*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag ty to w sylwka w Tv będziesz hehe
No oby cukry się unormowały, bo tak było by mi smutno, że raz w roku takie pyszności można zjeść a mi nie będzie wolno . uwielbiam jedzonko świąteczne i tą magiczną atmosferę.
No jak mówicie, że jest fajnie spędzać sylwka z polsatem, to już jestem spokojniejsza
Ps. No i z Wami wszystkimi co zostają w domciuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 13:34
Ag... lubi tę wiadomość
-
Hehe dogoniłam Was. Co nadrobiłam to dopisałyście.
W sob piekłam gotowałam, później sieci nie miałam a dzis od 5 zbierałam się do szpitala. Jak juz przeszłam wszystkie formalności na IP i trafiłam na oddział to siedzę na korytarzu drugą godzinę.
Isabelle duży maluszek juz u Ciebie. Super. Ag dzieki za pamięć.
Ja chusty nie mam- nie wiem czy będę kupowała, nosidełko mam z pierwszej ciąży. Ani razu go nie użyłam.
Ale kazda czuje co jej jest potrzebne.
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Gwiazdeczka zawsze mozesz zmienic towarzystwo na TVP2 bądź TVN:)
haha ty to mi nieźle prognozujesz z tym Sylwkiem:) moze jednak powinnam kupic koszule do porodu a nie koszulka męza:P w koncu w tv trzeba wyglądac jakos:P
Ja w swieta obzeram się notorycznie barszczem z uszkami bo wkrecilam sobie ze uszka jem raz w roku- ot takie moje bezsensowne postanowienie od kilku lat. wiec mam nadzieje ze bede mogla jesc.
No i trufle i cukierki...non stop:D
Wiki- łóżek nie ma? czy o co im chodzi ze tak siedzisz zamiast się wylegiwac?
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
My sylwestra też oczywiście spędzamy w domu, lubie to, trzy lata z rzędu przyjeżdżała do nas przyjaciółka, mama chrzestna córci, siedzieliśmy razem, kominek płonął, gadaliśmy a o północy budziliśmy młodą i odpalaliśmy petardy
Tym razem chyba będziemy sami, jakoś nie wyobrażam sobie siedzieć z wielkim brzuchem do 3 nad ranem. Ale to tez jest fajne, zrobię coś dobrego do jedzenia i wreszcie odpoczniemy.
Aż mnie dziwi to co piszęw pierwszej ciąży w 9 miesiącu balowaliśmy na sylwestrze organizowanym, tańcowałam z brzuszkiem na równi z innymi
teraz to dla mnie jakaś prehistoria
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 13:47
Gwiazdeczka27, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy dotychczas Święta i Sylwka co roku spędzaliśmy w Egipcie. Nie lubimy świąt. Tym razem nas ominie nurkowanie w czapce Mikołaja..
Jedyne co mnie martwi to to że mieliśmy Wigilię spędzić u teściów, spore odciążenie dla mnie by to było, ale prawdopodobnie pójdą do sanatorium. I nie mam zielonego pojęcia jak to będzie wyglądało..
p.s od świąt bedę leżeć z tyłkiem u góry byle doczekać stycznia.. bo nie wiem jak w końcu z terminem cc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 13:53
-
My sylwka też raczej w domu spędzimy, chyba że siostra ze szwagrem nas zaproszą
Nie mam nic przeciwko gnieceniu pupy przed telewizorem
Kocham miętowy kolorWczoraj z biedronki wzięłam dla siebie szare kapcie z miętowym misiem w środku i kwiatkiem - uwielbiam je
Agus89, Kawa, Becia81, jonka91, Gwiazdeczka27, rastafanka, zielarka lubią tę wiadomość
-
ania_29 myślisz że dwa prześcieradła są konieczne ?? Bo ja właśnie tez kupiłam jedno dzisiaj w biedronce i zastanawiałam się czy dwóch nie wziąć, ale przeciez jak kupię podkłady do łóżeczka to nie ma takiej konieczności żeby mieć dwa...sama nie wiem
My sylwestra również z polasatem i też będzie to pierwszy sylwek na którego nigdzie nie wyjdziemy...Już obmyśliłam że skoro święta u teściów to sylwester w moim domu. I choć rodzice też nie są imprezowi to zrobimy coś dobrego do jedzenia i posiedzimy do 12.
A jeszcze wracając do świat zaczynam się martwić że nie mam co na siebie włożyć. Chyba będę musiała coś kupić echh -
magdalenka wrote:ania_29 myślisz że dwa prześcieradła są konieczne ?? Bo ja właśnie tez kupiłam jedno dzisiaj w biedronce i zastanawiałam się czy dwóch nie wziąć, ale przeciez jak kupię podkłady do łóżeczka to nie ma takiej konieczności żeby mieć dwa...sama nie wiem
My sylwestra również z polasatem i też będzie to pierwszy sylwek na którego nigdzie nie wyjdziemy...Już obmyśliłam że skoro święta u teściów to sylwester w moim domu. I choć rodzice też nie są imprezowi to zrobimy coś dobrego do jedzenia i posiedzimy do 12.
A jeszcze wracając do świat zaczynam się martwić że nie mam co na siebie włożyć. Chyba będę musiała coś kupić echh
ja mam 4 z ikei:) podklady są pod pzescieradlem zeby chronic materacyk, a nie na wiec ono moze sie zabrudzic szybko. Obzygac, osikac czy co gorsza... -
Ag... wrote:ja mam 4 z ikei:) podklady są pod pzescieradlem zeby chronic materacyk, a nie na wiec ono moze sie zabrudzic szybko. Obzygac, osikac czy co gorsza...
A w lidlu nic mnie nie zainteresowało, jedynie rajstopki ale w tej cenie chyba wszędzie dostanę. -
nick nieaktualny
-
Ja prześcieradełek mam 4, w razie czego. Na razie wyprane i wyprasowane są 2, a 2 pozostałe nadal w foliach, do kompletu pościeli w auto, jak Filip będzie troszkę starszy.
A muszę się pochwalić, że wczoraj dostałam od teściów prezentpiękny fotel, żebym mogła wygodnie karmić małego na siedząco
Sami mieliśmy jakiś kupić, ale mężu nigdy nie miał ochoty jechać na zakupy.. Jak ogarnę do końca sypialnię to wstawię fotki, na razie jest rozgardiasz jednym słowem mówiąc..
Poukładałam dziś wszystkie ubranka małego do szuflad wg. typu i rozmiarkami, posegregowałam swoją bieliznę i przeniosłam ją do innej szafy, uporządkowałam rzeczy z jednej szafki nocnej i sprzątnęłam łazienkę. Muszę jeszcze uporządkować jedną szafeczkę nocną, bo jest tam dosłownie wszystko.. Zrobię zaraz na obiad kopytka i na dziś koniec pracya już powoli padam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:22
lwuska55592, Kawa, Agus89, szpilka, Gwiazdeczka27, MonikaDM lubią tę wiadomość