*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyisabelle nie o to mi chodziło, że jest trudno dogodzić...tylko coś się zmienia i szukam odpowiedzi, żeby właśnie "nie schizować", ja już znałam na pamięć "jej rozkład" teraz mam wrażenie, że mała się "spina i napina" i to dość często....byłam ciekawa, czy u którejś jeszcze coś jest podobnego
-
Mój rusza się jak szalony, ale w dzień w nocy jak śpi to może nie czuje albo śpi ze mną.
Nie jest to przyjemne i nie wiem czy to o czymś świadczy ale podejrzewam że będzie mi tego brakowało :p
ochraniacz do łóżeczka z sowami
http://allegro.pl/ochraniacz-do-lozeczka-kolyski-100-bawelna-kolory-i4781515997.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 19:35
Malenq, Becia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Moze jesz inaczej czy w innych porach, albo sama masz inne pory aktywnosci i ona tez.
A moze poprostu dorasta:P
wcześniej można nazwać było "pory aktywności", teraz większość doby to jest sama
AKTYWNOŚĆ ....
Iwuska to zazdroszczę, bo ja w nocy przez małą nie śpię ..... -
Malenq wrote:wcześniej można nazwać było "pory aktywności", teraz większość doby to jest sama
AKTYWNOŚĆ ....
Iwuska to zazdroszczę, bo ja w nocy przez małą nie śpię .....
Kochana, wyśpij sie dobrze, bo dzieci po porodzie bardzo często utrzymują przez jakiś czas swoją aktywność z życia płodowegoAg..., Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gwiazdeczka juz za chwilkę
Ale racja- ja dzis druknelam kalendarz i skreslam dni:D
leze na kanapie i pytam męża: moge ci w czyms pomoc skoro lekarz pozwolil troszke wstawac? w odpowiedzi; jak ja jestem w domu to nie obowiązuje:/
no i masz:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 20:11
Becia81, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w nocy śpię bardzo czujnie i nawet jak Ala dostanie czkawki to się budzę.
Dzisiaj kurier przywiózł podkłady poporodowe, podkłady na łóżko SENI (są faktycznie ogroomne), pieluchy tetrowe podwójne tkane i są lepsze niż te zwykłe. Jeszcze gaziki takie nasączone spirytusem, laktator, butelkę TT i prześcieradło do łóżeczka oraz jakieś tam pierdółki.
Jeszcze tylko wózek i termometr.
I chyba wszystko już mamy.Ag..., Becia81, jonka91, Paula44, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Jejku już za chwile grudniówki będą się rozpakowywać a potem my... Jak to zleciało ...ostatnia prosta
Mi jednak jakoś teraz się dłuży, chciała bym być w 35 tygodniuni móc odetchnąć...
Najpierw grudniówki, w miedzyczasie ja, a potem wymnie tez sie marzy 35 tydzień, wiedziałabym, ze moje dziecko na pewno jest juz bezpieczne i sobie poradzi ze wszystkim.
Becia81, Ag..., Fucina, jonka91, Silatan, Gwiazdeczka27, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane! Czytam Was cały czas, przez przeszło miesiąc nie miałam neta w domu, tylko w telefonie. Przepraszam, że się nie udzielam... postaram się poprawić. Ag, dziś Twoje posty mnie wzruszyły... Mogę Ci napisać, że teraz to możesz być całkiem spokojna o swoje dziecię... Ja urodziłam mojego pierwszego syna w 33 tc właśnie z wagą 2100. Wyszliśmy ze szpitala po 5 dniach, właściwie nie miał cech wcześniactwa. Teraz to cudny chłopak, który wzrusza mnie codziennie. Dziś chciał bym go nauczyła pisać: "Kocham mamusię i tatusia". Z moim dzieciem w brzuszku jest ok, wizytę mam za tydzień w czwartek. Ostatnio, 2 tygodnie temu ważył 1350, szyjka ok, skurczy nie mam, brzuch nie twardnieje... Co prawda jestem troszkę sceptyczna bo z Tuszkiem niby też tak było i nagle po prostu się urodził... A do 33 tc już tak mało mi brakuje. Pozdrawiam wszystkich i gratuluję pięknych wyprawek i pokoików. Jestem pod wrażeniem Waszej gotowości
. Jak tylko będę miała gotowy pokoik, obiecuję też się pochwalić. Ściskam Was wszystkie!
Becia81, Ag..., Kawa, Gwiazdeczka27, jonka91, Maud11, Agus89, zielarka, Silatan, renia83, isabelle, nix, MartaKD, Paula44, Bounia, Ewelina88, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:Isabelle dziewczyny to podobno wieksze fighterki niz chłopaki. Mała sobie swietnie da rade:)
Fucina- super ze u Ciebie ok:) no to oby teraz było dluzej niz te 33 i wpadaj czesciej do nas:)Jak nic się nie zmieni to termin cc mam na 5 styczeń, jak dotrwam....
Paula44 lubi tę wiadomość