*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jonka ja to się chyba uzaleznilam Jak zrobię pranie pod koniec listopada to chyba już w ogóle nie będę robić do wakacji bo tyle tego mam. Szkoda mi czegoś nie kupić jak tylko 2 zł kosztuje.
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻeby nie było zaskoczenia! Ja sobie wszystko notuje! Która ile pisze! I jak się już spotkamy, to tak Wam nawtykam - NO ILE STRON OD RANA! OSZOŁOMY!
Nie spałam całą noc. Boże. Sikanie. Na lewym boku koszmar, na prawym masakra na plecach odpada! Kręgosłup boli cały. Zalana potem. Miałam mokro nawet między palcami u stóp Fuj!!!!!
Mały się ciskał rano. Zaczęła boleć głowa i gardło. Zjadłam śniadanie. Przysnęłam na pól godziny. Potem obudziły mnie psy bo im się sra..... zachciało - szczesciarze
Teraz leżę - Szymuś wali czymś na wysokości lewego biodra.
Renia - wszystko najlepszego.
Ag - trzymam za wizytę.
Kawa - ty waleniu! Jacie! Aleś jest tłusta ! (Kuwa.... z oliwki)
Sarna - pamiętam Cię!
Co tam jeszcze. ..... no nie pamiętam , bo tak zapierniczacie z tym pisaniem , ale! Ale! Patrz pierwsze zdanie. No!
Obwód mojego brzucha 110 cm! Waga przed kupą 70, 7 kg! Po kupie 69, 8kg (.ile tego gówna mam w sobie Hahah! )Ag..., jonka91, Ewelina88, Kawa, renia83, Agus89, Agus89, rastafanka, zielarka, Bounia lubią tę wiadomość
-
może u mnie akurat więcej dzieci ostatnio się rodziło i już do 3 dorosły
a ja mam:
- Premium Care 1- 78 szt.
- Zielone 2- 80szt. i 78 szt. - w każdym sklepie inna ilość w opakowaniu
- Zielone 3- 1 opakowanie
chyba muszę dokupić jeszcze 1 ale już zielonych, ale w rossmanie widziałam tylko takie pakowane po 43szt., a jak się okaże, że Antoś ma tfu, tfu uczulenie to kuzynki, która rodzi w lutym, a następna w maju bardzo się ucieszą -
A w ogóle to ja kiedyś miałam przez jakiś czas tania odzież i jeżeli chodzi o zarazki itp to jest to dezynfekowane takim specjalnym proszkiem lub sprayem więc nie ma potrzeby obawiać się że niewiadomo kto to nosił ale ten proszek może uczulac. Wiec lepiej uprac najpierw w normalym proszku a potem jeszcze raz dla dzieci żeby maluszkowi nie zaszkodziło.Ja dodatkowo plukam kilka razy bo sama mam katar i czerwone oczy od tego zapachu.
-
nick nieaktualnyale poszalałyście..
Reniu najlepsze życzenia i szczęśliwego oczekiwania na dzidzię
KAWA, sam brzuch- reszta modelka:)
Paula, dowcip masz kobieto:)
Zielarka fajny wózek, nam sie nie ostał po synu, musimy kupić, ale mamy łóżeczko, tylko może odświeżyć je będzie trzeba, są jakieś takie lakiery nietoksyczne?Paula44, zielarka, renia83 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co ja ostatnio ciekawego zaobserwowałam. W ciągu ostatnich kilku dni mieliśmy sporo wizyt znajomych no i dopóki byli goście i siedziałam z nimi przy stole to Mały od czasu do czasu tylko się poruszył i cisza. A tylko zdążyli wyjść ja zaczynałam sprzątać to się uaktywniał
Tak jak by słyszał obce głosy i siedział cicho
-
Cześć dziewczyny
Dzisiaj byłam u lekarza z tym moim swędzeniem, na szczęście przyjęli mnie poza kolejnością pomimo tego, że mieli już komplet pacjentek... Niestety jest podejrzenie cholestazy. Myslę że to bardzo prawdopodobne ponieważ moja mama miała tę chorobę będąc ze mną w ciąży i dorozwiązania leżała już w szpitalu... Martwię się, bo ta choroba podobno hamuje rozwój płuc u dzieci... jutro rano będą wyniki prób wątrobowych i usg maluszka. Mam nadzieje, że nic mu nie będzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 12:15
-
nick nieaktualny