*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja prałam tylko w proszku loveli, uważam że im mniej chemii tym lepiej, a każdy dodatkowy płyn do płukania czy płatki mydlane to kolejna dawka detegentu.
Ale to zależy od rodzaju ubrań. Ja po 1 praniu tylko w proszku wyciągnęłam mięciutkie, ładnie pachnące ubranka, ale jak ktoś ma twardą wodę, ubranka są sztywne, lub mocno zabrudzone/ niepachnące (bo np. były trzymane na strychu), to czasami nie obejdzie się bez dodatkowego płukania w płynie.
Ale to już od każdego indywidualnie zależyKawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, Czy mogę się dołączyć do waszej grupy ?
Oczekujemy z mężem córeczki, jestem w 29 i 3 dniu ciąży.
Jesteśmy z okolic Łodzimam 20 lat. Termin 27 stycznia choć może być różnie
Becia81, Ewelina88, szpilka, Kawa, jonka91, zielarka, lwuska55592, isabelle, Paula44, Gwiazdeczka27, rastafanka, olka25, Anutka, Marta159753 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiaczek najlepsze wg Sroki(bez parabenów, konserwantów, pegów itp) są Fitti z Biedronki 3pak po 72szt 9,99zł
z tej aukcji co dodałaś wydaje mi się że cena taka jest przez te plastikowe opakowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:01
Malenq, Ewelina88, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelene wrote:Karolajla witaj!
Opowiedz coś o sobie / maluszku, jaka płeć? jak tam przygotowania do wielkiego dnia
No więc jak pisałam czekamy z mężem na córeczkę, jutro mamy wizytę więc dowiemy się ile już przybrała na wadzę chodź nie ukrywam, że za ostatnio jak byłam lekarz sie śmiał, że brzuch jak na bliźniaki, hehe
My już ciuszki mamy poprane i poprasowane większość i czekają okryte w szafie co by się nie zakurzyły. Łóżeczko stoi ale jeszcze nie złożone myślę, że mąż złoży gdzieś pod koniec roku, a no i powoli kompletujemy rzeczy wyprawkoweBecia81, Ewelina88, Selene lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, mogę tak nieśmiało zadać Wam pytanie?
Czy ćwiczycie w domu? Tzn. rozciąganie albo oddechy do porodu? Spodziewam się, że te leżące nie będą skakać na piłce, bo to pewnie jest zakaz, ale może reszta z Was ćwiczy.
Zaczęliśmy z mężem szkołę rodzenia, na drugiej części są zawsze ćwiczenia rozciągające, bardzo fajne zresztą i tak się przykładam, żeby trochę w domu poćwiczyć, ale zawsze coś wypadnie... wiecie jak to jest... -
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny za liczny odzew- napisalam narazie do Pauli bo jej wiadomosc odczytalam jako pierwsza, zobacze co odpisze i jak co to ewentualniew wezme od niej lub poprosze pozostale posiadaczki luteiny:)
Z kosmetycznych rewelacji z mojego zamowienia polecam jhttp://www.sephora.pl/Cialo-i-Kapiel/Nawilzanie-i-odzywianie/Olejki/Wielozadaniowy-odzywczy-olejek/P1481006eszcze to cudo
wchłania się w ciągu sekundy i skora pachnie nieziemsko- nie pozostawia wogole tłustych plam.
A ja oczywiscie zrobilam zamowienie w smyku i mam juz skompletowane 56 i 62.
Nie kupuje nic dopoki nie zacznie nosic 68:D
i znalazlam perfect czape dla malucha- komplecik:)
http://www.mamissima.pl/dla_niemowlat/jj_cole_collection_-_zestaw_zimowy.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny