*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Do tej kroplówki mi dają coś na uspokojenie bo ręce mi drżą i czuję po tym preparacie jak serce mocno bije.szpilka wrote:stres ostatnio dobija nas wszystkie chyba, Wiki zapytaj moze moga dac Ci cos słabego na uspokojenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 18:43
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ja mam jutro o 12:00 wizytę u ginka.

Jestem nastawiona pozytywnie.
Mam nadzieję, że szyjka się dzielnie trzyma.
Obstawiamy z mężem że nasza Alutka waży już ponad 2kg, ale zobaczymy jutro.
Trzymajcie za nas kciuki forumowe ciocie.
Gwiazdeczka27, jonka91, Wiki81, nick nieaktualny, szpilka, nick nieaktualny, zielarka, nix, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Wiki właśnie miałam pisać to co Tymi, że skoro dostajesz w strzykawce i cała się trzęsiesz to napewno fenoterol, ja myślałam że dostanę po nim zawału i dostawałam takie pomarańczowe tabletki, ale po 2 dniach organizm się przyzwyczaił, więc rozluźnij się i staraj nie denerwować a napewno poczujesz się lepiej.
-
Wiki Może fenoterol ci dają na skurcze bo od niego ma się często takie reakcje. Trzymam kciuki musi być dobrze
O dziewczyny już wyprzedziły z wyjaśnieniem
Do dziewczyn, które mają pessar i biorą dopochwowo luteine, ale też do tych co nie mają krążka a luteinę aplikują...
Od paru dni wyczuwam jak by te ścianki pochwy były jak by bardziej miękkie i rozluźnione? Jak by było tam w środku bardziej wilgotno.. Czy też tak macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 18:59
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny chyba rzeczywiście będę musiała "wykorzystać" teściową, bidoczka zrezygnowała z sanatorium w grudniu, wytłumaczyła to tym że ma wtedy największy nawał w pracy, a mężowi przyznała się że w razie czego chce być w domu, jakby się coś działo i trzeba było jechać na "już".. Zgrywa twardzielkę ale jest kochana.
Wizytę w klinice mam 2 grudnia, to już za 2tyg więc przeczekam ten czas.
Tymczasem dołączam do leżakujących :*
lwuska55592, jonka91, renia83 lubią tę wiadomość
-
Ni pamietam kto kocha jeze, ale Jonka już mi przypomniała
Paula specjanie dla Ciebie przewijak z jeżem zdjecie 14
https://babynet.pl/ceba-przewijak-nadstawka-dluga-bez-zaglowka-do-lozeczka-70140-p-5839.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:30
-
I ja melduje sie po malej przerwie , choc bardziej lanistwo mnie ogarnelo ostatnio
duuzoo odpoczywalam , czuje sie zmeczona jak na poczatku ciazy , moze to ta jesien
Dzis mialam wizyte u swojego lekarza , nasza Tosia wazy juz 2450 duuza kobietka z niej , ale tez mam tydzien poslizgu prawdopodobnie z tego taka waga .
Ostatnio pobolewal mnie tez brzuch i mam zwiekszona ilosc sluzu mlecznego ale szyjka ma az 5 cm i dzidzia nie jest nisko wiec sie uspokoilam .
Teraz wizyty co 2 tygodnie a przed kazda 30 minutowe Ktg z takich zmian , i mialam tez wziety wymaz na obecnosc paciorkowca , czy ktoras z was tez miala juz taki wymaz ?
Wiki bedzie dobrze , staraj sie nie denerwowac trzymam mocno kciuki
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Cookie wrote:Teraz wizyty co 2 tygodnie a przed kazda 30 minutowe Ktg z takich zmian , i mialam tez wziety wymaz na obecnosc paciorkowca , czy ktoras z was tez miala juz taki wymaz ?
Ja mam zalecenie wykonania wymazu z pochwy i okolic odbytu na obecność paciorkowca w najbliższych tygodniach i też od dziś wizyty u gina co 2 tygodnie
-
Wiki moze ci dają Isoptin- on na drzenie rak i uspokojenie serducha do fenoterolu.
trzymaj się!
My wlasnie podpisalismy umowe z PBKM;)
i d tego przegralam aukcje na koszulki do karmienia:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:13
-
Ja już miałam wczoraj pobrany wymaz na paciorkowca. Trwa sekundę, wynik po ok 7 dniach.
Silatan miała wpaść na forum, ale pewnie nie może nadążyć więc napiszę od niej że jest w domu
szczęśliwa na maxa a o szczegółach napisze pewnie sama jak się przekopie przez te strony co napisałyśmy przez czas Jej pobytu w szpitalu.
szpilka, jonka91 lubią tę wiadomość
-
OliOla wrote:Mam pytanie do mam leżących, czy korzystałyście z bezpłatnych internetowych szkół rodzenia?? Macie ewentualnie jakąś do polecenia?
Niestety mój lekarz zabronił mi takiego wysiłku jednak fajnie było by chociaż posłuchać co położne i lekarze mają ciekawego do powiedzenia.
Dolaczam sie do pytania, ja szkole mam zaczac dopiero 12 grudnia i sie obawiam ze nie zdaze isc na wszystkie zajecia bo zczesniej urodze
-
ale przynajmniej masz wiekszosc zakupow zrobionych przez neta a ja na glupim alllegro nie moge zamowic wiecej niz 5 produktow dziennie (to tylo teoria, bo oze jutro tez mi sie nie uda dopoki nie bedzie opłacona tamta aukcja a jest za pobraniem) i gdzie tu oszczednosc na jednym koszcie wysyłkiAg... wrote:Wiki moze ci dają Isoptin- on na drzenie rak i uspokojenie serducha do fenoterolu.
My wlasnie podpisalismy umowe z PBKM;)
i d tego przegralam aukcje na koszulki do karmienia:(