X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka- na tym pierwszym zdecydowanie lepiej niz na 2:P

Kawa, zielarka, jonka91 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela no właśnie jak byłam w 29tyg i ważyła 1200 to twierdziła że kluseczka, a u dziewczyn tutaj, jak któraś miała podobną wagę to że szczuplutkie dziecię będzie, więc sama nie wiem, ta babka jest jakaś z kosmosu. W tym tyg na wizycie mała miała 1900g wg siatki centylowej jest na tej niższej lini więc chyba będzie chudziorkiem, a jak u Ciebie to wygląda?

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha :D Zielarko, nie przesadzaj :D
    Jonka kawał chłopaka! :)

jonka91 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud - w tej koszuli z IF zaraz odpadła mi ta tasiemka i mnie wkurza. Bo jedna odpadła a druga wisi :P

Jonka to ja jestem 2 tygodnie do przodu a mój Mały jest sporo mniejszy hehe :) ale mój ma być raczej drobny :)

Zielarko - masz piękny brzuszek! Ogólnie wyglądasz super. Mi moja gin powiedziała że też mam kształtny ładny brzuszek i tego się trzymam! Może potem wrzucę foto to same ocenicie czy nie przesadziła hehe

zielarka lubi tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, Ag, dołączam się do strachów na wróble siedzących przed laptopem i piżamie i szlafroku :P
    I taką właśnie mnie kurier zastał.... Że też nie uprzedzają że będą.....

Dostałam zamówiony używany kombinezonik z Allegro za 20 zł, nie mogę się napatrzeć :P
    flircik.gif

jonka91, Kawa lubią tę wiadomość

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co.. ja nie wiem jak on się mieści w tym moim ciasnym mieszkanku.. Wieczorem Wam wrzucę fotkę, chyba że jakoś teraz sama spróbuję jakąś walnąć :)

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Chanela Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:30

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://pl.sklep.italianfashion.pl/towar/2219/Kelly_koszula_rekaw_3_4.html
    ja mam z IF tą.
    W tej z tasienkami, kropeczkami i bufkami na rekawach czułam się jak szwajcarka w warkoczach karmiąca barany na łace ( tylko cyc jeszcze nie ten).
    Jest ładna ale za słodka jak dla mnie, mimo ze mialam szarą:)

Maud11 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaa wrote:
    Maud - w tej koszuli z IF zaraz odpadła mi ta tasiemka i mnie wkurza. Bo jedna odpadła a druga wisi :P

Martaaa, tasiemka już obcięta :P nie cierpię tych kokardek i tasiemek przy majciochach, stanikach i koszulach, chyba że są mikroskopijne i musiałabym z lupą odpruwać :)

Ag..., Martaaa lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak mam z metkami. Z wszystkiego obcinam kazdą.

Maud11 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja.
    Miałam ochotę zrobić dziś z wagą co ta pani z drugiej fotki 15 16 kg na plusie to zdecydowanie a dużo, hm ale jak to możliwe że mieszczę się w rurki z przed ciąży? rozm 38 i nie są wcale rozciągliwe magia ;p
    Mi najbardziej się podoba ta co Ag wstawiła, może jedną sobie sprezentuje wkońcu trzeba jakoś wyglądać na porodówce.

ex2bo7ess0m327wq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    http://pl.sklep.italianfashion.pl/towar/2219/Kelly_koszula_rekaw_3_4.html
    ja mam z IF tą.
    W tej z tasienkami, kropeczkami i bufkami na rekawach czułam się jak szwajcarka w warkoczach karmiąca barany na łace ( tylko cyc jeszcze nie ten).
    Jest ładna ale za słodka jak dla mnie, mimo ze mialam szarą:)

Ta jest świetna, też się nad nią zastanawiałam lub podobnymi prostymi, ale stwierdziłam że w szpitalu będzie gorąco i dłuższe rękawy będą mnie denerwować. A nie chciałabym dzwonić do męża żeby nożyczki przywoził do cięcia. A niestety nie było odpowiedników z krótkim :/
    A mam też jedną na guziczki więc drugą chciałam prostszą w obsłudze, po prostu z dziurą na cyca :P

Ag... lubi tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrażenie że mój brzuch jest strasznie do przodu i nisko w porównaniu z niektórymi :)
    DSC0115jp_whhxere.jpg

I dołączam się do czupiradeł :D Moja "fryzura" jest wynikiem wczorajszego uczesania i nocnego tłamszenia się na łóżku :D

Ag..., Becia81, jonka91, Kawa, Maud11, rastafanka, Chanela, zielarka, Gwiazdeczka27, nix, szpilka, Goosiaczek2, bluegirl89, Ewelina88, magdalenka, Agus89, Krysti, kasiakra lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie nie wiadmo jak to w tych szpitalach w styczniu bedzie.
    Okna szczelne czy nieszczelne? nie wiadomo.
    Masz racje z krotkimi rękawami dlatego 3 mam w kotki z krotkim:D

fajne są tu jeszcze https://sklep.dn-nightwear.com/35-mama
    duzo sie ich widzialo na korytarzach patologii:)

ANia sliczny bimbolek:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:35

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud ja mam sposób na kurierów jak jestem "w proszku" zakładam ręcznik na głowę i szlafrok i udaję że wyciągnął mnie spod prysznica :D haha

Chanela w takim razie zrobię tak jak któraś wyżej pisała zrobię komplety po 3w1 tych new born i 56r, a w razie czego jeszcze 62r w bagażniku zostawię- bym nie wyszła na wariatkę że nabrałam ubranek jak na miesiąc, a M zawsze może odskoczyć gdyby się urodziła duża :D

choć bratowa (drobna istotka 160cm) urodziła sn córę 62cm 4,5kg hardcore! O_o

Maud11, Bounia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu rzeczywiście masz czupiradło na głowie :P

Kochana śliczny masz brzusio:*

• lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddb766b2329e.jpg

Ja bezpośrednio do porodu to myślałam o tej ew. jakąś koszulkę M ale nie wiem.
    ania_29 faktycznie nisko masz ten brzuszek mój pod samymi cyckami się zaczyna :D
    co nie zmienia faktu że jest śliczny:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:40

Gabrysia84 lubi tę wiadomość

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwuska a gdzie taką dorwałas? rzeczywiscie fajna do porodu. ALe na pozniej juz chyba za bardzo odkryta:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:44

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam taką koszulę http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-l-xl-i4628640478.html NIe lubię koszul nocnych więc ta mi cenowo podpasowała :P
    Ładne te wasze brzucholki :)

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój kombinezonik :D :D :D

Znaczy nie mój, tylko Tomasza/Dawida/Roberta (nie możemy się zdecydować....) :/

zj8knb.jpg

Chanela, Gwiazdeczka27, Kawa, Goosiaczek2, jonka91, Becia81, polaola, bluegirl89, Anutka, Agus89 lubią tę wiadomość

‹‹ 1306 1307 1308 1309 1310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ