*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
szpilka wrote:stres ostatnio dobija nas wszystkie chyba, Wiki zapytaj moze moga dac Ci cos słabego na uspokojenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 18:43
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ja mam jutro o 12:00 wizytę u ginka.
Jestem nastawiona pozytywnie.
Mam nadzieję, że szyjka się dzielnie trzyma.
Obstawiamy z mężem że nasza Alutka waży już ponad 2kg, ale zobaczymy jutro.
Trzymajcie za nas kciuki forumowe ciocie.Gwiazdeczka27, jonka91, Wiki81, Kawa, szpilka, Malenq, zielarka, nix, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Wiki właśnie miałam pisać to co Tymi, że skoro dostajesz w strzykawce i cała się trzęsiesz to napewno fenoterol, ja myślałam że dostanę po nim zawału i dostawałam takie pomarańczowe tabletki, ale po 2 dniach organizm się przyzwyczaił, więc rozluźnij się i staraj nie denerwować a napewno poczujesz się lepiej.
-
Wiki Może fenoterol ci dają na skurcze bo od niego ma się często takie reakcje. Trzymam kciuki musi być dobrze
O dziewczyny już wyprzedziły z wyjaśnieniem
Do dziewczyn, które mają pessar i biorą dopochwowo luteine, ale też do tych co nie mają krążka a luteinę aplikują...
Od paru dni wyczuwam jak by te ścianki pochwy były jak by bardziej miękkie i rozluźnione? Jak by było tam w środku bardziej wilgotno.. Czy też tak macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 18:59
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny chyba rzeczywiście będę musiała "wykorzystać" teściową, bidoczka zrezygnowała z sanatorium w grudniu, wytłumaczyła to tym że ma wtedy największy nawał w pracy, a mężowi przyznała się że w razie czego chce być w domu, jakby się coś działo i trzeba było jechać na "już".. Zgrywa twardzielkę ale jest kochana.
Wizytę w klinice mam 2 grudnia, to już za 2tyg więc przeczekam ten czas.
Tymczasem dołączam do leżakujących :*lwuska55592, jonka91, renia83 lubią tę wiadomość
-
Ni pamietam kto kocha jeze, ale Jonka już mi przypomniała
Paula specjanie dla Ciebie przewijak z jeżem zdjecie 14
https://babynet.pl/ceba-przewijak-nadstawka-dluga-bez-zaglowka-do-lozeczka-70140-p-5839.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:30
-
I ja melduje sie po malej przerwie , choc bardziej lanistwo mnie ogarnelo ostatnio
duuzoo odpoczywalam , czuje sie zmeczona jak na poczatku ciazy , moze to ta jesien
Dzis mialam wizyte u swojego lekarza , nasza Tosia wazy juz 2450 duuza kobietka z niej , ale tez mam tydzien poslizgu prawdopodobnie z tego taka waga .
Ostatnio pobolewal mnie tez brzuch i mam zwiekszona ilosc sluzu mlecznego ale szyjka ma az 5 cm i dzidzia nie jest nisko wiec sie uspokoilam .
Teraz wizyty co 2 tygodnie a przed kazda 30 minutowe Ktg z takich zmian , i mialam tez wziety wymaz na obecnosc paciorkowca , czy ktoras z was tez miala juz taki wymaz ?
Wiki bedzie dobrze , staraj sie nie denerwowac trzymam mocno kciukiWiki81 lubi tę wiadomość
-
Cookie wrote:Teraz wizyty co 2 tygodnie a przed kazda 30 minutowe Ktg z takich zmian , i mialam tez wziety wymaz na obecnosc paciorkowca , czy ktoras z was tez miala juz taki wymaz ?
Ja mam zalecenie wykonania wymazu z pochwy i okolic odbytu na obecność paciorkowca w najbliższych tygodniach i też od dziś wizyty u gina co 2 tygodnie
-
Wiki moze ci dają Isoptin- on na drzenie rak i uspokojenie serducha do fenoterolu.
trzymaj się!
My wlasnie podpisalismy umowe z PBKM;)
i d tego przegralam aukcje na koszulki do karmienia:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:13
-
Ja już miałam wczoraj pobrany wymaz na paciorkowca. Trwa sekundę, wynik po ok 7 dniach.
Silatan miała wpaść na forum, ale pewnie nie może nadążyć więc napiszę od niej że jest w domuszczęśliwa na maxa a o szczegółach napisze pewnie sama jak się przekopie przez te strony co napisałyśmy przez czas Jej pobytu w szpitalu.
szpilka, jonka91 lubią tę wiadomość
-
OliOla wrote:Mam pytanie do mam leżących, czy korzystałyście z bezpłatnych internetowych szkół rodzenia?? Macie ewentualnie jakąś do polecenia?
Niestety mój lekarz zabronił mi takiego wysiłku jednak fajnie było by chociaż posłuchać co położne i lekarze mają ciekawego do powiedzenia.
Dolaczam sie do pytania, ja szkole mam zaczac dopiero 12 grudnia i sie obawiam ze nie zdaze isc na wszystkie zajecia bo zczesniej urodze -
Ag... wrote:Wiki moze ci dają Isoptin- on na drzenie rak i uspokojenie serducha do fenoterolu.
My wlasnie podpisalismy umowe z PBKM;)
i d tego przegralam aukcje na koszulki do karmienia:(