*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Reniu spelnienia marzen!
Ag trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze na wizycie
sen? a co to takiego? nocnej walki ze swedzaca glowa czesc 3. jak wkoncu uspilam mojego ospusia to sama nie moglam spac. moja ciocia matka siedmiorga i zona jedynaka, ktory rowniez ospe przechodzil jako dorosly polecila mi zakupic jakies lekkie srodki na sen/uspokojenie, kupilam, mezu wzial 2wg ulotki i nic. o 1.30 ja sie obudzilam, bo wyczulam ze nie spi i sie dowiedzialam ze wzial jeszcze 2 i nic, wiec do tych tabsow na melisie i walerianie kazalam mu jeszcze wypic melise z 2 torebek i to go wreszcie uspilo chyba troche za bardzo, bo o 6 nie slyszal budzika na przeciwwirusowe a ja juz mialam do niego podejsc na szczescie skonczylo sie na krzykach z kanapy, na pozniej mamy do lekarza mam nadzieje ze cos mu da zanim ja padne z niewyspaniarenia83 lubi tę wiadomość
-
Agus89 wrote:Właśnie zauważyłam że wyszła nowa kolekcja wózków Camarelo Sevilla na 2015 rok.
Dla zainteresowanych podaję link
http://allegro.pl/sevilla-camarelo-special-collection-2015-nowosc-i4777845612.html?no-rwd=1#tabsContent -
A im moj niezwykle grzeczny synek powstrzymuje sie od kopania jak kieruje
za to jest niegrzecznym synkiem jak jestem pasazerem, bo wtedy napiernicza w pecherz, a to nie jest fajne nawet jak czlowiek sie wysika 2 razy przed wyjsciem z domu
-
Renia,najlepszego imieninowego!
A u nas wczoraj była nasza przyjaciółka,podróżniczka, która prowadzi biuro podrózy i prawdopodobnie przyszła matka chrzestna naszej córki.Dostalismy jak zwykle upominki z podrózy,tym razem na Kretę na 3 dni sobie wyskoczyła:)
Chyba nie musi być chrzestnym ktoś z rodziny,prawda? Dla mnie wazne,żeby była to osoba wierząca i praktykująca i w miare normalna.Nie będe brała np.siostry mojego męza,bo to wariatka,brat męża nie ma bierzmowania,a z kolei moja siostra i brat już mają sporo tych chrześniaków,więc też nie chce im kolejnego sprawiać.Pozostała nasza przyjaciółka-niezamężna, bezdzietna:) No i kogoś od strony męża też musimy wybrać, chyba jego brata ciotecznego, dość normalny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 08:58
renia83 lubi tę wiadomość
-
Marta ja biore na chrzestna siostre a na chrzestnego bierzemy przyjaciela ( byl tez naszym swiadkiem) niestety rodzine mamy małą a brat męża ma problemy psychiczne na ktore sie leczy, co przeklada sie na to ze jest nieziemsko nieogarniety zawodowo, finansowo i ogolnie zyciowo.poprostu wiemy ze w razie W nie bylby w stanie zajac sie dzieckiem. Problem w tym jak mu to powiedziec zeby znow nie wywołało to u niego zalamki:/
Co do kolekcji wozkow- mysmy emmaljunge kupili za 2300 z 4200 przecenioną dlatego wlasnie ze weszla nowa kolekcja teraz. Kolory prawie te same acena 2x taka.
Selene czemu powtarzasz glukoze? tego badania z tego co wiem sie nie powtarza bo jesi wyjdzie cukrzyca to powtorne badanie jest zbyt obciazające dla organizmu.
Ale powodzenia, ja wiem ze to czeka mnie po porodznie znow:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 09:26
-
nick nieaktualnyDobry
Pierwszy raz w nocy wstałam chyba 4-5 razy! Czekam na kuriera bo dalej nie dostałam zamówienia, mam nadzieję że dziś będzie, bo ani ruszyć się z domu nie mogę..
a to z wczoraj:
już nie taka szczupłaprawie 10+
szpilka, Ag..., MartaKD, rastafanka, jonka91, MonikaDM, Agus89, Becia81, lwuska55592, nix, Bounia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Próbowałam się dokopać u listopadówek do jakiś opisów cc,ale po 10 stronach chyba dałam spokój,bo ciagle tylko o laktacji,a raczej jej braku.Nie chcę się nakręcać,że nie będe miała mleka czy coś.Oj tam,co będzie to będzie z tym cc.Najlepiej jak się dowiem w szpitalu jak to u nich jest,kiedy mogę wstać,kiedy dadzą mi dziecko, kiedy moge karmić,itp.
-
nick nieaktualnyHah cały czas chodzę tak obsmarowana, skóra swędzi jak cholera..
Dupka mi przytyła, ale to przy moim płaskodupiu na plus.
Jedynie teściowa stwierdziła że "rozeszłam się na boki" bo stojąc przodem brzucholka prawie nie widać.szpilka, Ag... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag po tym jak go wczoraj uspilam moj OSpus jeszcze spi za 20 minut robie mu pobudke, zeby sie do lekarza zebral i wtedy zobacze, na pewno nawet jezeli dostaje jeszcze nowych kropek to nie jakos masakrycznie, przynajmniej taki byl stan na wczorajszy wieczor, ale nie licze ile ich ma, bo po pierwsze za dlugo bylabym blisko, po drugie mi sie nie chce liczyc tego miliarda krop, na necie widzilalam ze mamy swoim dzieciom czasem licza