*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Lepiej, ale tracisz troszkę miejsca w tej wnęce jak jest odsunięte łóżeczko. Nie da się Waszego łóżka trochę przesunąć i wtedy łóżeczko we wnęce, pomiędzy łóżeczkiem a łóżkiem fotel?
Nie dźwigaj sama. Lepiej nie brać ze mnie przykładu i nie targać samodzielnie mebli -
nick nieaktualnyGosiaczek nie martw się, rozumiem Cię w pełni:)))
Jonka myslę, że teraz korzystniej, bardziej praktycznie.
Rozumiem, że sama się z tym szarpałaś? oj nie ładnie!!
Widzę, że ciuchów macie pełną szafę ja też mam tego mnóstwo, wrzucę fotę, jak ogarnę,
patrząc na ilośc prasowania, mam tego,,,, za dużo:)
ale nie wszystko mam nowe, 23 pary spiochów i pajaców na 56, 21 na 62.
Także nie bedzie trzeba w kółko prać.
-
ania_29 wrote:Lepiej, ale tracisz troszkę miejsca w tej wnęce jak jest odsunięte łóżeczko. Nie da się Waszego łóżka trochę przesunąć i wtedy łóżeczko we wnęce, pomiędzy łóżeczkiem a łóżkiem fotel?
Nie dźwigaj sama. Lepiej nie brać ze mnie przykładu i nie targać samodzielnie mebli
Zmieściło się we wnęce.. ach moje odmóżdżenie ciążowe wersja hard.. sama o tym nie pomyślałam.. a raczej z góry założyłam że się nie zmieści! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa
8 listopada zamowilam, 13 wysłali, 14 mialam ( ale to dlugi weekend dodatkowo)
a wczesniejsze zamawialam 30.10 a wyslali 3.11, 4 mialam.
pozatym oni dodaję niesamowite ilosci folii bąbelkowej- mozna zabrac na porodowke do odstresowania:DWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 13:47
Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:Kawa
8 listopada zamowilam, 13 wysłali, 14 mialam ( ale to dlugi weekend dodatkowo)
a wczesniejsze zamawialam 30.10 a wyslali 3.11, 4 mialam.
pozatym oni dodaję niesamowite ilosci folii bąbelkowej- mozna zabrac na porodowke do odstresowania:D -
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Kawa,a co jeszcze zamawiałaś w aptece?
-CANPOL wielorazowe, siateczkowe majtki poporodowe, rozmiar S/M, 2 sztuki
-Podkłady chłonne, TENA Bed Normal, 60x90cm, 5 sztuk
-Prenatal Femaltiker 12 saszetek
-Lactosan fix 20 saszetek
-Sterimar Baby, spray fizjologiczny do nosa, 50ml
-Bobotic Forte, krople doustne, dla dzieci i niemowląt od 28. dnia życia, 30ml
-OCTENISEPT, Płyn, 250ml z dozownikiem
-Fiolet gencjanowy 2% roztwór spirytusowy, płyn 20ml
-MEDELA PureLan, krem na brodawki, 37g Dodaj do koszyka
-Paracetamol Farmina 50mg, czopki, 10 sztuk
-Kompresy MEDICOMP, jałowe 5x5cm, 50 sztuk
-LINOMAG, maść, 30g
p.s pare innych rzeczy mam jeszcze z allegro np podkłady, wkładki laktacyjne itpWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:11
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Kolejny krok wykonany- zamówienie w aptece gemini złożone:) Widzę że przez upc mi przyjedzie.
Ile czekałyście na przesyłkę od nich?
Ja zamówiłam w tę niedzielę a w środę przysłali, a miałam dokładnie 40 pozycji
Spodziewałam się że będzie dłużej bo np. ze 3 m-ce temu trwało to ok. 10 dni, ale widocznie czegoś nie mieli na stanie...Kawa lubi tę wiadomość
-
Jjeku,ja nie mam wielu rzeczy jeszcze takich aptecznych,ale jak coś mam 3 minuty od domu na piechote aptekę.Nie chcę kupowac zbędnych rzeczy,mam nadzieje,że na szkole rodzenia mi połozna powie co kupić.
Majtki mam, podkłady mam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:27