*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHm Mell nie mów mi tak bo po nie zajadę
Agg ja już mam tylee ubranek, a wciąż mi mało jak widzę te śliczniusie... a Ty wciąż namawiasz do grzechu!
Kupiłam ostatnio w Markecie Chińskim komplecik dla mojej Śnieżynki. Hah sklep chiński a na metkach made in POLAND
-
KAwa Hahah no to tak jak ja:) a ze to moja jedyna rozrywka to co mam robic.
Ale juz chyba zostawie- w koncu z malym pojde na jakies zakupy 62:)
Ja mam koło siebie tych marketów chinskich sporo. Zawsze sie smieje ze kupilam cos w Pekinie jak mnie ktos pyta skąd to:)
mozna tam wsrod tony tandety trafic na naprawde fajne rzeczy.
Ja kupilam dzis monitor oddechu i literki do pokoju nad łóżeczko:) matko jeszcze południa nie ma a juz tyle kasy wydałam:/
Blador bedzie dobrze! tez mam o 17 gina:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 10:47
-
nick nieaktualny
-
Ag - u mnie gin też liczy zakończone tygodnie więc teoretycznie przyszła środa będzie bezpieczna ale dla mnie już każdy dzień jest super
Uda nam się. Pomyśleć, że Mały pchał się na świat w 21 tygodniu a minęło już 13 od tamtego czasu... Ale nie był to czas spokojnego cieszenia się ciążą niestety. Dopiero teraz od kilku dni czuję wewnętrzny spokój...Jeszcze dziś Belly też napisało że poród przedwczesny już mi nie grozi HURRA
Ag..., jonka91 lubią tę wiadomość
-
blador wrote:a ja dostałam właśnie zamówienie z gemini, pół kartonu to podpaski i podkłady
Ag mam nadzieję, że wieczorem będziemy się tylko cieszyć
no nie inaczej:) nie ma innej opcji.
Co do podpasek i podkładow to faktycznie sporo miejsca zajmują. -
Martaaa wrote:Ag - u mnie gin też liczy zakończone tygodnie więc teoretycznie przyszła środa będzie bezpieczna ale dla mnie już każdy dzień jest super
Uda nam się. Pomyśleć, że Mały pchał się na świat w 21 tygodniu a minęło już 13 od tamtego czasu... Ale nie był to czas spokojnego cieszenia się ciążą niestety. Dopiero teraz od kilku dni czuję wewnętrzny spokój...Jeszcze dziś Belly też napisało że poród przedwczesny już mi nie grozi HURRA
Naprawde juz tak pisze?? o kurcze to juz nie moge sie doczekac az to przeczytam.
Martaaa ja od 23 bylam w szpitalu, a w 25 prawie rodzilam takie mialam skurcze. Wczoraj z mezem rozmawialismy ze to jakis cud ze jestem jeszcze w pakiecie i ze z Kostkiem dobrze wszystko. Ja tez jestem coraz spokojniejsza. Bedzie dobrze!Martaaa, Bounia lubią tę wiadomość
-
Dajcie dziewczyny spokoj z tymi bohaterkami... widzialyscie kiedys placzącego Batmana:) ??? my zwykle leżące wieloryby jestesmy:P
hehe... a tak powaznie nie mam wyboru, kazda robiłaby tak samo, wiadomo ze tu nie o nas chodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:05
blador lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Renia wszystkiego naj.. naj..
Ja niedawno wróciłam z cichow. Niestety nie było otulaczkow. Ale zapas geterkow mam na cały rok chyba. Oto niektóre zdobycze po 2zł za sztukę.
jonka91, Paula44, renia83, Agus89, zielarka lubią tę wiadomość
-
Ja Męża wysłałam hehe
Wiecie, że dla naszego dziecka jesteśmy przeżyć na prawdę bardzo dużo. Ja przed zabiegiem nie bałam się narkozy itp o siebie jak będę się czuła, tylko żeby zatrzymali Małego i jemu żeby nic nie było. A jak już mnie wybudzili to się śmiała położna że pierwszy tekst był: gdzie jest syn, a ona że w brzuszku a gdzie ma być
Ja o tyle mam szczęścia że z tym szwem nie muszę leżeć. -
Heej! heej!
Ja Was czytam od rana ale wyskoczyłam na chwilkę do przychodni na wizytę, lekarka musiała mi w karcie pouzupełniać wyniki z badańchwilkę posłuchałam serducha Filipka, sekundę porozmawiałam o porodzie z położną, wskoczyłam do apteki po Linomag i jestem.. Ale za pół godzinki rzeczywiście jadę napaść na Lidla
odwieziemy do szkoły ze szwagierką jej córę i jedziemy kupić pampery
Aaa i Reniu wszystkiego dooobrego!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:28
renia83 lubi tę wiadomość
-
A ja zrobilam liste do szpitala- mimo ze torba juz spakowana ( jako tako przez meza)
trzeba ja przejrzec i posprawdzac czy wszystko jest.
Mam kilka list z roznych zródel i zebralam w jedno i bede odznaczac czy wszystko jest:)
podobnie z planem porodu. dodatkowo wydrukowalam kalandarz google i skreslam dni:) Jak w kalendazu adwentowym:PWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:57