X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka- na tym pierwszym zdecydowanie lepiej niz na 2:P

Kawa, zielarka, jonka91 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela no właśnie jak byłam w 29tyg i ważyła 1200 to twierdziła że kluseczka, a u dziewczyn tutaj, jak któraś miała podobną wagę to że szczuplutkie dziecię będzie, więc sama nie wiem, ta babka jest jakaś z kosmosu. W tym tyg na wizycie mała miała 1900g wg siatki centylowej jest na tej niższej lini więc chyba będzie chudziorkiem, a jak u Ciebie to wygląda?

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha :D Zielarko, nie przesadzaj :D
    Jonka kawał chłopaka! :)

jonka91 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud - w tej koszuli z IF zaraz odpadła mi ta tasiemka i mnie wkurza. Bo jedna odpadła a druga wisi :P

Jonka to ja jestem 2 tygodnie do przodu a mój Mały jest sporo mniejszy hehe :) ale mój ma być raczej drobny :)

Zielarko - masz piękny brzuszek! Ogólnie wyglądasz super. Mi moja gin powiedziała że też mam kształtny ładny brzuszek i tego się trzymam! Może potem wrzucę foto to same ocenicie czy nie przesadziła hehe

zielarka lubi tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, Ag, dołączam się do strachów na wróble siedzących przed laptopem i piżamie i szlafroku :P
    I taką właśnie mnie kurier zastał.... Że też nie uprzedzają że będą.....

Dostałam zamówiony używany kombinezonik z Allegro za 20 zł, nie mogę się napatrzeć :P
    flircik.gif

jonka91, Kawa lubią tę wiadomość

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co.. ja nie wiem jak on się mieści w tym moim ciasnym mieszkanku.. Wieczorem Wam wrzucę fotkę, chyba że jakoś teraz sama spróbuję jakąś walnąć :)

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Chanela Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:30

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://pl.sklep.italianfashion.pl/towar/2219/Kelly_koszula_rekaw_3_4.html
    ja mam z IF tą.
    W tej z tasienkami, kropeczkami i bufkami na rekawach czułam się jak szwajcarka w warkoczach karmiąca barany na łace ( tylko cyc jeszcze nie ten).
    Jest ładna ale za słodka jak dla mnie, mimo ze mialam szarą:)

Maud11 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaa wrote:
    Maud - w tej koszuli z IF zaraz odpadła mi ta tasiemka i mnie wkurza. Bo jedna odpadła a druga wisi :P

Martaaa, tasiemka już obcięta :P nie cierpię tych kokardek i tasiemek przy majciochach, stanikach i koszulach, chyba że są mikroskopijne i musiałabym z lupą odpruwać :)

Ag..., Martaaa lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak mam z metkami. Z wszystkiego obcinam kazdą.

Maud11 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja.
    Miałam ochotę zrobić dziś z wagą co ta pani z drugiej fotki 15 16 kg na plusie to zdecydowanie a dużo, hm ale jak to możliwe że mieszczę się w rurki z przed ciąży? rozm 38 i nie są wcale rozciągliwe magia ;p
    Mi najbardziej się podoba ta co Ag wstawiła, może jedną sobie sprezentuje wkońcu trzeba jakoś wyglądać na porodówce.

ex2bo7ess0m327wq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    http://pl.sklep.italianfashion.pl/towar/2219/Kelly_koszula_rekaw_3_4.html
    ja mam z IF tą.
    W tej z tasienkami, kropeczkami i bufkami na rekawach czułam się jak szwajcarka w warkoczach karmiąca barany na łace ( tylko cyc jeszcze nie ten).
    Jest ładna ale za słodka jak dla mnie, mimo ze mialam szarą:)

Ta jest świetna, też się nad nią zastanawiałam lub podobnymi prostymi, ale stwierdziłam że w szpitalu będzie gorąco i dłuższe rękawy będą mnie denerwować. A nie chciałabym dzwonić do męża żeby nożyczki przywoził do cięcia. A niestety nie było odpowiedników z krótkim :/
    A mam też jedną na guziczki więc drugą chciałam prostszą w obsłudze, po prostu z dziurą na cyca :P

Ag... lubi tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrażenie że mój brzuch jest strasznie do przodu i nisko w porównaniu z niektórymi :)
    DSC0115jp_whhxere.jpg

I dołączam się do czupiradeł :D Moja "fryzura" jest wynikiem wczorajszego uczesania i nocnego tłamszenia się na łóżku :D

Ag..., Becia81, jonka91, Kawa, Maud11, rastafanka, Chanela, zielarka, Gwiazdeczka27, nix, szpilka, Goosiaczek2, bluegirl89, Ewelina88, magdalenka, Agus89, Krysti, kasiakra lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie nie wiadmo jak to w tych szpitalach w styczniu bedzie.
    Okna szczelne czy nieszczelne? nie wiadomo.
    Masz racje z krotkimi rękawami dlatego 3 mam w kotki z krotkim:D

fajne są tu jeszcze https://sklep.dn-nightwear.com/35-mama
    duzo sie ich widzialo na korytarzach patologii:)

ANia sliczny bimbolek:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:35

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud ja mam sposób na kurierów jak jestem "w proszku" zakładam ręcznik na głowę i szlafrok i udaję że wyciągnął mnie spod prysznica :D haha

Chanela w takim razie zrobię tak jak któraś wyżej pisała zrobię komplety po 3w1 tych new born i 56r, a w razie czego jeszcze 62r w bagażniku zostawię- bym nie wyszła na wariatkę że nabrałam ubranek jak na miesiąc, a M zawsze może odskoczyć gdyby się urodziła duża :D

choć bratowa (drobna istotka 160cm) urodziła sn córę 62cm 4,5kg hardcore! O_o

Maud11, Bounia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu rzeczywiście masz czupiradło na głowie :P

Kochana śliczny masz brzusio:*

• lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddb766b2329e.jpg

Ja bezpośrednio do porodu to myślałam o tej ew. jakąś koszulkę M ale nie wiem.
    ania_29 faktycznie nisko masz ten brzuszek mój pod samymi cyckami się zaczyna :D
    co nie zmienia faktu że jest śliczny:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:40

Gabrysia84 lubi tę wiadomość

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwuska a gdzie taką dorwałas? rzeczywiscie fajna do porodu. ALe na pozniej juz chyba za bardzo odkryta:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:44

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam taką koszulę http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-l-xl-i4628640478.html NIe lubię koszul nocnych więc ta mi cenowo podpasowała :P
    Ładne te wasze brzucholki :)

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój kombinezonik :D :D :D

Znaczy nie mój, tylko Tomasza/Dawida/Roberta (nie możemy się zdecydować....) :/

zj8knb.jpg

Chanela, Gwiazdeczka27, Kawa, Goosiaczek2, jonka91, Becia81, polaola, bluegirl89, Anutka, Agus89 lubią tę wiadomość

‹‹ 1306 1307 1308 1309 1310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ