*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag ta chusta z linku jest dobra, to Lennylamb, dobra firma, robiąca dobrej jakości chusty, nie warto na tym oszczędzać.
Przyznam, że to fakt, z tym playboyemgdy mąż nosił córcię w chuście lub nosidle to nie było kobiety na ulicy, która by nie uśmiechnęła się, nie obróciła i nie zagadała
mąż dumny jak paw, myślę, że tym razem będzie jeszcze śmielej nosił maleństwo, za pierwszym razem bardzo sie bał.
Ja za to nosiłam nałogowo aż do 5 roku życia córci, właściwie nosiłam ją ostatni raz gdy już byłam w tej ciąży a jeszcze o tym nie wiedziałam.
Chusta jest wspaniała, prosta, w brew pozorom, w obsłudze, ma małe rozmiary, można ją miec wszędzie, wyciągnąć z torby i zawiązać, nosidła też sa ok, dla starszych maluchów, ale moje serce zdobyły na zawsze chusty.
Teraz rozglądam się za czymś nowym, ale te dwie chusty, które mam w domu sa moimi ulubionymi i na nic innego nie mogę się zdecydować, nic mi sie więcej nie podoba. -
U mnie najwyżej zamontowane szczebelki są na wys. 54 cm z materacem będzie 66cm od ziemi, całkowita wys. łóżeczka 86cm. Mam 169 i uważam, że jest to idealna wysokość, dużo nie muszę się schylać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 20:26
-
nick nieaktualnyMontaż jest od zewnątrz, ale się przeraziłam bo bardzo muszę się schylić na dół do niego! Myślałam że będzie dużo wyżej! Cieszę się że na początek będę miała kołyskę, póki mała nie będzie wstawać, bo chyba bym zajechała krzyż..
Dzięki Dziewczyny! -
dowiedziałam się dziś, że w moim mieście zrobili Pepco
Jutro zmuszę męża by mnie tam zawiózł, bo sama sie nie dotoczę tak daleko
Choć słabo się dziś czuję, chce świętować bo od dziś zostało mi 30 dni do terminu wyznaczonego przez gina jako ciąża donoszonaGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Kawa wrote:Montaż jest od zewnątrz, ale się przeraziłam bo bardzo muszę się schylić na dół do niego! Myślałam że będzie dużo wyżej! Cieszę się że na początek będę miała kołyskę, póki mała nie będzie wstawać, bo chyba bym zajechała krzyż..
Dzięki Dziewczyny!Dodatkowe dziurki i można zamontować dno łóżeczka wyżej
-
zielarka wrote:Teraz rozglądam się za czymś nowym, ale te dwie chusty, które mam w domu sa moimi ulubionymi i na nic innego nie mogę się zdecydować, nic mi sie więcej nie podoba.
Zielarka, pochwal sie, co masz na stanieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 20:52
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:Zielarka, pochwal sie, co masz na stanie
Bo chcę uprzedziś, że istnieje duże prawdopodobieństwo uzależnienia, chusty stają się jak stroje, chciałoby sie mieć ich wiele, na rózne okazje czy nastrojeSama postawiłam sobie w końcu warunek: chcesz nową, sprzedaj starą
potem ograniczyłam się tylko do czterech, a na koniec zresetowałam stosik do tych dwóch ukochanych: Obie chusty sa ręcznie tkane, teraz ellevill tka już tylko maszynowo.
(zdjęcia ze strony ellevilla)
Zara Fresh
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df6cce0576a7.jpg
Zara aubergin (moja jest bardziej biskupia niż ta na zdjęciu, kolor jest bardzo głęboki)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8846a917937c.jpgisabelle, MartaKD lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja piję nadal za mało wody.
Ale za to więcej mleka.
Widziałam dzisiaj w Biedronce te wieeelkie paki pampersów Dada, ale się zastanawiam czy jest sens robić takie zapasy?
Mam już ponad 200 sztuk.
Kupiłam też dwie książeczki z Panem Pierdziołką.Kawa lubi tę wiadomość
-
Zielarka piekne te chusty!
wlasnie z mezem czytalismy " dziecko dla odwaznych" autorstwa talko- posikalam sie ze smiechu.
rewelacja, nie ma jakis tam porad tylko luzna jak powiesc niezwykle smieszna ksiazka...moze trche dla facetow bardziej. Idealny prezent na mikolajki:)