*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zwariuje !!!! Chce mi sie czekolady !!! Normalnie pochlonelabym cały słoik nutelki najchętniej ! A tu nic w domu nie ma a ja leżąca do tego
(( nie wiem co mi ale oddalabym wiele za karmelowa milke
)) mam takie napady ostatnio ale bronię sie rękoma i nogami ale dzis to juz nie wytrzymam chyba
-
U nas dziś ziemniaki z jajkiem sadzonym i kefirem
to dopiero szczyt lenistwa
Selene trzymam kciuki!
Sama mam niezłego stresa przed jutrzejsza wizytą...wszystko mnie boli, nie wiem czy to norma czy nie, najbardziej martwię sie o szyjkę...
Mam też ginowi powiedzieć o mdłościach, wymiotach i obrzękach?
I.....aaaaaaaa......muszę się jutro zważyć!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:40
lwuska55592, MonikaDM, nix lubią tę wiadomość
-
a ja mam 3 prze prześcieradła. Sylwestra uwielbiałam spędzać na tzw Balach czy to przebieranych czy normalnych eleganckich. W tym roku będzie to dla nas trudne gdyż nie wiem nawet jak sie zabrać do takiego sylwestra przed TV.
Jonka koniecznie się pochwal bo też coś patrze upolować i napisz czy wygodny:)Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Jak macie do polecenia jakieś fajne pościele do łóżeczka takie w rozsądnej cenie to dajcie linka. My musimy dokupić przynajmniej jeszcze jeden zestaw bo faktycznie jeden to za mało.
Kurcze ciekawe co u Silitan, martwie się
Zielarko, powiedz ginowi o wszystkim co cię niepokoi..
Ps. Ja lubie czasami zjeść jak to ja mówię "wiejskie jedzonko" np. Ziemniaczki ze śledziem w oleju z cebulką, albo pyzy ze skwarkami, albo cieplutki chlebek ze smalczykiem i ogórkiem kiszonym albo zwykła pajde chlebusia z masełkiem i solą.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:49
-
wreszcie do sklepu dotarły moje kafelki do łazienki i jade dziś z sasiadem je odebrac
koncepcja ułożenia się nieco zmieniła, głownie dzieki projektowi Ani, który sobie edytowałam w paincie, kafle mamy juz na całość, ale kłaść będziemy raczej etapami, najważniejszy teraz jest prysznic i jak się wyrobimy to jeszcze za wanną (zależy kto w końcu będzie nam je kładł), bo jak słoń czuję się tylko w dwóch miejscach w wannie i łóżku, łóżko niestety jest na mnie skazane przez wiekszosc dnia do porodu, ale wannie mogłabym ulżyć
a póki co w sensie remontowym to mamy ważniejsze potrzeby w związku z miejscem dla Synka niż cała łazienka w kaflach
ps. Ospuś czuje się juz dobrze i szleje z mlotem i wiertarkąBecia81 lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Jak macie do polecenia jakieś fajne pościele do łóżeczka takie w rozsądnej cenie to dajcie linka. My musimy dokupić przynajmniej jeszcze jeden zestaw bo faktycznie jeden to za mało.
Kurcze ciekawe co u Silitan, martwie się
Zielarko, powiedz ginowi o wszystkim co cię niepokoi..
Ps. Ja lubie czasami zjeść jak to ja mówię "wiejskie jedzonko" np. Ziemniaczki ze śledziem w oleju z cebulką, albo pyzy ze skwarkami, albo cieplutki chlebek ze smalczykiem i ogórkiem kiszonym ..... -
Zielarka - ja mówię ginkowi o wszystkich dolegliwościach. Jestem wtedy spokojniejsza do następnej wizyty.
Ja mam wizytę w czwartek i najbardziej boję się ważenia.Mój gin pilnuje żebym za dużo nie przytyła. Mam wizyty co 3 tygodnie i w tym czasie mogę przytyć do 2 kg.
zielarka lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Jak macie do polecenia jakieś fajne pościele do łóżeczka takie w rozsądnej cenie to dajcie linka. My musimy dokupić przynajmniej jeszcze jeden zestaw bo faktycznie jeden to za mało.
ja upatrzyłam sobie taką http://cebababy.pl/produkty/posciele/zestaw-3-elementowy tylko nie wiem, jaki wzór
na allegro wychodzi taniej, na początek używać będę tylko ochraniacza.
Ale mam stresa przed wizytą, nie wiem czy zająć się prasowaniem, kolejnym praniem czy obiademWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:49
-
zielarka może i leniwy obiad, ale za to jaki pyszny !!
Ja swojemu gin mówię o wszystkim co mnie niepokoi, ale niestety ze względu na jego baaardzo dużą małomówność nie wiem czy moje zamartwiania mają jakiś sens, ale podejrzewam że gdyby działo się coś naprawdę niepokojącego to by mi powiedział. Ostatnio po badaniu już sie ubieram, a gin się pyta jak tam moje twardnienia czy jeszcze są, ja mówię że tak coraz cześciej ale juz się chyba przywyczaiłam, że tak musi być. I nagle czuję, łup jak na zawołanie brzuch jak kamień, wychodzę zza parawanu i mówię "o tak jak teraz twardnije" no to pomacał, podotykał i mówi że najwazneijsza jest dla niego szyjka, a że moja twarda i zamknięta to twardnienia świadczą po prostu o przygotowaniu macicy do porodu. -
W poniedziałek albo wtorek żle sie czuła i przyjeli ja na oddzial, ale nic złego się nie działo i za rada lekarza wypisala sie na żadanie, no aleod kilku dni milczy z drugiej strony dopiero się przeprowadzili i może nie ma czasu, no i pisała coś, że nie od razu bedzie mieć internet, więc moze tylko jestem przewrazliwiona
-
Agus89 wrote:Zielarka - ja mówię ginkowi o wszystkich dolegliwościach. Jestem wtedy spokojniejsza do następnej wizyty.
Ja mam wizytę w czwartek i najbardziej boję się ważenia.Mój gin pilnuje żebym za dużo nie przytyła. Mam wizyty co 3 tygodnie i w tym czasie mogę przytyć do 2 kg.
-
Ja też zostaje w domu na sylwestra, ewentualnie gdzieś u rodziny ale jeszcze tyle czasu że plany mogą się zmienić
Chanel i Silitan co się nie odzywacie? Proszę dać znak życia
Odnośnie tego co pisałyście
Też byłam w Lidlu kupiłam ten Kombinezonik akurat będzie na wiosnę, teściowa kupiła mi zestaw body i spodenek, też większe więc później na pewno się przydadzą
Jak patrze na ceny niektórych używanych chust to mnie głowa boli.. nawet po 400 są używane jejq. Chyba kupię jakąś taką z Pantelka skoro Zielarka poleca.
Ja jutro też mam USG zobaczymy ile nasz szkrab przybrał, wiem że to pomiary orientacyjne ale serce się raduje.
Co do prześcieradełek, to mi się wydaje że dwa to minimum, (ja jeszcze nie mam żadnego, bo nie mam łóżeczka ale do stycznia chyba kupie)
Byłam oczywiście SH to jest już nałóg kupiłam śliczne spodenki dla małego i fajną narzutkę i torebkę dla siebie. Jestem mega zadowolona i nic mi sie nie chce
-
marrtka wrote:ja upatrzyłam sobie taką http://cebababy.pl/produkty/posciele/zestaw-3-elementowy tylko nie wiem, jaki wzór
na allegro wychodzi taniej, na początek używać będę tylko ochraniacza.
Ale mam stresa przed wizytą, nie wiem czy zająć się prasowaniem, kolejnym praniem czy obiadem
SUPER! dzięki wielkie śliczna ta pościel -
Hej hej
Silatan nie ma neta w szpitalu. Nie bardzo też może rozmawiać na sali przez tel a ma zalecone leżenie. Wczoraj pisała że miała te skurcze których nie czuła, leży pod pompą, pessar nie potrzebny bo to nie jest niewydolność szyjki tylko skurcze. Ale jak wczoraj pisała to już ich nie było a pompę ma mieć dziś do 21. Dzisiaj jeszcze się nie odezwała. Miałam Wam napisać co u Niej po dzisiejszych newsach ale żebyście się nie martwiły to piszę. Jest pozytywnie nastawiona.
Aaaa Wiki może się znajdziecie, bo Silatan leży w Bielańskim. Ja jakoś ufam lekarzom z tego szpitala i wiem że mała Nikola urodzi się o czasie
A ja dziś jestem śpiąca śpiąca i śpiąca. Jutro wizyta na 10. Będziemy się wzajemnie wspierać bo wiem, że i Zielarka ma jutro wizytę i któraś z Was jeszcze ale nie pamiętam któraszpilka, Gwiazdeczka27, zielarka lubią tę wiadomość
-
magdalenka wrote:A takie starszne masz tempo przybierania na wadze? Mój chyba w ogóle nie zwraca na to uwagi, bo nigdy nic nie skomentował.
No właśnie wydaje mi się że nie przytyłam za dużo, no ale przed ciążą najchudsza nie byłam więc to może dlatego tak pilnuje mojej wagi.
-
Ja mam taką ale 3 elementową
http://allegro.pl/5-el-posciel-135x100-mis-misio-pysio-bez-biala-i4775061035.html
szyje babeczka z krosna- bardzo mila.
Jak ją poprosiłam zrobila mi dodatkowo orgaznizer:)
Bodajze Isabelle ( jak sie myle to przepraszam) dawala mi namiar na strone sangotrade.pl - tez fajne mają.
Gwiazdeczka27, isabelle lubią tę wiadomość
-
Martaaa wrote:Hej hej
Silatan nie ma neta w szpitalu. Nie bardzo też może rozmawiać na sali przez tel a ma zalecone leżenie. Wczoraj pisała że miała te skurcze których nie czuła, leży pod pompą, pessar nie potrzebny bo to nie jest niewydolność szyjki tylko skurcze. Ale jak wczoraj pisała to już ich nie było a pompę ma mieć dziś do 21. Dzisiaj jeszcze się nie odezwała. Miałam Wam napisać co u Niej po dzisiejszych newsach ale żebyście się nie martwiły to piszę. Jest pozytywnie nastawiona.
Aaaa Wiki może się znajdziecie, bo Silatan leży w Bielańskim. Ja jakoś ufam lekarzom z tego szpitala i wiem że mała Nikola urodzi się o czasie
A ja dziś jestem śpiąca śpiąca i śpiąca. Jutro wizyta na 10. Będziemy się wzajemnie wspierać bo wiem, że i Zielarka ma jutro wizytę i któraś z Was jeszcze ale nie pamiętam która
Marta zapytaj czy ma atosiban ( tractocile inaczej)? ja tez mialam pompe, i wlasnie to mi lecialo.
Jesli tak to jest to obecnie najsilniejszy lek na skurcze na swiecie- bardzo skuteczny wiec napewno bedzie dobrze. W sumie jestem idealnym przykladem ze dziala- w koncu Kostek od wrzesnia siedzi ciagle w brzuchu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 15:14