X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia to wszystkiego naj naj naj naj:)

renia83 lubi tę wiadomość

• Selene Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    n

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:37

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • szpilka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Reniu spelnienia marzen!

Ag trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze na wizycie

sen? a co to takiego? nocnej walki ze swedzaca glowa czesc 3. jak wkoncu uspilam mojego ospusia to sama nie moglam spac. moja ciocia matka siedmiorga i zona jedynaka, ktory rowniez ospe przechodzil jako dorosly polecila mi zakupic jakies lekkie srodki na sen/uspokojenie, kupilam, mezu wzial 2wg ulotki i nic. o 1.30 ja sie obudzilam, bo wyczulam ze nie spi i sie dowiedzialam ze wzial jeszcze 2 i nic, wiec do tych tabsow na melisie i walerianie kazalam mu jeszcze wypic melise z 2 torebek i to go wreszcie uspilo chyba troche za bardzo, bo o 6 nie slyszal budzika na przeciwwirusowe a ja juz mialam do niego podejsc na szczescie skonczylo sie na krzykach z kanapy, na pozniej mamy do lekarza mam nadzieje ze cos mu da zanim ja padne z niewyspania

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • MartaKD Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Właśnie zauważyłam że wyszła nowa kolekcja wózków Camarelo Sevilla na 2015 rok.
    Dla zainteresowanych podaję link :)
    http://allegro.pl/sevilla-camarelo-special-collection-2015-nowosc-i4777845612.html?no-rwd=1#tabsContent
    w sumie nie wiem czym się rożnią,tylko kolorami niektórymi?i droższe sa.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z tańca. Moje dziecię chyba jest wybitnie grzeczne ;p nie budzi mamy jak śpi. Dziś pobudka o 4 bo m wyjechał wtedy pól godziny kopania i nadal sen;-)
    Cieszy matkę takie dziecię.
    Wszystkiego naj Reniu;)

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwuska, mnie też cieszy moje Dzieciątko, co nie zmienia faktu, że czasami odczuwam jej fikołki bardzo boleśnie.

Lecę do Lidla, będę za około 1h :)

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A im moj niezwykle grzeczny synek powstrzymuje sie od kopania jak kieruje :) za to jest niegrzecznym synkiem jak jestem pasazerem, bo wtedy napiernicza w pecherz, a to nie jest fajne nawet jak czlowiek sie wysika 2 razy przed wyjsciem z domu

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia,najlepszego imieninowego!
    A u nas wczoraj była nasza przyjaciółka,podróżniczka, która prowadzi biuro podrózy i prawdopodobnie przyszła matka chrzestna naszej córki.Dostalismy jak zwykle upominki z podrózy,tym razem na Kretę na 3 dni sobie wyskoczyła:)
    Chyba nie musi być chrzestnym ktoś z rodziny,prawda? Dla mnie wazne,żeby była to osoba wierząca i praktykująca i w miare normalna.Nie będe brała np.siostry mojego męza,bo to wariatka,brat męża nie ma bierzmowania,a z kolei moja siostra i brat już mają sporo tych chrześniaków,więc też nie chce im kolejnego sprawiać.Pozostała nasza przyjaciółka-niezamężna, bezdzietna:) No i kogoś od strony męża też musimy wybrać, chyba jego brata ciotecznego, dość normalny:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 08:58

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ja biore na chrzestna siostre a na chrzestnego bierzemy przyjaciela ( byl tez naszym swiadkiem) niestety rodzine mamy małą a brat męża ma problemy psychiczne na ktore sie leczy, co przeklada sie na to ze jest nieziemsko nieogarniety zawodowo, finansowo i ogolnie zyciowo.poprostu wiemy ze w razie W nie bylby w stanie zajac sie dzieckiem. Problem w tym jak mu to powiedziec zeby znow nie wywołało to u niego zalamki:/

Co do kolekcji wozkow- mysmy emmaljunge kupili za 2300 z 4200 przecenioną dlatego wlasnie ze weszla nowa kolekcja teraz. Kolory prawie te same acena 2x taka.

Selene czemu powtarzasz glukoze? tego badania z tego co wiem sie nie powtarza bo jesi wyjdzie cukrzyca to powtorne badanie jest zbyt obciazające dla organizmu.
    Ale powodzenia, ja wiem ze to czeka mnie po porodznie znow:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 09:26

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :) Pierwszy raz w nocy wstałam chyba 4-5 razy! Czekam na kuriera bo dalej nie dostałam zamówienia, mam nadzieję że dziś będzie, bo ani ruszyć się z domu nie mogę..
    a to z wczoraj:
    213ql2a.jpg
    już nie taka szczupła :D prawie 10+

szpilka, Ag..., MartaKD, rastafanka, jonka91, MonikaDM, Agus89, Becia81, lwuska55592, nix, Bounia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczuplutka i śliczny brzuś:)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha " juz nie taka szczupla" doooooobre:D
    slicznie, sam brzusio i nic wiecej:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa pieknie wygladasz, wszystkie kg poszly chyba tam gdzie powinny, bo dalej super laska z pieknym brzuszkiem

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpilka jak tam twój "kropek" ?? lepiej juz?

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa jaka wysmarowana oliwką czy czymś:) normalnie miss brzucha 2014:)

szpilka, Kawa lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbowałam się dokopać u listopadówek do jakiś opisów cc,ale po 10 stronach chyba dałam spokój,bo ciagle tylko o laktacji,a raczej jej braku.Nie chcę się nakręcać,że nie będe miała mleka czy coś.Oj tam,co będzie to będzie z tym cc.Najlepiej jak się dowiem w szpitalu jak to u nich jest,kiedy mogę wstać,kiedy dadzą mi dziecko, kiedy moge karmić,itp.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah cały czas chodzę tak obsmarowana, skóra swędzi jak cholera..
    Dupka mi przytyła, ale to przy moim płaskodupiu na plus.
    Jedynie teściowa stwierdziła że "rozeszłam się na boki" bo stojąc przodem brzucholka prawie nie widać. :)

szpilka, Ag... lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm Martus jakieś 4dni temu chyba opisywały optimus, flidelisa? nie pamiętam dokładnie, jak coś zobaczę to podeślę Ci na prv, tylko przyjmij zapro za wczasu :)

MartaKD lubi tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag po tym jak go wczoraj uspilam moj OSpus jeszcze spi za 20 minut robie mu pobudke, zeby sie do lekarza zebral i wtedy zobacze, na pewno nawet jezeli dostaje jeszcze nowych kropek to nie jakos masakrycznie, przynajmniej taki byl stan na wczorajszy wieczor, ale nie licze ile ich ma, bo po pierwsze za dlugo bylabym blisko, po drugie mi sie nie chce liczyc tego miliarda krop, na necie widzilalam ze mamy swoim dzieciom czasem licza

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa polubila za plaskodupie :)

Kawa lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
‹‹ 1197 1198 1199 1200 1201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ