*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahaha Kawa mam to samo. Jak juz pokazuje mu albo zaczynam zdanie słowami:
-wiesz co jeszcze trzeba zrobic/kupic...
-chodź pokaze ci jaka super rzecz znalazlam...
to widze mine " co znowu kobieto"
ale tez mu mowie- co ja mam innego robic:)
chociaz kolezanka z rudy mowila mi ze jej znajoma lezac cala ciąze tak sie nauczyla norweskiego ze ją do cap gemini na specjaliste z norweskim zatrudnili po porodzie:D
hihi ...a ja wole zakupy:P
Kawa, isabelle, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Ag ewentualnie allegro, niestety średnio podoba mi się ta którą zamówiłam, ale kurcze nic nie ma, w sobotę byłam w 2 galeriach i panie wszędzie zgodnie twierdziły, że już nie ma! Kiedyś widziałam śliczną z mothercare, ale nie zapisałam strony, a oni chyba nie mają sklepu internetowego
kurcze lecę się szykować i jadę do gina, szkoda, że to nie wizyta u mojego prowadzącego bo średnio przepadam za jego żoną, ale to ona ma certyfikaty do badań prenatalnych i stwierdził, że jest mądrzejsza od niego, a skoro to usg takie ważne w naszym przypadku to kazał zapisać się do niej
a mój już przyjął taktykę zamawiaj i kupuj co chcesz, ja zaraz zacznę kupować zabawki, już nie może się doczekać tych zdalnie sterowanych samochodzików, helikopterów itp...lwuska55592, Ag..., Paula44 lubią tę wiadomość
-
Mój mąż ma na odwrót. Ja wybieram co mi się podoba a potem on jeszcze musi to zaakceptować bo mamy trochę inne gusta jeżeli chodzi o ubranka. On nie lubi żadnych wzorów z kwiatami. Nawet ja mam malo takich ubrań bo go coś trafia.
Natomiast sam nic nie kupuje bo nie ma siły do wybierania w dużej ilości.Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna naszego maila wrzuciłam listę wyprawkową do szpitala, którą napisałam na bazie kilku stron internetowych i zaleceń z mojego szpitala....pewnie w niej czegoś brakuje, albo czegoś może być za dużo....
ja exela nie bardzo umiemjak któraś ogarnia temat można by to było przerzucić, to będzie łatwiej "odhaczać".....
Ag..., jonka91 lubią tę wiadomość
-
Mój z kolei bardzo się angażuje, zawsze coś kupi, zrobi niespodziankę i o dziwo zawsze trafia w dziesiątke
a jak go pochwale to cały obrasta w piórka
Ostatnio kupił przewijak, dziecięce wieszaczki na ubranka... Poprasował ubranka nawet !
Tylko do jedego muszę go gonić... Do sprzątania wrrrr.
Będę na serio chciała mu kupić taki symboliczny puchar dla najlepszego taty na świecie...pomaga i tyle znosi biedakWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 14:59
Paula44, jonka91, Bounia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
isabelle, na pewno rośnie a kopniaki świadczą o sile wzrostu naszych maluchów. To już nie są delikatne puknięcia ;p
Co do monitora to nie jest tak że jeżeli dziecko jest wcześniakiem dostaje się monitor oddechu ze szpitala? Kiedyś rozmawiałam o tym z koleżanką miała wcześniaka i mówiła że szpital wypożycza. Pewnie zależy to od możliwości szpitala i wiadomo czasami człowiek chce mieć po prostu swój
Ja czuje że mój mózg jest jakiś wypruty, nie potrafię skupić się na żadnej książce a co dopiero mówić o nauce czegokolwiek. Siedzenie przed kompem już nawet robi się nudne ;/ -
lwuska55592 wrote:isabelle, na pewno rośnie a kopniaki świadczą o sile wzrostu naszych maluchów. To już nie są delikatne puknięcia ;p
Co do monitora to nie jest tak że jeżeli dziecko jest wcześniakiem dostaje się monitor oddechu ze szpitala? Kiedyś rozmawiałam o tym z koleżanką miała wcześniaka i mówiła że szpital wypożycza. Pewnie zależy to od możliwości szpitala i wiadomo czasami człowiek chce mieć po prostu swój/
Muszę zapytać, ale nie sądzę. Doradczyni laktacyjna mówiła, ze nawet nie wypozyczaja laktatorow, trzeba miec swój - mozna kupic w aptece przyszpitalnej model, ktory podłącza sie do pompy na oddziale. -
Iwuska a to ciekawe z tym monitorem, moze w jakims szpitalu tak jest ale szczerze wątpi że w wielu:)Znajomy mial blizniaki wczesniaki i sam kupowal.
Ja dzis tez zamowilam. Czytalam ze najwiecej tych przypadkow SIDS jest ok 6 mca zycia, a zdarzaja sie nawet do roczku, wiec zainwestowalam w ten snuza hero.
Isabelle dobrze, ze mala rosnie:) ja cie rozumiem z tym samopoczuciem, mi bylo ciezko sie skupic na czytani u ksiazek a co dopiero nad czyms ambitniejszym.
Alee juz blizej niz dalej, niech sobie jeszcze troche twoja mała podrosnie i cie pokopie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 15:09
-
Kurcze jak będę miała okazję to podpytam, jak to było u niej. Może to też zależy od daty urodzenia tego wcześniaczka ona urodziła w 28 tc, i to było dosyć dawno bo mała ma 8 lat, i niczym nie odbiega od swoich rówieśników, mimo że urodziła się na długo przed terminem i do tego w grudniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny