*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChanela no właśnie jak byłam w 29tyg i ważyła 1200 to twierdziła że kluseczka, a u dziewczyn tutaj, jak któraś miała podobną wagę to że szczuplutkie dziecię będzie, więc sama nie wiem, ta babka jest jakaś z kosmosu. W tym tyg na wizycie mała miała 1900g wg siatki centylowej jest na tej niższej lini więc chyba będzie chudziorkiem, a jak u Ciebie to wygląda?
-
Maud - w tej koszuli z IF zaraz odpadła mi ta tasiemka i mnie wkurza. Bo jedna odpadła a druga wisi
Jonka to ja jestem 2 tygodnie do przodu a mój Mały jest sporo mniejszy heheale mój ma być raczej drobny
Zielarko - masz piękny brzuszek! Ogólnie wyglądasz super. Mi moja gin powiedziała że też mam kształtny ładny brzuszek i tego się trzymam! Może potem wrzucę foto to same ocenicie czy nie przesadziła hehezielarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKawa, Ag, dołączam się do strachów na wróble siedzących przed laptopem i piżamie i szlafroku
I taką właśnie mnie kurier zastał.... Że też nie uprzedzają że będą.....
Dostałam zamówiony używany kombinezonik z Allegro za 20 zł, nie mogę się napatrzeć
jonka91, Kawa lubią tę wiadomość
-
http://pl.sklep.italianfashion.pl/towar/2219/Kelly_koszula_rekaw_3_4.html
ja mam z IF tą.
W tej z tasienkami, kropeczkami i bufkami na rekawach czułam się jak szwajcarka w warkoczach karmiąca barany na łace ( tylko cyc jeszcze nie ten).
Jest ładna ale za słodka jak dla mnie, mimo ze mialam szarąMaud11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaaa wrote:Maud - w tej koszuli z IF zaraz odpadła mi ta tasiemka i mnie wkurza. Bo jedna odpadła a druga wisi
Martaaa, tasiemka już obciętanie cierpię tych kokardek i tasiemek przy majciochach, stanikach i koszulach, chyba że są mikroskopijne i musiałabym z lupą odpruwać
Ag..., Martaaa lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja.
Miałam ochotę zrobić dziś z wagą co ta pani z drugiej fotki 15 16 kg na plusie to zdecydowanie a dużo, hm ale jak to możliwe że mieszczę się w rurki z przed ciąży? rozm 38 i nie są wcale rozciągliwe magia ;p
Mi najbardziej się podoba ta co Ag wstawiła, może jedną sobie sprezentuje wkońcu trzeba jakoś wyglądać na porodówce. -
nick nieaktualnyAg... wrote:http://pl.sklep.italianfashion.pl/towar/2219/Kelly_koszula_rekaw_3_4.html
ja mam z IF tą.
W tej z tasienkami, kropeczkami i bufkami na rekawach czułam się jak szwajcarka w warkoczach karmiąca barany na łace ( tylko cyc jeszcze nie ten).
Jest ładna ale za słodka jak dla mnie, mimo ze mialam szarą
Ta jest świetna, też się nad nią zastanawiałam lub podobnymi prostymi, ale stwierdziłam że w szpitalu będzie gorąco i dłuższe rękawy będą mnie denerwować. A nie chciałabym dzwonić do męża żeby nożyczki przywoził do cięcia. A niestety nie było odpowiedników z krótkim
A mam też jedną na guziczki więc drugą chciałam prostszą w obsłudze, po prostu z dziurą na cycaAg... lubi tę wiadomość
-
Mam wrażenie że mój brzuch jest strasznie do przodu i nisko w porównaniu z niektórymi
I dołączam się do czupiradełMoja "fryzura" jest wynikiem wczorajszego uczesania i nocnego tłamszenia się na łóżku
Ag..., Becia81, jonka91, Kawa, Maud11, rastafanka, Chanela, zielarka, Gwiazdeczka27, nix, szpilka, Goosiaczek2, bluegirl89, Ewelina88, magdalenka, Agus89, Krysti, kasiakra lubią tę wiadomość
-
No wlasnie nie wiadmo jak to w tych szpitalach w styczniu bedzie.
Okna szczelne czy nieszczelne? nie wiadomo.
Masz racje z krotkimi rękawami dlatego 3 mam w kotki z krotkim:D
fajne są tu jeszcze https://sklep.dn-nightwear.com/35-mama
duzo sie ich widzialo na korytarzach patologii:)
ANia sliczny bimbolek:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:35
-
nick nieaktualnyMaud ja mam sposób na kurierów jak jestem "w proszku" zakładam ręcznik na głowę i szlafrok i udaję że wyciągnął mnie spod prysznica
haha
Chanela w takim razie zrobię tak jak któraś wyżej pisała zrobię komplety po 3w1 tych new born i 56r, a w razie czego jeszcze 62r w bagażniku zostawię- bym nie wyszła na wariatkę że nabrałam ubranek jak na miesiąc, a M zawsze może odskoczyć gdyby się urodziła duża
choć bratowa (drobna istotka 160cm) urodziła sn córę 62cm 4,5kg hardcore! O_oMaud11, Bounia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddb766b2329e.jpg
Ja bezpośrednio do porodu to myślałam o tej ew. jakąś koszulkę M ale nie wiem.
ania_29 faktycznie nisko masz ten brzuszek mój pod samymi cyckami się zaczyna
co nie zmienia faktu że jest śliczny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:40
Gabrysia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny