*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wrociłam
wqrw na maxa, mam wszystko poza dekorami, ktore ch.. wie kiedy beda, bo w komputerze na stanie byly a w magazynie brak, burdel na kolkach, podobno nowy pan magazynier
a i okazalo sie, ze moje 4 dekory mialy 1 plytke uszkodzona, wiec wrociły do fabryki ale nikt qwa nie zaznaczyl tego w komputerze az mnie brzuch rozbolal wiec leze z dupa na kołdrze złozonej, zeby wyzej bylo -
nick nieaktualnypolaola wrote:
A co do drugiej rozsadnej ceny dzieki Kawie kupie tutaj rozowa gladka jednokolorowa co by do ptaszkow ochraniacza byla http://www.poscieldzieciecakerstin.pl/towar/1363/posciel-120-x-90-baw-100-rozowy.html
Ja dzis na wizyte ide nie wierze bo crp mam 1,6 zawsze bylo 2,6
Boje sie, trzymajcie kciuki to pomaga nam.
Bojciu niech mi mala rosnie teraz przy tej diecie znowu boje sie ze ja glodze, ale cial ketonowych w moczu nie ma hurrrra, sa za to bakterie liczne wiec znowu alarm.
Kochana to chyba nie o mnie chodzi z tą pościelą? Ja mam tylko jeden komplet póki co z Blanca Baby 185zł kpl z wypełnieniem i ochraniaczami- wrzucałam kiedyś linkt tylko z tego.
Co do wizyty wszystko będzie dobrze, już jesteśmy na tyle wysoko w ciąży że nie ma na nas mocnych! :*
-
Z H&Y jest tak ze jak tam sie wchodzi to chce sie wszystko i w koncu po godzinie wychodzisz z niczym. Dla mnie online to jdeyna opcja na zakupy w tym sklepie bo ja poprostu tam nie umie sie zdecydowac na nic.
Osttanio ( hahaha w oklicach lipca) bylismy na 2 parapetowkach po godzinie szukania prezezntow kupilismy 2 bony upominkowe:)
Szpilka...spokojnie:) nie stresuj malego dekorami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 18:21
szpilka lubi tę wiadomość
-
bylam cierpliwa, nawet dalej bylam mila, bo wiem ze czasem sie tak zdarza, ale trafiło mnie, bo teraz kiedy mam wiecej lezec, to sie problemy tylko mnoza
co do pieluch Kochane i to nie wazne ktorej firmy nie robcie zapasów za duzych, bo dzieci czesto coś uczula, i jedne uczulaja zielone pampki i inne haggies a inne pampers sleep and play i trzeba obserwowacGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Od znajomych dzieci tez jeden tylko huggies tolerowal, drugi tylko pampersy. Od kuzynki uczulony na dady- inne mogą byc. Dlatego ja roz. 2 narazie nie kupuje.
Ja np bylam uczulona na proszek cypisek- dupke mi obszczypało jak bylam mała.
Ooo i na soczki w kartoniku bylam uczulona- moglam pic tylko Reksio ( pamietacie je???)
ciekawe jak o bedzie z Kostolinem moim:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 18:26
-
nick nieaktualny
-
ale się wkurzyłam masakra Piszę pracę mgr i "mój promotor" najpierw zaakceptował mi temat po czym wysłałam mu ankietę i mi odpisał, że on nie może być promotorem mojej pracy gdyż nie czuje się w tym temacie dobrze. Nosz kuźwa to nie mógł mi zmienić tematu na samym początku? Jestem wściekła na maxa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 19:38
-
A mój mąż z dumą mnie poinformował, ze upolował dwa ostatnie opakowania loveli w biedronce
chyba i jemu włącza sie instynkt wicia gniazda.
Szukam torby do wózka, takiej wiecie, fajnej mocno. Kupowała któraś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 18:52
szpilka lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:A mój mąż z dumą mnie poinformował, ze upolował dwa ostatnie opakowania loveli w biedronce
chyba i jemu włącza sie instynkt wicia gniazda.
Szukam torby do wózka, takiej wiecie, fajnej mocno. Kupowała któraś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny