*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie mamusie
Tymi ja mam globulki z nystatyną i żółte wyłazi.
Polecicie jakieś chłonne wkładki? nie chce mi się chodzić w podpaskach cały dzień, a od czasu do czasu coś skapnie i przemaka! mam naturelle i nie dają rady. Wysłałam wczoraj męża, żeby kupił mi bardziej chłonne, a nie takie cieniutkie jak teraz. Kupił te same, tylko z wyciągiem z rumianku
Dziś wieczorem usg 3d/4d, mam nadzieję, że dzidziol nie zakryje się i będą fotki
Też macie rano wilczy głód?Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
marrtka... mój głód rano jest zależny czy jadłam kolacje poprzedniego dnia. Ale ja generalnie codziennie jem posiłki o stałych porach, więc czasem mój brzuch nie ma czasu sie odezwać. Wiecie mieszkanie z teściami ma swoje "plusy" np. takie że nie muszę sama wstawać tylko teściowa sobie wchodzi do pokoju i mnie budzi, bo oni już jedzą i ja mogę też już jeść...nawet nie zapuka...
-
hej miałam dzisiaj okropną noc bryyy śpię tak płytko ze jak nawet kot zmienia pozycję to ja już nasłuchuje... Kurcze rozmawiacie tak o świętach to takie pytanie mam od kiedy można ubierać choinkę? kurcze uwielbiam jej świeży zapach i najchętniej już bym ją zakupiła, ale chyba to jeszcze za wcześnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Goosiaczek2 wrote:hej miałam dzisiaj okropną noc bryyy śpię tak płytko ze jak nawet kot zmienia pozycję to ja już nasłuchuje... Kurcze rozmawiacie tak o świętach to takie pytanie mam od kiedy można ubierać choinkę? kurcze uwielbiam jej świeży zapach i najchętniej już bym ją zakupiła, ale chyba to jeszcze za wcześnie.
Goosiaczek ubieraj, a kto ci zabroni?najwyżej za miesiąc kupisz drugą.
Dzięki Ag. Muszę znaleźć jakąś hybrydę, bo inaczej gaci mi nie starczy i dresów. Tłusta franca z tej globulki.
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Zielarko moja wizyta na 9:20 a Twoja?
chyba jednak mam jakąś infekcję, śluz zrobił się dziwnie kłaczkowaty, jakby wychodziły kawałeczki ligniny
no i pessar jakoś nisko tak, niepokoi mnie to, choć sprawdzałam do teraz a nie jak zwykle wieczorem, ponoć nie powinno się sprawdzać go o różnych porach tylko o jednej.
Monika trzymam kciuki za ciebieoby wszystko było ok!