*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Isabelle 6 dni, myślałam ze za 3 NFZ juz zwraca. Czekam na USG. Zaraz cis sie wyklaruje.
Ania mufinki- no pewnie ze sie bierz. Pychaaa!!!
Wiem że w szpitalu musi sie cis dziać, żeby cos konkretnego robili. Takze czekam.
Zielarki miałaś wchodzić o 8:40, a tu juz prawie 10.www.styczniowki2015.phorum.pl -
Tymi wrote:Dzień dobry
zaczynamy 34 tydzien
choc dla mnie to dopiero 33 skończone bo tak na prawdę to obchodzi lekarzy
za wizyty 3 mamy kciuki
)) szpitalnym życzymy wytrwałości
)) Fucina ale masz pole do popisu w kuchni, piekne wnętrze i Wy
widzę po sobie ze brzuch mi sie obniżył ;/ leżę cały czas , sama jestem ciekawa ile to da , i czy rozwarcie sie powiększy a szyjka skróci , za 2 tyg sie okaże moje dziecię dzis spokojne ale chyba taka pogoda bo ja sama spałam do 8 tylko z jedna przerwa na siku w nocy , znow mam ochotę na czekoladę
miłego dnia
oj tam oj tam... za tydzien o tej porze bedzie skończony 34:D a to juz najwazniejsze:)Fucina, Tymi lubią tę wiadomość
-
Hej, Mamuśki!
Ciężka noc za mną. Niby wszystko ok, ale miałam wczoraj trudny dzień i się udzieliło. Kręciłam się z boku na bok, słyszałam każdy szelest.
Dziś biorę się za małe porządki na moich pułkach, bo misz-masz się zrobił. Część ubrań jeszcze letnia, część za wąska w pasie. Trzeba to ogarnąć.
Małż miał pojechać na weekend do rodziców na Mazury. Tam ma opony zimowe, poza tym ma wziąć kilka rzeczy do domu, zawieźć prezenty dla chrześniaków, bo nas nie będzie w te święta tam. Ale stwierdził, że nie może mnie samej zostawić na dwa dni! i jedzie w piątek o 20 i wraca w sobotę po południu. I nie ma siły, żeby mu przegadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 10:35
-
To i my się witamy z rana
Już po śniadanku...teraz czas na przekładane od dawna porządki, trzeba doprowadzić mieszkanie do porządku po remoncie pokoiku dla Zosi.
Jadę dziś z ojcem po płyty na komodę, a wieczorem wizyta u gina.
Uciekam już, bo nigdy nie zacznę, a jak już zacznę to jakoś pójdzie ;p -
Wiki81 wrote:Isabelle 6 dni, myślałam ze za 3 NFZ juz zwraca. Czekam na USG. Zaraz cis sie wyklaruje.
Ania mufinki- no pewnie ze sie bierz. Pychaaa!!! Wiem że w szpitalu musi sie cis dziać, żeby cos konkretnego robili. Takze czekam. Zielarki miałaś wchodzić o 8:40, a tu juz prawie 10.
U mnie jest 6 dób, może dlatego wiecej, bo to szpital kliniczny o najwyższym stopniu referencyjnosci? Poprzednio jak leżałam w powiatowym to normą były 3-4 dni. Trzymam kciuki, żeby szybko sie Tobą zajęliWiki81, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Selene- kawał kobitki masz w brzuchu:)
mi dzis mąż mowi- wizualizuj sobie swieta- ze ciagle jestes z brzuszkiem.
A ja mu czemu? ja chce w swieta miec go an rękach:) no ale na zdrowy rozsądek wiem ze im dluzej tym lepiej:) więc siedzcie w brzuchu dzieciaki ile się da!Wiki81, isabelle, Selene, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki.
Jak macie ochotę poczytać cos innego niż forum, zakupy w sieci i oglądanie filmów to polecam stronę www.1000dni.pl
Jest to strona o nowych wytycznych karmienia dzieci.
Milej lektury.
Ja dalej czekam w kolejce... Ale jakos mi się nie nudzi bo mam telefon z Internetem.lwuska55592, szpilka lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyWitam:)
Po wczorajszej wizycie mała waży 2200gr ... parametry ok., szyjka 4cm...
za to dostałam skierowanie na Echo serca malutkiejbiło i nie biło zarazem , taka duża niemiarowość wyszła, na poprzednich usg wszystko było w porządku, dlatego nie miałam zleconego echa wcześniej
.... z obdzwonionych klinik warszawskich (w tym szpitali) nie było miejsc do połowy grudnia
dzisiaj jedna z prywatnych placówek oddzwoniła, że wcisnęli mnie na TĄ sobotę
mam nadzieję, że do tego czasu nie osiwieję....Wiki81, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Malenq a lezalas normalnie na plecach w trakcie usg? bo mojemu na wizycie miesiac temu serduszko zwolnilo nieznacznie po chwili, ale kazal mi sie polozyc tak jakby na polboku i wszystko wrocilo do normy i sprawdzal jeszcze kilka razy i rozne pomiary przeplywow, dobrze ze Twoj Ci kazal isc na wszelki wypadek, ale trzymaj sie wersji ze to nic zlego, u mnie wtedy macica naciskala na te naczynia co przez nie trzeba spac na boku, ale to tez akurat maly sie w takim miejscu macicy u mnie ulozyl, bo ostatnio na usg jak mlody byl bardzo po lewej to nawet na plecach wszystko bylo ok
-
Malenq domyślam się że to trudne, ale staraj się być dobrej myśli. Dotychczas wszystko było ok i jestem przekonana, że malutka jest zdrowa!
Będąc w szpitalu kupiłam drewnianą kołyskę. Właśnie do mnie dotarła przesyłka. I wiecie co? Otwieram pudło a tam jeszcze mała reklamóweczka z dwoma malutkimi opakowaniami sudocremu i 2 pieluszkami DadyMiły gest
Ag..., Malenq, szpilka, Becia81, Agus89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:Malenq a lezalas normalnie na plecach w trakcie usg? bo mojemu na wizycie miesiac temu serduszko zwolnilo nieznacznie po chwili, ale kazal mi sie polozyc tak jakby na polboku i wszystko wrocilo do normy i sprawdzal jeszcze kilka razy i rozne pomiary przeplywow, dobrze ze Twoj Ci kazal isc na wszelki wypadek, ale trzymaj sie wersji ze to nic zlego, u mnie wtedy macica naciskala na te naczynia co przez nie trzeba spac na boku, ale to tez akurat maly sie w takim miejscu macicy u mnie ulozyl, bo ostatnio na usg jak mlody byl bardzo po lewej to nawet na plecach wszystko bylo ok
tak leżałam na plecach, gin nic nie wspomniał aby się odwrócić....
cóż w sobotę się przekonam co jest grane...
wiem, że powinnam być dobrej myśli, wiem....ale SAME WIECIE jak jest... szkoda że nie ma wyłącznika "czarnych myśli"...
z dobrych wieści to wczoraj z małżem kupiliśmy wanienkę, stelaż (mamy małe pomieszczenia w domku, w tym łazienkę więc na stelażu będzie prościej), przewijak, trochę ciuszków....a dzisiaj mają zacząć przyjeżdżać kurierzy heheheh....
muszę czymś się zająć...zająć myśli....
aaaaaaaaaaa i w Biedrze dorwaliśmy te książeczki co Kawa pisała....pośmialiśmy się wczoraj hehehehe wspomnienia z dzieciństwaKawa, jonka91, Fucina lubią tę wiadomość