z napisem "trwa ładowanie pieluchy" i "tato! Dasz rade" i takie strzałki Ręka prawa, ręka lewa, noga prawa i noga lewa. ;)

Ag..., Ewelina88 lubią tę wiadomość

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny prośbę mam jaki kupowałyście termometr dla maleństwa? Boje się trochę przez allegro zamawiać jakoś mało ufna jestem jeżeli chodzi o tego typu rzeczy. A jak byście gdzieś w marketach w promocji widziały to dajcie znać to wyślę męża.

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
‹‹ 1200 1201 1202 1203 1204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ