*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
zielarka wrote:Ja mam elastyka na początek, i do używania na początku w domu, te chusty sa do 10 kg ale warto wcześniej wprowadzić chustę tkaną skośnokrzyżowo.
Rozmiar chusty dobiera się do rozmiaru rodzica, nie dziecka.
Zaznaczę jeszcze, że w chuście skośnokrzyżowej, tkanej, można nosić naprawdę duże dziecko, wszystko zależy od odpowiedniego dociągnięcia chusty. -
MartaKD wrote:wieć ja też kupię elastyka na poczatek:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 09:23
lwuska55592 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg właśnie na noc się najbardziej objadam.. bo mój M wraca z pracy ok 19-20 i jemy razem obiad. A słodyczy to sobie też nie żałuję
Tylko zastanawiam się czy wyniki wyszły prawidłowo jak wstawałam w nocy ze 3x do toalety? a przy łóżku mam butle z wodą/sokiem bo w nocy mnie suszy..
-
zielarka wrote:W brew pozorom polecam allegrową Pentelkę, to tanie i dość dobre chusty elastyczne na sam początek, można tez poszukać używki.
-
Moj maluch w nocy śpi, jak wstaje do lazienki to nawet nie kopie. Rano o 7 mam za to masaz brzucha wew, ktory niezwykle potęguje uczucie głodu.
kawa no to moze powotrz sobie badanie- ale nie pij w nocy soku:)
w tv reklama Apart z Anją Rubik- idą święta nie ma co:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 09:30
-
nick nieaktualnyAg nie pamiętam właśnie czy piłam wtedy w ogóle, albo czy sok czy wodę.
"• ketony. Obecność ciał ketonowych w moczu w ciąży może wskazywać na
niewłaściwie leczoną cukrzycę ciążową. Ketony w moczu występują też przy chorobach wątroby, głodówkach, odwodnieniu."
-cukrzycy nie mam, nie głodzę się, wręcz ostatnio szybko przybieram, próby wątrobowe ostatnio wyszły ok, to może za mało piję?
Spróbuję sobie odmierzać wodę kufelkami 0.5l z piwa- żeby to kontrolować.
Aaa ja już widziałam Coca Cola-Poczuj magię tych świąt -
Kawa, ja też miałam te ketony i faktycznie niewiele piłam. Jak zwiększyłam ilość płynów to zniknęły... Ja wczoraj postawiłam koło łóżka 1,5l wodę, nalewałam za każdym razem do szklanki, jak tylko była pusta i tak po 4 godzinach złapałam za butelkę a tam susza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 09:44
Kawa, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I my się witamy.
Dziękuję za odpowiedzi dotyczące rozmiarówki pampersów.
Dziś rano na moim brzuchu ukazała się malutka góreczka, która wygladała jak pięść naszej Alicji.Obudziłam męża i mu pokazuję, a on na to: "Ala się ze mną wita i robi "żółwika"
No i pogadali sobie chwile i po jakimś czasie oboje usnęli.Kawa, jonka91, szpilka, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki
na gorąco co do chust miałam dla Tymiego super sprawa pamietam ze zaszalalam wtedy z cena teraz poszukam jakiejś używki
ja wizyte mam za 2 tyg kolejna skończę wtedy 35 tygodni i ciekawa jestem w jakim stanie bedzie szyja po 2 tyg lezeniu z cegłami w nogach sofy :p jedno jest pewne czuje pełne odciążenie więzadła mniej bolą łatwiej mi sie przerzucić z boku na bok
słuchajcie przyszła mi gondola z torba do wózka mega z olx normalnie stan idealny !!!! Pytanie nam do tych co stosowały NYSTATYNE , czy na początku schodził z Was żółty śluz ? Mam na szyjce przy ujściu zewnętrznym candide na 3 plusy czyli bardzo obfity rozrost , moze to znak ze zaczyna działać co ? Dopiero 2 dni aplikowalam , na 14 dni kuracja , byle do 3 grudnia !
-
Ag... wrote:Kawa ketony w moczu są jak masz chyba za niski cukier rano. Tzn dlatego w diecie cukrzycowej trzeba jesc przed spaniem ( albo naet w nocy) zeby nie bylo ketonow w moczu. Nie wiem dokladnie bo akurat nie mam z tym problemu.
Wlasnie umowilam sie na usg 17.12 15:45 -
MonikaDM wrote:Witajcie laski...
mi ostatnio spadło z wagi prawie 1 kg, czy mam się martwić? I jeszcze dwie rzeczy...zauważyłyście moze krew przy wypróżnianiu? Ja ostatnio 2 razy a dziś rano całkiem sporo - tak mi się wydaje. Dp tego kilka razy obudziłam sie odstatnio z wilgotnymi udami - moze jak w nocy wstaję siku to nie wiem...źle się podcieram?? Może to tylko taki wodnisty śluz nad rane, ale oczywiscie mam schizę - co wcześniej mi sie nie zdarzało.
Oczywiscie jutro zapytam lekarki, ale do jutra jeszcze 24 godz. a martwi mnie zwłaszcza ta krew. Zielarko moja wizyta na 9:20 a Twoja?jem 2 jablka dziennie, wyprozniam sie latwo i krwawienie minelo
-
Ag... to samo pomyślałam kiedy zobaczyłam reklamę z Anją Rubik chyba dopiero dzisiaj sie pojawiła??
Witam się i ja, dzisiaj musze odebrać zwolnienie z pracy i dokupić zapas jogurtów, bo ja muszę mieć w lodówce spory wybór, a ostatnio posmakowała mi tarta malinowa z biedry. A wie któraś na co jest w biedrze -20%?