*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ania_29 wrote:bluegirl jaki kocyk kupiłaś? Właśnie szukam jakiegoś ciepłego
http://allegro.pl/gruby-miekki-koc-kocyk-niemowlecy-na-jesien-i-zime-i4713786494.html
ten jeszcze nie przyszedł więc nie wiem jak jakość, ale go chcę do wózka na spacery
i komplet z minky
http://allegro.pl/kocyk-kolderka-do-wozka-minky-75x100-cm-ocieplany-i4723268337.html
ten mi się mega podoba i nie jest za 159 zł jak ten, co któraś wrzucała, jakość jest bardzo dobrai z ciepłym wypełnieniem zimowym...u mnie będzie robił za pościel, na razie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 22:41
-
Chusta elastyczna może byc wiązana bezpiecznie w jeden sposób, pamiętaj, że chustę trzeba zawiązać bardzo ciasno, ponieważ się naciąga, musisz mieć poczucie, że nie ma juz miejsca na dziecko, wtedy maluch będzie dobrze trzymany.
To mój ulubiony filmik z uroczym tatusiem, warto obejrzeć do końca
https://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 23:20
MartaKD lubi tę wiadomość
-
Meliska wypita poducha pod tylek podlozona tylko nie wiem czy ma ona sens skoro mam spac na bokach, mam nadzieje, ze meliska mnie uspi a wszystkie schizo-wkrety przejda do jutra, bo obiektywnie nic sie nie dzieje dziecko sie rusza w normie, skurczy brak, twardnien brak, wydzielina w normie a wszelkie dziwne odczucia to pewnie glowa, dzisiaj ja schizuje trzymajcie kciuki zeby mi przeszlo
do wizyty 17 dni -
Hoho jeszcze spicie? Ja w szpitalu sie calkiem dobrze wyspałam. Wczoraj przeleżałam i nic się nie dzieje. Żadnych badan na dzisiaj mi nie dali. Mam nadzieje ze zlecą mi to co ma być bo znowu cały dzień czekać na jutro ? Po wizycie cos będę wiedziała
renia83 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
bluegirl właśnie nad tym kocykiem się zastanawiałam. Wygląda na gruby
Boziu, co za noc. Chyba wypatroszę tego kota. Jak mi się udało zasnąć, to z kolei śniły mi się głupoty, m.in. urodziłam bliźnięta i tym samym wyjaśniło się, czemu najpierw miałam mieć synaAle te moje dzieci jakieś takie nieurodziwe były
-
ja po badaniach krwi juz, po sniadanku i leze sobie i czytam:)
Snilo mi sie, ze rodzilam w jakims gigantycznym szpitalu. Kostek sie obrocil i lezal w poprzek a nie główkowo i wzieli mnie na CC. krzyczalam tylko " zadzwonie po męża"... i pzniej wstalam siku i nie wiem co było dalej.
milego dnia;) -
nick nieaktualny
Wczoraj dostalam jednorazowego plamieia a raczej bylo to duzo brudnej brazowej mazi ale bez specjalnych boli troche mi sie brzuch stawial wiec postanowili mnie zostawic i na szczescie bo jak zaczely mi sie przed 23 bole co minuta i chwilke trzymal po czym puscilo i za chwile to samo. Dostalam magnez w kroplowie i 2 zastrzyki jeden nie wiem na co a drugi na rozwijanie plucek malego.nie dawno mialam znow ktg i czekam na obchod. Znow zaczyna mi sie brzuch napinac. Zgroza -
zielarka wrote:To mój ulubiony filmik z uroczym tatusiem, warto obejrzeć do końca
https://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0
Zielarko a Ty najpierw wiązałaś chustę i wtedy wkładałaś małą, czy wiązanie było na dziecku? Widziałam wersję taką i taką. Trochę bym się bała trzymać małą i jednocześnie wiązać, ale z drugiej strony chyba wtedy dobrze wszystko jest dopasowane
Kasiu skurcze Ci wyszły na zapisie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 08:30
-
Cześc dziewczyny! Trzymam kciuki za dzewczyny, które są w szpitalu! Kasiu Trzymaj się w dwupaku! Pozdrawiam Was serdecznie i chwale się ciążowym brzuszkiem!
szpilka, Becia81, lwuska55592, ania_29, jonka91, A.loth, Wiki81, agnesik, MartaKD, kejti91, rastafanka, bluegirl89, olka25, Kawa, Gwiazdeczka27, Agus89, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana.
Jesteś w 31 tygodniu ciąży
(30 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 8
Trymestr: 3
Ja liczę, że jestem w 30:))))))))))))
Pozdrawiam szpitalne dziewczyny! Kasiu napisz co po obchodzie Ci powiedzieli.
Wiki mam nadzieję, że zainteresują się Tobą,,
a co reszta dziewczyn?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Słabo spałam, mała mocno fikała, wczoraj kupiliśmy farbę na ścianę do niej, był stolarz, w wekend zrobimy jej pokoik:)))Fucina, jonka91, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość