X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Fucina Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

ach trudno, lecę do przedszkola wieczorem dodam więcej zdjęć! Całuski

rar0a9a.png
  • Fucina Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wieczorem Wam wszystko napisze i dodam więcej zdjęć, a wy mi głupkowi powiedzcie co mam wklejać z tego zmniejszcza, który link by było dobrze!
    Na ścianie jest fototapeta, piórka

rar0a9a.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fucina wrote:
    Kochana wieczorem Wam wszystko napisze i dodam więcej zdjęć, a wy mi głupkowi powiedzcie co mam wklejać z tego zmniejszcza, który link by było dobrze!
    Na ścianie jest fototapeta, piórka
    link z "url" :)

201501145565.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka - dzięki za pomysł :)

Fucina - boski pokoik :)

Ja wczoraj starałam się wytłumaczyć mojemu mężowi jak w rzeczywistości wygląda poród. On myśli, że jest tak jak na filmach. :D Z jednej strony chciałabym go przygotować na to co się będzie działo na porodówce. Ale potem stwierdziłam że może lepiej niech żyje w takiej słodkiej niewiedzy, bo jak go nastraszę to ucieknie. :P
    Ale wieczorem oglądałam program "Położne" i widziałam jak mój Luby kątem oka zerkał na to co się dzieje w programie. :D

Maud11 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja uciekam, na razie po tę nieszczęsną pralkę, a potem mam o 19:40 wizytę u gina.

Zobaczę jak tam Młody :) :) :)

Chcę też skonsultować moje kiepskie wyniki cukru i niestety spadającą wagę, czy też myśli jak ja żeby jednak wcześniej iść na kolejną wizytę do diabetologa i zaprzyjaźnić się z insuliną :/

Miłego wieczorku!

zielarka, Agus89 lubią tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 powodzenia na wizycie :)

Nona lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tu ucichło, akurat teraz, kiedy mam czas posiedzieć :D

201501145565.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Jak tu ucichło, akurat teraz, kiedy mam czas posiedzieć :D

Hehe.. :D
    Może wszystkie zgłodniały. :D

Ja leżę obżarta po obiedzie. :P

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś haha mój M myśli że jeśli zacznę rodzić przed czasem to nie zdąży przyjechać z pracy a ma jakieś 15-20min, często na TLC oglądamy porody, a przecież to streszczone kilka przypadków-przedstawione w godzinkę-niecałą bo jeszcze reklamy! I biedny myśli że jak się zacznie to HOP i dziecko na świecie będzie :D

Agus89 lubi tę wiadomość

• A.loth Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud, ja co prawda nie jestem na diecie cukrzycowej, ale też zgubiłam gdzieś 2 kg. I od kilku tygodni waga stoi. Sama nie wiem, jak to się dzieje i czy to dobrze. Niby tu raczej piszecie, że nie przytyłyście za dużo, ale ja jestem z tych szczypiorków ;) to chyba powinnam jednak przybrać więcej? Najwyżej wygonią mnie z porodówki, że niby zmyślam, że już rodzę :)
    Swoją drogą w szpitalu poznałam dziewczynę, która przytyła w ciąży 40 kg! A jej wagą wyjściową było 45 kg. Po prostu nie do uwierzenia...

o14815nmahj2bgg1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania29 naklejki:
    ejfsc4.jpg
    2ngedj9.jpg
    juwnlg.jpg
    de0187.jpg

jonka91, ania_29, Ewelina88, Agus89, Maud11, A.loth, Chanela, Becia81, nix, MartaKD, szpilka, bluegirl89, Krysti, rastafanka, Anutka lubią tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Zbieram się cały dzień aby coś napisać ale wzięłam się za porządki w ubraniach i do tej godz mi zeszło. Cały wielki wór do wyrzucenia. Smutno mi troszkę ale dawno w tym nie chodziłam.:)
    Zgaga mnie dziś męczy i ogólnie kiepsko się czuje.
    Dziewczyny ile płaciłyście za posiew moczu? Ja to myślałam, że to grosze kosztuje no i pojechałam z 20 paroma zł w kieszeni zamiast wcześniej zadzwonić do Diagnostyki i zapytać. No i przy kasie brakło mi 80 gr!!! A pani już na kasę nabiła. Jak na złość mąż pieniędzy nie zabrał, w samochodzie nawet 1 gr nie znalazłam i musiałam do domu się wrócić. Strasznie zła byłam na siebie i wstyd mi się zrobiło. No ale myślałam,że z 10 zł to kosztuje a nie 23,75. Ale mam nauczkę żeby zabierać torebkę ze sobą a nie pakować do kieszeni wszystkiego.

A tak w ogóle to mam taki ubaw z mojej suczki.:) Wczoraj odkryłam, że jak usłyszy słowo "sio" to leci jak szalona do kuchni po drodze się przewracając bo nie wyrabia na zakrętach i próbuje wskoczyć na okno i szczekać, jak zobaczy, że nie ma gołębia tam (często na parapet nam siadają:/) to leci do miski i wszystko z niej zjada i chowa. Za każdym razem tak jest a ja sikam ze śmiechu.

Mamuśki śliczne brzuchy i imponujące wyprawki oraz pokoiki dla maluszków!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:50

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ania29 naklejki:
    ejfsc4.jpg
    2ngedj9.jpg
    juwnlg.jpg
    de0187.jpg

O, super :) Myślałam że napaćkasz jak bądź naklejkami, ale wyszło ekstra :)

Mój mąż zaliczył wtopę. Powiedziałam mu, że mój brzuch jest dość nisko (dzięki czemu nie mam zgagi ani nie jestem po żebrach kopana, więc nie narzekam ;) ). Pokazałam mu parę zdjęć i stwierdził że mam taki sam. Na końcu było moje zdjęcie, na którego widok powiedział "ooo... ta to ma nisko...". Nie wytrzymałam, ryknęłam śmiechem. :D

Ewelina88, Kawa, jonka91, Agus89, Maud11, rastafanka, pompon lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja pozwoliłam sobie wejść na listopadówki i tak mi się niektórych szkoda zrobiło, bo mają problemy z laktacją a położne jakieś dziwne mi się wydają, ciskają je za piersi mówią im, że nic nie leci i nakłaniają do mm.... Aż dziwie się, tak jak by wiedzy nie miały odpowiedniej o laktacji...
    Aż mnie korciło coś napisać albo linka podesłać ale nie będę się wtrącać...

Ps. Bardzo fajne naklejki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:51

Kawa lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania nie dziwię się! :D haha

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam dzisiaj w centrum chińskim szukać biustonoszy do karmienia. Znalazłam co prawda, ale największy rozmiar jaki był to 80D. :D
    Że też chinki nie mają wiekszych cycków. :P

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    A ja byłam dzisiaj w centrum chińskim szukać biustonoszy do karmienia. Znalazłam co prawda, ale największy rozmiar jaki był to 80D. :D
    Że też chinki nie mają wiekszych cycków. :P
    O, to taki by mi podszedł :)

201501145565.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    O, to taki by mi podszedł :)

Zazdroszczę. :)

Mi by się przydał taki 85F albo większy. :P

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • A.loth Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:

A tak w ogóle to mam taki ubaw z mojej suczki.:) Wczoraj odkryłam, że jak usłyszy słowo "sio" to leci jak szalona do kuchni po drodze się przewracając bo nie wyrabia na zakrętach i próbuje wskoczyć na okno i szczekać, jak zobaczy, że nie ma gołębia tam (często na parapet nam siadają:/) to leci do miski i wszystko z niej zjada i chowa. Za każdym razem tak jest a ja sikam

Może myśli, że skoro gołębia nie ma na oknie, to znajduje się już w misce i robi z nim porządek ;)

Gwiazdeczka, tak niestety jest w wielu szpitalach... Położne próbują wmówić kobietom, że mają za mało pokarmu, zamiast pomóc. I tak zaczynają się problemy z kp... i szerzą się informacje, że co druga kobieta nie ma mleka. Jak dla mnie porażka.

Ewelina88 lubi tę wiadomość

o14815nmahj2bgg1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pedzicie z tymi wpisami, ze ciężko nadążyć. Jestem głównie czytająca, ale dzisiaj mam pytanko: Kochane, czy jest tu jakaś Mama z Krakowa, która będzie rodzić w szpitalu Żeromskiego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:31

‹‹ 1311 1312 1313 1314 1315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ