X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na stronie C&A są malutkie.

Ag... lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm najważniejsze że się interesuje i Cię wspiera, u mojego M tego nie widać- wręcz się wkurza jak po raz enty słyszy coś w dzieciowym temacie NO ALE ja teraz tylko tym żyję! (tak sobie to tłumaczę :P )

• Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha Kawa mam to samo. Jak juz pokazuje mu albo zaczynam zdanie słowami:
    -wiesz co jeszcze trzeba zrobic/kupic...
    -chodź pokaze ci jaka super rzecz znalazlam...
    to widze mine " co znowu kobieto"

ale tez mu mowie- co ja mam innego robic:)

chociaz kolezanka z rudy mowila mi ze jej znajoma lezac cala ciąze tak sie nauczyla norweskiego ze ją do cap gemini na specjaliste z norweskim zatrudnili po porodzie:D

hihi ...a ja wole zakupy:P

Kawa, isabelle, Paula44 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag ewentualnie allegro, niestety średnio podoba mi się ta którą zamówiłam, ale kurcze nic nie ma, w sobotę byłam w 2 galeriach i panie wszędzie zgodnie twierdziły, że już nie ma! Kiedyś widziałam śliczną z mothercare, ale nie zapisałam strony, a oni chyba nie mają sklepu internetowego

kurcze lecę się szykować i jadę do gina, szkoda, że to nie wizyta u mojego prowadzącego bo średnio przepadam za jego żoną, ale to ona ma certyfikaty do badań prenatalnych i stwierdził, że jest mądrzejsza od niego, a skoro to usg takie ważne w naszym przypadku to kazał zapisać się do niej :/

a mój już przyjął taktykę zamawiaj i kupuj co chcesz, ja zaraz zacznę kupować zabawki, już nie może się doczekać tych zdalnie sterowanych samochodzików, helikopterów itp... :)

lwuska55592, Ag..., Paula44 lubią tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ma na odwrót. Ja wybieram co mi się podoba a potem on jeszcze musi to zaakceptować bo mamy trochę inne gusta jeżeli chodzi o ubranka. On nie lubi żadnych wzorów z kwiatami. Nawet ja mam malo takich ubrań bo go coś trafia. :-)
    Natomiast sam nic nie kupuje bo nie ma siły do wybierania w dużej ilości.

Ag... lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:48

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na naszego maila wrzuciłam listę wyprawkową do szpitala, którą napisałam na bazie kilku stron internetowych i zaleceń z mojego szpitala....pewnie w niej czegoś brakuje, albo czegoś może być za dużo....
    ja exela nie bardzo umiem :-/ jak któraś ogarnia temat można by to było przerzucić, to będzie łatwiej "odhaczać".....

Ag..., jonka91 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq zaraz sobie zobacze co ty masz w tej liscie, moze cos dorzuce do swojej:)
    chyba mamy podobne- ja mam mniej ubranek:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 14:58

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój z kolei bardzo się angażuje, zawsze coś kupi, zrobi niespodziankę i o dziwo zawsze trafia w dziesiątke :-) a jak go pochwale to cały obrasta w piórka :-)
    Ostatnio kupił przewijak, dziecięce wieszaczki na ubranka... Poprasował ubranka nawet !
    Tylko do jedego muszę go gonić... Do sprzątania wrrrr.

Będę na serio chciała mu kupić taki symboliczny puchar dla najlepszego taty na świecie...pomaga i tyle znosi biedak 369195adsuu9rgnl.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 14:59

Paula44, jonka91, Bounia lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z tej listy mam: szlafrok, kapcie i koszule heheheheheh no i ubranka dla małej.....reszta w trakcie realizacji...........

Ag... a może ja do swojej coś dorzucę...

• Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq nie ma sensu zebym wrzucala swoją- jest niemalze identyczna. nawet twoja lepiej pogrupowana:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle, na pewno rośnie a kopniaki świadczą o sile wzrostu naszych maluchów. To już nie są delikatne puknięcia ;p
    Co do monitora to nie jest tak że jeżeli dziecko jest wcześniakiem dostaje się monitor oddechu ze szpitala? Kiedyś rozmawiałam o tym z koleżanką miała wcześniaka i mówiła że szpital wypożycza. Pewnie zależy to od możliwości szpitala i wiadomo czasami człowiek chce mieć po prostu swój :-)
    Ja czuje że mój mózg jest jakiś wypruty, nie potrafię skupić się na żadnej książce a co dopiero mówić o nauce czegokolwiek. Siedzenie przed kompem już nawet robi się nudne ;/

ex2bo7ess0m327wq.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lwuska55592 wrote:
    isabelle, na pewno rośnie a kopniaki świadczą o sile wzrostu naszych maluchów. To już nie są delikatne puknięcia ;p
    Co do monitora to nie jest tak że jeżeli dziecko jest wcześniakiem dostaje się monitor oddechu ze szpitala? Kiedyś rozmawiałam o tym z koleżanką miała wcześniaka i mówiła że szpital wypożycza. Pewnie zależy to od możliwości szpitala i wiadomo czasami człowiek chce mieć po prostu swój :-) /

Muszę zapytać, ale nie sądzę. Doradczyni laktacyjna mówiła, ze nawet nie wypozyczaja laktatorow, trzeba miec swój - mozna kupic w aptece przyszpitalnej model, ktory podłącza sie do pompy na oddziale.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwuska a to ciekawe z tym monitorem, moze w jakims szpitalu tak jest ale szczerze wątpi że w wielu:)Znajomy mial blizniaki wczesniaki i sam kupowal.
    Ja dzis tez zamowilam. Czytalam ze najwiecej tych przypadkow SIDS jest ok 6 mca zycia, a zdarzaja sie nawet do roczku, wiec zainwestowalam w ten snuza hero.
    Isabelle dobrze, ze mala rosnie:) ja cie rozumiem z tym samopoczuciem, mi bylo ciezko sie skupic na czytani u ksiazek a co dopiero nad czyms ambitniejszym.
    Alee juz blizej niz dalej, niech sobie jeszcze troche twoja mała podrosnie i cie pokopie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 15:09

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak będę miała okazję to podpytam, jak to było u niej. Może to też zależy od daty urodzenia tego wcześniaczka ona urodziła w 28 tc, i to było dosyć dawno bo mała ma 8 lat, i niczym nie odbiega od swoich rówieśników, mimo że urodziła się na długo przed terminem i do tego w grudniu :-)

ex2bo7ess0m327wq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doświadczone mamusie, jak będziecie miały czas to zerknijcie na tą listę szpitalną na e-mailu, bo może jakieś rzeczy tam są zbędne, a jakiś brakuje.....

Ag... boszzz bo ja już sama nie wiem co i jak spakować hehehehe

Ag... lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalenQ strasznie dużo tego masz! (dwa razy zapisałaś pomadkę do ust) myślę że każdy szpital ma też inne wymagania :)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee to szmat czasu temu:) moze wtedy to nie bylo tak popularne na rynku? nie wiem niestety, nie interesowalam sie 8 lat temu akcesorami dla dzieci:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq ja mam w excelu zrobioną, ale taka swoja osobistą, w sensie z oznaczeniem co i jak dla malza:) Poczekam az malz ją sformatuje i wrzuce najwyzej;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki dzięki.........

Kawa bo no widzisz, nawet nie doczytałam heheh

Ag... a ten monitor przyczepiany gdzieś koło brzuszka??? to jak założyć body + pajac itp.? maleństwa to nie będzie "drażniło"???

Kawa lubi tę wiadomość

‹‹ 1202 1203 1204 1205 1206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ