*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySą w Pepco skarpetki:) ja mam 3 pak, ale dokupię jeszcze takie dłuższe albo z grzechotką SOXO czy jakoś tak
Teraz od poniedziałku znowu ciuszki w Lidlu mają być-w tym skarpeciochyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:44
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny znajomej znajoma przez całą ciążę była przekonana że nosi pod serduchem małą Amelkę, a dziś urodził się chłopiec:P i to z wagą 4600 60 cm
ale to musiał być dla nich szok
cieszę się w sumie że nasz synuś okazał się być chłopcem w 16 tygodniu a nie w 40
lwuska55592, Paula44 lubią tę wiadomość
-
co za głupia baba ja jak mnie przyjmowali to jej tylko powiedziałam że przyjmuje Letrox i nawet opakowania nie pokazałam. Z reszta jak trafia ktoś w oddział i choruje na tarczyce to oni nawet nie zapytają się czy masz te leki tylko musisz je mieć a jak nie masz to mówi się trudno. W aptece oddziałowej nie ma takich leków chyba że jakiś pacjent pozostawił to możesz go w jakiś sposób poratować.
Chanella najważniejsze ze z maleństwem jest wszystko ok i dowiedziałaś się jaka była przyczyna tego śluzu. -
Przepraszam, ale nie zapamiętałam która pisała o promocji Pampersów w PoloMarkecie. Czy one nie dotyczą tylko sleep&play? Bo w tych, to są tylko duże rozmiary.
Ja mam zakupioną małą paczkę Pampersów 1 (zielone) - 43szt., 1 paczkę Babydream 1 (fun&fit) - 30szt., 2 paczki Pampersów 2 - 144szt. Tych małych pewnie jeszcze dokupię, ale czekam na promocje he he heWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 18:16
-
nick nieaktualnyChanela trzymaj się, odpoczywaj dużo!
Pokażę Wam moje sówki, narazie kupiłam podusie i naklejki na ścianę:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 15:32
Chanela, Kawa, Gwiazdeczka27, jonka91, Paula44, rastafanka, Ag..., Bounia lubią tę wiadomość
-
Fruwam ze szczęscia:D
moje dziecię wazy 2100:D ( cos kolo tego bo nie wzielismy kartki z wymiarami) aczkolwiek to pewnie troszke zawyzone ale idzie maly w normie wg jednego lekarza i jednego sprzętu. Ta pani na III trym ostatnio miala nizsze pomiary.
pessar trzyma. pan dr zadowolony sam mowil ze nie wierzyl chwilowo ze dam rade az tyle.
w razie W moge juz rodzic na raciborskiej bo dadzą rade wiec juz wogole czuje sie super.
Kontrola za 2 tyg- mocz do powtorki bo mam troszke zaawyzone leukocyty.
aaa i moge minimalnie zwiekszac stopniowo aktywnosc, ale nie za bardzo. Wiec generalnie dalej bede lezec bo jak chodze to maly nieziemsko naciska na pessar.
Luteine mam zjesc to co mam i odstawic. Mam 1,5 opakowania.Becia81, Chanela, Malenq, Gwiazdeczka27, Marta159753, nix, jonka91, Wiki81, lwuska55592, Agus89, isabelle, Paula44, zielarka, olka25, Fucina, rastafanka, szpilka, Silatan, renia83, MartaKD, Bounia, Selene lubią tę wiadomość
-
Becia81 wrote:Chanela trzymaj się, odpoczywaj dużo!
Pokażę Wam moje sówki, narazie kupiłam podusie i naklejki na ścianę:
ps. chyba muszę zmniejszyć te zdjęcia najpierw.
Ja kupiłam rożek w takie cudowne sówki za 19zł. Później wrzucę fotkęBecia81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja tak patrze na niego ze jednak troche mniej ma niz te 2100 ale faktycznie kluseczka:)
A u mnie raczej chłopak na 100% bo bił pisiorem po głowicy:P do tego ziewał i ssal kciuk:) agent mały. Jejku jaka jestem szczesliwa:DWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 18:43
Malenq, Kawa, Becia81, nix, jonka91, Marta159753, lwuska55592, Wiki81, zielarka, Anutka, Agus89, Paula44, rastafanka, kasia86, renia83, MartaKD, Bounia, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Kupilam sobie taką mgielke odświezającą do twarzy i ciała. Fajny efekt- wydaje mi sie ze do porodu bedzie idealna.
http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Twarzy/Nawilzanie-i-odzywianie/Pielegnacja-na-dzien/Kojaca-mgielka-wodna/P1485018
A Taki prezent mąż dostal od przyjaciela na urodziny:D biedne moje dziecko:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e45648ffafa.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 19:07
Malenq lubi tę wiadomość
-
Renia - Wszystkiego Najlepszego Ci życzę, przede wszystkim dużo spokoju i cierpliwości w najbliższym czasie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/21f0c9ffd068.jpg
Ag - super informacje. Musiało być dobrze. Byłaś bardzo zdyscyplinowana w swoich postanowieniach.Ag..., renia83 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ag...ciesze sie bardzo i dalej Cie gonię........
Paula ty jak jak cos napiszesz to ryje z tego niezle.
Selene pokoj jak z jurnalapiekny, a tapeta wlasnie kolorystycznie dobrana do noworodka.
Ja dzisiaj Was dopiero przeczytalam, padam ubranka poprasowane przez tesciowa i poukladane od 50 do 62wiec mysle ze narazie wystarczy kupie tylko ubranie do szpitala bo samych bodziakow mam z 20 szt. Z dl. Rek. O reszcie nie pisze, kombinezon mam z 5-10-15 tez darowany.
I ocieplacz spodnie i bluza z weluru, tylko czapke zimowa musze kupic takich po kapieli tez mam z 10
Ag..., Paula44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrzuchatki, a powiedzcie mi proszę jak jest z AKTYWNOŚCIĄ Waszych maleństw, bo ja zauważyłam że od dwóch dni, aktywność mojej małej wzrosła, do prawie co godzinę na 10-15min...a w nocy to już cały czas....czy taka wzmożona aktywność może świadczyć, ze próbuje się obrócić główką w dół??? czy powinnam się martwić???
to że chodzę "obolała" i niewyspana to już pomijam.....
polaola super teściówka:) -
Oj, wam dziewczyny to trudno dogodzić
Slabo czuć ruchy - źle, rusza za bardzo - niedobrze, bo boli
Malenq, ja uważam, ze nasze dzieci to juz spore klocki (Ag... 2 kg? Szacun!) i ruchy stają sie coraz silniejsze i nawet bolesne. Trzeba sie do tego przyzwyczaić, za chwile znów pewnie aktywność spadnie, bo zrobi im sie w brzuchach ciasno.
Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Moj sie rusza często, coraz czesciej bolesnie. Mam wrazenie ze jakby nie pessar to by sie przekopał na zew:/
ale to podobno normalne- lekarz mowił mi co gdzie mam i widze juz gdzie czym nawala drań jeden:)
Isabelle poczekaj kochana bo zaraz Ala tez 2 kilo bedzie miala:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 19:28
isabelle lubi tę wiadomość