X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle 6 dni, myślałam ze za 3 NFZ juz zwraca. Czekam na USG. Zaraz cis sie wyklaruje.
    Ania mufinki- no pewnie ze sie bierz. Pychaaa!!!

Wiem że w szpitalu musi sie cis dziać, żeby cos konkretnego robili. Takze czekam.
    Zielarki miałaś wchodzić o 8:40, a tu juz prawie 10.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi wrote:
    Dzień dobry :) zaczynamy 34 tydzien :) choc dla mnie to dopiero 33 skończone bo tak na prawdę to obchodzi lekarzy :) za wizyty 3 mamy kciuki :))) szpitalnym życzymy wytrwałości :))) Fucina ale masz pole do popisu w kuchni, piekne wnętrze i Wy ;) widzę po sobie ze brzuch mi sie obniżył ;/ leżę cały czas , sama jestem ciekawa ile to da , i czy rozwarcie sie powiększy a szyjka skróci , za 2 tyg sie okaże moje dziecię dzis spokojne ale chyba taka pogoda bo ja sama spałam do 8 tylko z jedna przerwa na siku w nocy , znow mam ochotę na czekoladę ;) miłego dnia

oj tam oj tam... za tydzien o tej porze bedzie skończony 34:D a to juz najwazniejsze:)

Fucina, Tymi lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Mamuśki!
    Ciężka noc za mną. Niby wszystko ok, ale miałam wczoraj trudny dzień i się udzieliło. Kręciłam się z boku na bok, słyszałam każdy szelest.
    Dziś biorę się za małe porządki na moich pułkach, bo misz-masz się zrobił. Część ubrań jeszcze letnia, część za wąska w pasie. Trzeba to ogarnąć.
    Małż miał pojechać na weekend do rodziców na Mazury. Tam ma opony zimowe, poza tym ma wziąć kilka rzeczy do domu, zawieźć prezenty dla chrześniaków, bo nas nie będzie w te święta tam. Ale stwierdził, że nie może mnie samej zostawić na dwa dni! i jedzie w piątek o 20 i wraca w sobotę po południu. I nie ma siły, żeby mu przegadać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 10:35

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i my się witamy z rana :D Już po śniadanku...teraz czas na przekładane od dawna porządki, trzeba doprowadzić mieszkanie do porządku po remoncie pokoiku dla Zosi.

Jadę dziś z ojcem po płyty na komodę, a wieczorem wizyta u gina.

Uciekam już, bo nigdy nie zacznę, a jak już zacznę to jakoś pójdzie ;p

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • Selene Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:39

Wiki81, Ag..., jonka91, lwuska55592, isabelle, szpilka, Fucina, ania_29, Kawa, zielarka, rastafanka, Gwiazdeczka27, Becia81, Agus89 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Isabelle 6 dni, myślałam ze za 3 NFZ juz zwraca. Czekam na USG. Zaraz cis sie wyklaruje.
    Ania mufinki- no pewnie ze sie bierz. Pychaaa!!! Wiem że w szpitalu musi sie cis dziać, żeby cos konkretnego robili. Takze czekam. Zielarki miałaś wchodzić o 8:40, a tu juz prawie 10.

U mnie jest 6 dób, może dlatego wiecej, bo to szpital kliniczny o najwyższym stopniu referencyjnosci? Poprzednio jak leżałam w powiatowym to normą były 3-4 dni. Trzymam kciuki, żeby szybko sie Tobą zajęli

Wiki81, Becia81 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene- kawał kobitki masz w brzuchu:)

mi dzis mąż mowi- wizualizuj sobie swieta- ze ciagle jestes z brzuszkiem.
    A ja mu czemu? ja chce w swieta miec go an rękach:) no ale na zdrowy rozsądek wiem ze im dluzej tym lepiej:) więc siedzcie w brzuchu dzieciaki ile się da!

Wiki81, isabelle, Selene, Becia81 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki.
    Jak macie ochotę poczytać cos innego niż forum, zakupy w sieci i oglądanie filmów to polecam stronę www.1000dni.pl
    Jest to strona o nowych wytycznych karmienia dzieci.
    Milej lektury.

Ja dalej czekam w kolejce... Ale jakos mi się nie nudzi bo mam telefon z Internetem.

lwuska55592, szpilka lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja już wstałam, śniadanko zjedzone i trzeba się szykować do wyjścia.
    Fucinka wnętrze naprawdę WoW.
    Szkoda że pogoda za oknem byle jaka ;/

Fucina lubi tę wiadomość

ex2bo7ess0m327wq.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym bez internetu w szpitalu chyba umarła!

Ag..., Becia81 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)

Po wczorajszej wizycie mała waży 2200gr ... parametry ok., szyjka 4cm...
    za to dostałam skierowanie na Echo serca malutkiej :( biło i nie biło zarazem , taka duża niemiarowość wyszła, na poprzednich usg wszystko było w porządku, dlatego nie miałam zleconego echa wcześniej :-/.... z obdzwonionych klinik warszawskich (w tym szpitali) nie było miejsc do połowy grudnia :(
    dzisiaj jedna z prywatnych placówek oddzwoniła, że wcisnęli mnie na TĄ sobotę :-/
    mam nadzieję, że do tego czasu nie osiwieję....

Wiki81, M4DZI4 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq bedzie dobrze! trzymamy kciuki!!! a ty spokojnie do soboty i tylko pozytywne myslenie.

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula :************** dziękuje kochana;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq nie martw się, będzie dobrze, dzieci są silne bardzo! Masz już dużą babeczkę ;)
    Ja też wczoraj zestresowałam się jednym gorszym pomiarem, nie mogłam zasnąć i podbrzusze bolało, ale damy radę. trzymam kciuki! :*

Malenq lubi tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Figa z makiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 18:52

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq a lezalas normalnie na plecach w trakcie usg? bo mojemu na wizycie miesiac temu serduszko zwolnilo nieznacznie po chwili, ale kazal mi sie polozyc tak jakby na polboku i wszystko wrocilo do normy i sprawdzal jeszcze kilka razy i rozne pomiary przeplywow, dobrze ze Twoj Ci kazal isc na wszelki wypadek, ale trzymaj sie wersji ze to nic zlego, u mnie wtedy macica naciskala na te naczynia co przez nie trzeba spac na boku, ale to tez akurat maly sie w takim miejscu macicy u mnie ulozyl, bo ostatnio na usg jak mlody byl bardzo po lewej to nawet na plecach wszystko bylo ok

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq domyślam się że to trudne, ale staraj się być dobrej myśli. Dotychczas wszystko było ok i jestem przekonana, że malutka jest zdrowa!

Będąc w szpitalu kupiłam drewnianą kołyskę. Właśnie do mnie dotarła przesyłka. I wiecie co? Otwieram pudło a tam jeszcze mała reklamóweczka z dwoma malutkimi opakowaniami sudocremu i 2 pieluszkami Dady :D Miły gest :)

Ag..., Malenq, szpilka, Becia81, Agus89 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu 34tc mi wybiło dziś! :D

Ag..., jonka91, Fucina, Malenq, isabelle, szpilka, Gwiazdeczka27, Becia81, MonikaDM, Agus89, Selene, polaola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co tu widzę po zdjęciach mamy same Sexi Mamy :D

Ag..., Fucina, Becia81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    Malenq a lezalas normalnie na plecach w trakcie usg? bo mojemu na wizycie miesiac temu serduszko zwolnilo nieznacznie po chwili, ale kazal mi sie polozyc tak jakby na polboku i wszystko wrocilo do normy i sprawdzal jeszcze kilka razy i rozne pomiary przeplywow, dobrze ze Twoj Ci kazal isc na wszelki wypadek, ale trzymaj sie wersji ze to nic zlego, u mnie wtedy macica naciskala na te naczynia co przez nie trzeba spac na boku, ale to tez akurat maly sie w takim miejscu macicy u mnie ulozyl, bo ostatnio na usg jak mlody byl bardzo po lewej to nawet na plecach wszystko bylo ok
    Kochanie moja mała jest ułożona główką w dół (w niedzielę bardzo boleśnie odczułam jej obrócenie się) i leży całkowicie po lewej stronie w takie C jest ułożona...
    tak leżałam na plecach, gin nic nie wspomniał aby się odwrócić....
    cóż w sobotę się przekonam co jest grane...
    wiem, że powinnam być dobrej myśli, wiem....ale SAME WIECIE jak jest... szkoda że nie ma wyłącznika "czarnych myśli"...
    z dobrych wieści to wczoraj z małżem kupiliśmy wanienkę, stelaż (mamy małe pomieszczenia w domku, w tym łazienkę więc na stelażu będzie prościej), przewijak, trochę ciuszków....a dzisiaj mają zacząć przyjeżdżać kurierzy heheheh....
    muszę czymś się zająć...zająć myśli....
    aaaaaaaaaaa i w Biedrze dorwaliśmy te książeczki co Kawa pisała....pośmialiśmy się wczoraj hehehehe wspomnienia z dzieciństwa

Kawa, jonka91, Fucina lubią tę wiadomość

‹‹ 1264 1265 1266 1267 1268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ