*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania_29 wrote:Kawa nie ma innej możliwości, musi tam stać. Ewentualnie mogłabym wywalić komodę do salonu a kołyskę dać w poprzek, ale chyba nie ma to sensu. Będziemy ją przestawiać w zależności od potrzeb, trudno
Bicepsy sobie wyrobię
Podklej sobie spód płozy filcem, lepiej będzie "jezdzić" i nie porysuje podłogi -
Brzuszek na dziś
A to nasza sypialnia połączona z kącikiem Filipa.
Cały czas się zastanawiam nad ustawieniem wszystkich mebli.. na razie zostanie tak. Jak wpadnę na jakiś genialny pomysł to poprzestawiamy wszystko. Najgorzej będzie z naszym łóżkiem, bo jest cholernie ciężkie..Gwiazdeczka27, Maud11, Becia81, szpilka, Ewelina88, Agus89, zielarka, polaola, Krysti, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania_29 wrote:Kawa obkleiłaś komodę?
Obkleiłam, naklejki wyglądają cudnie- ale co z tego jak zmieniła się koncepcja układu w sypialni bo się okazało że meble są po prawie 2 cm dłuższe i nie weszły- a były obliczane na styk.. i teraz komoda stoi tak że naklejek nie widać... zrobię później foto i wrzucę. -
Rozmiarki 56 i 62
Skarpetusie, czapusie, rajstopki, buciki i sliniaczki: (uwielbiam używać zdrobnień przy nazywaniu rzeczy dla dzieciaczków)
A tutaj rozmiary 68 i 74, w torbach większe rzeczy, jeszcze nie ruszone. Wypiorę je, jak mały podrośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:55
Becia81, bluegirl89, Ewelina88, Krysti, Fucina lubią tę wiadomość
-
Tak to ten fotel, kupili go na Słomczynie, to taka giełda pod gołym niebem. Teściowa go rozkomletowała z zestawu wypoczynkowego. Myślę, że coś podobnego można dostać w sklepach z meblami, może w jakiejś sieciówce się trafi?, nie wiem ile dali, bo to prezent
-
Kawa wrote:Podklej sobie spód płozy filcem, lepiej będzie "jezdzić" i nie porysuje podłogi
Czekam na zdjęcie komody
Jonka miałam się pytać czy fotel jest Wam w tym miejscu potrzebny, ale dotarło do mnie, że to chyba do karmienia... Za to stolik nocny raczej bym wyniosła -
nick nieaktualny
-
ania_29 wrote:Tak, wiem, gdzieś nawet miałam filcowe podkładki do mebli, tylko muszę je znaleźć
Czekam na zdjęcie komody
Jonka miałam się pytać czy fotel jest Wam w tym miejscu potrzebny, ale dotarło do mnie, że to chyba do karmienia... Za to stolik nocny raczej bym wyniosła
Ta szafka nocna stoi tam tylko na razie, bo nie miałam na nią pomysłu. Generalnie słabo tam pasuje.. ale w razie jakby została będzie dość użyteczna. Zawsze można na niej odstawić czy butlę, książkę.. Muszę wszystkie meble pomierzyć i porysować różne plany pokoju.. Żeby było funkcjonalnie.. -
nick nieaktualnyjonka91 wrote:
Jonka a może tą komódkę postaw sobie jednak koło łóżeczka? Przyda się na jakieś akcesoria jak będziesz przewijać - chusteczki, kremik itp. Bo kolorystycznie idealnie pasuje... Chyba że będziesz mieć organizer przyczepiany do łóżeczka...?
Brzuszek super!jonka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Boziuu tak patrzę i jestem przerażona ilością rzeczy które macie! Ja myślałam że mam dużo a mam może połowę z tego?!
Kawa ja też nie mam ani trochę z tego....
Ale spoko, żyjemy w erze sklepów otwartych non stop, może nie zginiemy...
Ag..., Gwiazdeczka27, Kawa lubią tę wiadomość
-
Kawa, Maud- ja tez mam polowe z tego:)
ubranek 68 nie mam wogole a wy juz 74?? wow.
no ale cos bede musiala kupowac pozniej:)
super pokoiki/kąciki. W moim narazie rozpie*dol wiec wrzuce innym razem fotki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:08
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Kawa moja mala w 29 +1 wazyla 1360 i podobna klusek bedzie
.
Sama nie wiem, roznie lekarze tutaj dziewczynim mowia
Dokładnie, moja ma byc raczej nie duża, ok 3kg, a w 29 plus 2 miała prawie 1500g
Gosiaczek, te fotele nawet na allegro są.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:10
-
Ja się jutro i pojutrze przeprowadzam do naszego wymarzonego, własnego domu
Wreszcie! Już nie mogłam się doczekać. Wiąże się to oczywiście z niezłym sajgonem, a potem jeszcze wszystko trzeba poukładać... i z rzeczami dziecięcymi jestem w proszku, to znaczy nie wiem co mam i w jakiej ilości. Zacznę się tym zajmować w przyszłym tygodniu.
Chanela lubi tę wiadomość
-
Becia81 wrote:Dokładnie, moja ma byc raczej nie duża, ok 3kg, a w 29 plus 2 miała prawie 1500g
Gosiaczek, te fotele nawet na allegro są.Becia81 lubi tę wiadomość