*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Zielarko - ja też trzymam kciuki za jutro; mam nadzieję, ze nic niepokojącego u Ciebie jednak to nie bedzie. Nie wiem jak to jest, ze calą ciążę nie miała stresu a teraz jakoś wszystko mnie niepokoi...Jutro chyba spędzę godzinę w gabinecie.
Monika bo jak czytasz forum i widzisz te problemy i dolegliwosci z ktorymi sie duzo dziewczyn boryka to az ciezko uwierzyc ze moze byc wszystko ok i ciaza totalnie bezproblemowa.
To tylko kwestia głowy i psychiki...bedzie dobrze:) nie stresuj sie niepotrzebnie. -
nick nieaktualnyKurcze!
Prałam firanki makarony, zawiązałam je w kilka supłów i do specjalnego worka. Kiedyś mi się zamek w nim rozpiął w trakcie prania i sie całe poplątały, więc tym razem dodatkowo zaszyłam ten worek i cooo?? Rozerwał się z boku!!
ohh znów to samo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to mam nowe info. Jakaś pani dr wczoraj była nadwrażliwa i stwierdziła coś nie tak z serduszkiem Małej na KTG. Wysłała Silatan na porodówkę tam dostała dwie kroplówki - ale jest wszystko dobrze. Nikola waży 1780 gram
W środę może będzie w domu, szyjka się wydłużyła do 3 cm, jest lekkie rozwarcie ale przy leżącym trybie życia da radę. Na pompie miała napis Sombunol (chyba).
Przekazałam uściski i kciukizielarka, jonka91, Kawa, MonikaDM, szpilka lubią tę wiadomość
-
Oh, Silatan tez w Bielańskim? Ja jestem na sali 7 na położnictwie.
Żadna z tych dziewczyn na sali (a jest nas 4) nie pasuje mi do niej. Przekaz jej uściski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 16:05
www.styczniowki2015.phorum.pl -
MonikaDM wrote:
Sylwester w tym roku to chyba na "białej sali" w sensie w domu i szybko do łóżka. Może ewentualnie jednych znajomych zaprosimy. W zeszłym roku było tragicznie ze względu na psa, nagle zaczał bać sie petard, i trzymało go jeszcze tydzień później, w tym roku nie wiem jak go będziemy uspokajać...
Widziałam kiedyś u swojego weterynarza takie tabletki uspokajające dla piesków z tego co mi tłumaczyła własnie do stosowania w okresie wzmożonych hałasów tj nowy rok. Pupil jest wtedy taki otępiały i wgl nie wiem jak to działa, może warto w coś takiego się zaopatrzyć -
Dziewczyny są takie kropelki na kolkę niemowlaka sab simplex? Słyszałyście może? Moja znajoma używała i mówi ze są rewelacyjne. To było 2 lata temu. Wtedy nie dało sie ich kupic w Polsce. Czytam, czytam i dalej nie da sie ich kupic w Polsce.
Czy jest jakaś kochana mana w Niemczech, która kupiłaby mi je w niemieckiej aptece i wysłała przesyłką np po wpłacie na konto albo za pobraniem?www.styczniowki2015.phorum.pl