*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Fruwam ze szczęscia:D
moje dziecię wazy 2100:D ( cos kolo tego bo nie wzielismy kartki z wymiarami) aczkolwiek to pewnie troszke zawyzone ale idzie maly w normie wg jednego lekarza i jednego sprzętu. Ta pani na III trym ostatnio miala nizsze pomiary.
pessar trzyma. pan dr zadowolony sam mowil ze nie wierzyl chwilowo ze dam rade az tyle.
w razie W moge juz rodzic na raciborskiej bo dadzą rade wiec juz wogole czuje sie super.
Kontrola za 2 tyg- mocz do powtorki bo mam troszke zaawyzone leukocyty.
aaa i moge minimalnie zwiekszac stopniowo aktywnosc, ale nie za bardzo. Wiec generalnie dalej bede lezec bo jak chodze to maly nieziemsko naciska na pessar.
Luteine mam zjesc to co mam i odstawic. Mam 1,5 opakowania.
Cudowna wiadomość - trzymam dalej za WAs kciuki! -
Witamy Mamuśki!
ja już od 6 nie śpię, ale co tam, najważniejsze że z małym wszystko okważy 1,5 kg i podobno jest średniaczkiem, dostałam też zdjęcie 3d z piękną mordką, niestety tylko jedno bo już za sekundę młody postanowił położyć stopę na nos i w takiej pozycji został do końca badania
a i leży już główką w dół, ale p.doktor powiedziała, że jeszcze 1000 razy może zmienić swoją pozycję, zobaczymy co 25 powie mój lekarz czy cc czy sn. A wiecie może czy na cc to wypisują jakieś skierowanie, czy w kartę ciąży wpisują?
Ag..., Paula44, jonka91, Ewelina88, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
czy wynik " alloprzeciwciał do antygenów ukladu czerwonokrwinkowego nie stwierdzono" to dobry wynk, prawda?
mial byc negatywny.
Druga sprawa- czy ktoras z was ma w nadmiarze luteiny dopochowej do odsprzedania?
myslalam ze mam jeszcze 1 opakowanie w szafce a nie mam:/lwuska55592 lubi tę wiadomość
-
Wikus jestem ogarnięta ale ja nie robiłam pokoju dla małego tylko wstawiamy łóżeczko do nas więc u mnie była kwestia ciuszków które odkupilam i kosmetyków a z większych gabarytowo zakupów to łóżeczko i wózek które również odkupilam więc to tyle kochana
i tylko dlatego mogę się poszczycić terminem ogarniętej
mam nadzieję że w te 4 tyg zdążycie z pokoikiem dla małej, może męża zmotywuj żeby spiął poślady i zainterweniowal
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViv78 wrote:Becia, mam chyba sówki od tego samego sprzedającego, leżą grubo ponad tydzień i czekają na swoją kolej, bo jakoś boje się że coś schrzanię przy naklejaniu, daj pls znać jak poszło
U mnie to jeszcze potrwa, M. musi najpierw pomalowac ścianę, na której bedą jedne i drugie naklejki.
Ja myślałam, że zrobię papierowe szablony i przykleje na "starej" ścianie malowanej w kwietniu i zobaczę, jak się to prezentuje.
U syna mamy pokój na piłkarsko, ma naklejki- piłki na ścianie, ale tam jest tapeta i łatwo było można zmienić położenie naklejki jak coś nie pasowało.
Piękne wózki pokazujecie.
Wiki jak też miałam ręczny laktator i sobie chwalę, innego nie kupuję. Potrzebny mi był w szpitalu i kilka dni w domu, potem synek wyregulował mi juz pokarm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 08:05
-
nick nieaktualnyCześć.
Noc średnia. Lepsza od poprzedniej na bank.
Ag - ja zdaje się mam i jedna i druga nietkniete opakowanie. Ale Ty pewnie na już potrzebujesz a ja wdomu w pponiedziałek będę dopiero.
Maz się miota. Biedny. Pracuje jak szalony. Pada na pysk. Pomalował sufit u małego. Ściany jeszcze nie, bo gips pod paraptami mokry. Buuuu.... ten chłopak mu nie pomoże.
Żal mi go bardzo. Jeszcze jesteśmy z dala od siebie. Eee... do doopy.
Smutno mi. -
Cześć dziewczyny,
Wszędzie teraz promocje na pieluchy, szkoda tylko że rozmiar 3 - to najmniejszy..
Ag... dzięki za link do mgiełki, z takich "drobnostek" to właśnie ostatnio myślałam, że przydałaby się jakaś woda w sprayu żeby móc się w szpitalu od czasu do czasu orzeźwić.. rodzące często zwracały uwagę na to, że z ich twarzami podczas porodu, duchoty itp różne rzeczy się działy więc już zatrudniłam męża do zadania specjalnego aby mi czasem psiknął w twarz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
już z rana pojechałam na badanie i co? musiałam czekać 30min bo od 7.30 otwarte O_o potem...
Napaliłam się jak szczerbaty na suchary, na obecną ofertę Biedroniki.. chciałam kupić książki dla dzieci Pan Pierdołka spadł ze stołka i nie mają ich wcale u mnie w biedrze...
Ag poszłam poszukać czy mam tą luteinę (w tym czasie kot zeżarł mi szynkę z bułki!) zostało mi tylko 9tab 100mg dopochw. nie wiem jaką Ty bierzesz? edit już doczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 08:31
-
Dzień dobry wszystkim:)
Ag ostatnio jak mi zabrakło luteiny to Pani w aptece zaproponowała mi, że mogę kupić bez recepty (ok 50zł) a jak tylko ją doniosę to zwróci mi różnicę w cenie. Na doniesienie recepty dała mi chyba z 3 tygodnie. Także może zadzwoń do jakiejś najbliższej apteki dogadaj się a mąż na pewno Ci odbierze.
Ale jeśli wolisz to ja mam chyba 5 w zapasie bez problemu mogę wysłać.
-
Ag... wrote:Dzień dobry,
czy wynik " alloprzeciwciał do antygenów ukladu czerwonokrwinkowego nie stwierdzono" to dobry wynk, prawda?
mial byc negatywny.
Druga sprawa- czy ktoras z was ma w nadmiarze luteiny dopochowej do odsprzedania?
myslalam ze mam jeszcze 1 opakowanie w szafce a nie mam:/
Tak to dobry wynik
tak miało wyjść
Mnie obudziła sąsiadka stukająca laską w podłogę ja mieszkam niżej. Kurcze nie ma to jak w domku mieszkać.
Ja też chce Camarelo ale czy Sewille to jeszcze nie wiem
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:W biedronce dzis promocja na lovele
. Ruszam
ostatnio tez kupilam, a jestem juz poi tylu ciuszkowych praniach, W zapasy robic trzeba
ile kosztuje? 1,8kg?
ps. widzę, że od 17 w biedronce pościel za 34.99, przescieradła 14.99 i dwustronne kocyki 19.99Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 09:29
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPytanie do dziewczyn które już mają pranie zrobione. Mam zakupiony z Loveli-proszek, mleczko i płyn do płukania. Jak/czym prałyście? bo póki to świeże i nowe i czyste, to myślałam tylko w tym mleczku. A te z Sh potraktować proszkiem i płynem do płukania i nieco wyższą temperaturą.
i tak jak Anutka napisała- znowu jest ta promocja na Lovelę po 14,99 za proszek, mleczko, płyn, lub odplamiaczAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
wreszcie spalam cala noc, nie licze budzenia meza na tabsy, bo on nie slyszy swojego budzika i wstawania na siku. 3 zarwane noce to dla mnie za duzo, no ale chyba trzeba zaczac sie przyzwyczajac, bo za 2,5 miesiaca to bedzie norma. Dzis wizyta ciekawe jak tam mlody rosnie, mam nadzieje ze jak na drozdzachPaula44, marrtka lubią tę wiadomość