X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle nie o to mi chodziło, że jest trudno dogodzić...tylko coś się zmienia i szukam odpowiedzi, żeby właśnie "nie schizować", ja już znałam na pamięć "jej rozkład" teraz mam wrażenie, że mała się "spina i napina" i to dość często....byłam ciekawa, czy u którejś jeszcze coś jest podobnego :P

• Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze jesz inaczej czy w innych porach, albo sama masz inne pory aktywnosci i ona tez.
    A moze poprostu dorasta:P

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój rusza się jak szalony, ale w dzień w nocy jak śpi to może nie czuje albo śpi ze mną.
    Nie jest to przyjemne i nie wiem czy to o czymś świadczy ale podejrzewam że będzie mi tego brakowało :p

ochraniacz do łóżeczka z sowami ;)

http://allegro.pl/ochraniacz-do-lozeczka-kolyski-100-bawelna-kolory-i4781515997.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 19:35

Malenq, Becia81 lubią tę wiadomość

ex2bo7ess0m327wq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Moze jesz inaczej czy w innych porach, albo sama masz inne pory aktywnosci i ona tez.
    A moze poprostu dorasta:P

wcześniej można nazwać było "pory aktywności", teraz większość doby to jest sama
    AKTYWNOŚĆ ....

Iwuska to zazdroszczę, bo ja w nocy przez małą nie śpię ..... :-/

• isabelle Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    wcześniej można nazwać było "pory aktywności", teraz większość doby to jest sama
    AKTYWNOŚĆ ....

Iwuska to zazdroszczę, bo ja w nocy przez małą nie śpię ..... :-/

Kochana, wyśpij sie dobrze, bo dzieci po porodzie bardzo często utrzymują przez jakiś czas swoją aktywność z życia płodowego :)

Ag..., Malenq lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle ja od dwóch dni drzemię na siedząco, bo mi mała nie da leżeć heheh......jak tylko mi pozwoli, to będę spała kilka dni :P heheheheh
    ttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiem, że będę miała nerwuska w domku...już się na to przygotowuję :P

• Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fucina- co tam u Ciebie? dawno nic nie pisalas:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś jeszcze ma dzisiaj wizytę albo w najbliższych dniach?
    Udało wam się uzyskać zdjęcia 3d?

Mi się wydaje chyba ale jakoś nas mniej jest aktywnych na forum ?

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zwykłą wizytę we wtorek.. jutro siuśki do badania muszę zawieźć bo na śmierc zapomniałam że mam jej przynieść nowe wyniki..

• isabelle Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki, pisałaś wczoraj, ze kupiłaś laktator Medela Swing. Dlaczego wybrałaś akurat ten model? Ma jakąś znaczącą przewagę nad modelem medela mini electric (poza ceną oczywiście)?

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku już za chwile grudniówki będą się rozpakowywać a potem my... Jak to zleciało ...ostatnia prosta

Mi jednak jakoś teraz się dłuży, chciała bym być w 35 tygodniuni móc odetchnąć...

Ag..., zielarka, Paula44 lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka juz za chwilkę:) Ale racja- ja dzis druknelam kalendarz i skreslam dni:D
    leze na kanapie i pytam męża: moge ci w czyms pomoc skoro lekarz pozwolil troszke wstawac? w odpowiedzi; jak ja jestem w domu to nie obowiązuje:/
    no i masz:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 20:11

Becia81, Chanela lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka jutro idę na wizytę, bardzo jestem ciekawa ile mała waży. Dziś kupiliśmy jej wanienkę i resztę kosmetyków. Cieszę się jak zwykle:)))))))

Ag..., Wiki81, jonka91, Gwiazdeczka27, Paula44 lubią tę wiadomość

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj chyba każda z nas już by chciała być po...

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w nocy śpię bardzo czujnie i nawet jak Ala dostanie czkawki to się budzę. :)

Dzisiaj kurier przywiózł podkłady poporodowe, podkłady na łóżko SENI (są faktycznie ogroomne :D), pieluchy tetrowe podwójne tkane i są lepsze niż te zwykłe. Jeszcze gaziki takie nasączone spirytusem, laktator, butelkę TT i prześcieradło do łóżeczka oraz jakieś tam pierdółki. :D

Jeszcze tylko wózek i termometr. :)
    I chyba wszystko już mamy. :)

Ag..., Becia81, jonka91, Paula44, bluegirl89 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Jejku już za chwile grudniówki będą się rozpakowywać a potem my... Jak to zleciało ...ostatnia prosta

Mi jednak jakoś teraz się dłuży, chciała bym być w 35 tygodniuni móc odetchnąć...

Najpierw grudniówki, w miedzyczasie ja, a potem wy :) mnie tez sie marzy 35 tydzień, wiedziałabym, ze moje dziecko na pewno jest juz bezpieczne i sobie poradzi ze wszystkim.

Becia81, Ag..., Fucina, jonka91, Silatan, Gwiazdeczka27, Paula44 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Fucina Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane! Czytam Was cały czas, przez przeszło miesiąc nie miałam neta w domu, tylko w telefonie. Przepraszam, że się nie udzielam... postaram się poprawić. Ag, dziś Twoje posty mnie wzruszyły... Mogę Ci napisać, że teraz to możesz być całkiem spokojna o swoje dziecię... Ja urodziłam mojego pierwszego syna w 33 tc właśnie z wagą 2100. Wyszliśmy ze szpitala po 5 dniach, właściwie nie miał cech wcześniactwa. Teraz to cudny chłopak, który wzrusza mnie codziennie. Dziś chciał bym go nauczyła pisać: "Kocham mamusię i tatusia". Z moim dzieciem w brzuszku jest ok, wizytę mam za tydzień w czwartek. Ostatnio, 2 tygodnie temu ważył 1350, szyjka ok, skurczy nie mam, brzuch nie twardnieje... Co prawda jestem troszkę sceptyczna bo z Tuszkiem niby też tak było i nagle po prostu się urodził... A do 33 tc już tak mało mi brakuje. Pozdrawiam wszystkich i gratuluję pięknych wyprawek i pokoików. Jestem pod wrażeniem Waszej gotowości :-). Jak tylko będę miała gotowy pokoik, obiecuję też się pochwalić. Ściskam Was wszystkie!

Becia81, Ag..., Kawa, Gwiazdeczka27, jonka91, Maud11, Agus89, zielarka, Silatan, renia83, isabelle, nix, MartaKD, Paula44, Bounia, Ewelina88, bluegirl89 lubią tę wiadomość

rar0a9a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poradzi sobie Isabelle!!!!PORADZI!

isabelle lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle dziewczyny to podobno wieksze fighterki niz chłopaki. Mała sobie swietnie da rade:)
    Fucina- super ze u Ciebie ok:) no to oby teraz było dluzej niz te 33 i wpadaj czesciej do nas:)

Fucina, isabelle lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Fucina Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Isabelle dziewczyny to podobno wieksze fighterki niz chłopaki. Mała sobie swietnie da rade:)
    Fucina- super ze u Ciebie ok:) no to oby teraz było dluzej niz te 33 i wpadaj czesciej do nas:)
    Zapomniałam jeszcze napisać, że młody ułożony pośladkowo... :-( Jak nic się nie zmieni to termin cc mam na 5 styczeń, jak dotrwam.... ;-)

Paula44 lubi tę wiadomość

rar0a9a.png
‹‹ 1205 1206 1207 1208 1209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ