X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa bardzo ładna komoda, naklejki też fajne:))

padnięta jestem po tej ilości prasowania ubranek......
    Dobrze, że M prasuje nasze rzeczy:)))

Byłam dzis w centrum chińskim, ale nie mieli staników do karmienia:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:40

Kawa lubi tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mieszkanko mojej Milci. Trochę nie wyraźne bo robione tel a do tego ja zawsze muszę się poruszać jak robię zdjęcie.;)
    who94l.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:42

Becia81, Agus89, ania_29, Kawa, jonka91, szpilka, Gwiazdeczka27, bluegirl89, Goosiaczek2, Krysti, Maud11, rastafanka, Fucina, M4DZI4 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.loth wrote:
    Może myśli, że skoro gołębia nie ma na oknie, to znajduje się już w misce i robi z nim porządek ;)
    Nie, nie. Ona boi się, że jej zje. Tak samo robi jak idzie na spacer, żeby jej nikt nie ukradł lub większe kąski chowa a ja potem znajduje np w pościeli.

A.loth lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super macie te pokoiki! i widzę,że kosmetyki Babydream króluja:)
    My dopiero w niedziele jedziemy po mebelki.Rózowo-białe.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    A to mieszkanko mojej Milci. Trochę nie wyraźne bo robione tel a do tego ja zawsze muszę się poruszać jak robię zdjęcie.;)
    who94l.jpg
    O, Ciebie też już konkretnie brzuszek wyprzedza :D

Ewelina88, Kawa, Anutka lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo Wiki co u ciebie?????

MartaKD, szpilka, Wiki81 lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hurra hurra

odebrałam dziś moje 4 zaginione dekory

panowie w sklepie z poczuciem humoru spaczonym nawet sobie zażartowali że jedna znów pęknieta przyjechała wtedy ja wielkie oczy pan, który mnie obsługuje też blady strach a to koledzy że tylko taki żarcik
    to im zagroziłam, że za takie żarciki to im tam zaraz urodzę

ania_29 lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • karen657 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, czy któraś też tak miała, że cały dzień było jej mega zimno? Od rana normalnie nie mogę. Ubrana jestem jak na Sybir, kaloryfery rozkręcone, a mi zimno dalej. Mierzyłam temperaturę - ok. Ciśnienie ok. Nie wiem. Może to od diety cukrzycowej, że mam za mało energii? Miała któraś coś takiego? W domu jest 19 stopni.

tb73mg7ynzddudc6.png

tb73zbmh5ajb03hr.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina niezły apartament:)
    ja dzis wzielam z nudów książkę z półki " w pogoni za torebką" z cyklu odmóżdzajacych i polknełam 220 stron:)

przydał mi się detoks od dzieciowych tematów.
    Kawa- śliczna komoda

szpilka, Ewelina88, Kawa lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co jestem w kropce teść uświadomił sobie jakie są w tych czasach koszty kredytów i zaproponował żebyśmy pomieszkali u nich i sobie odłożyli dzięki temu będzie większy wkład własny co równa się mniejszemu kredytowi. Oni też będą odkładać i nam pomogą.
    Niby z jednej strony to i racja a z drugiej na 50 m i tak się mecze, teściowa robi wszystko a ja leże dupą do góry, nie muszę wspominać że strasznie mnie to wkurwia że pralki nawet nie mogę włączyć bo ona pierze i zrobi z chęcią za mnie wszystko. U nas w pokoju są jej rzeczy ja mam 2 małe szawki. Nie mamy prywatności drzwi są zawsze otwarte i wgl,
    Mój M zastanawia się czy z propozycji nie skorzystać a ja sama nie wiem.. chyba sama chce panować nad swoim życiem. Nie wiem jaką decyzję podjąć, a dziś mieliśmy jechać i się decydować na mieszkanie..

ex2bo7ess0m327wq.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwuska decyzja jest mega ciężka, z finansowego punktu widzenia mają trochę racji, ale z życiowego to przekichane trochę teraz pojawi się dzidziuś a kto wie czy niedługo nie pojawi sie następny a juz piszesz, że masz dla siebie dwie małe szafki, niestety taka decyzję musicie podjąć sami z mężem, bo obciążenie dużym kredytem na 25-30 lat to też obciążenie psychiczne ogromne, nie umiem nic Ci doradzić

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwuśka jesteście w ciężkiej sytuacji ale wiem o czym piszesz bo ja też mieszkam z teściową ;( ale jak tylko byśmy mieli zdolność kredytową to nie zastanawiałabym się ani minuty by przejść na swoje... ja mam małą nadzieje ze mój M teraz dostanie umowę na czas nieokreślony i będziemy mogli coś działać.

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to apartament Zosi :

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae4848af5df4.jpg

sorki za jakość zdjecia ;p

Pokoiki rewelacja, ja czekam na zamówione płyty i skręcamy komodę wtedy jak już będzie i komoda i łóżeczko poskładane to też się pochwalę :D

Na razie ogarniam kocyki i ciuszki...jak będę mieć w komodzie to też wrzucę :D

A tak wracając do kocyków to ten z bobobaby jest rewelacyjny-taki milutki SUPER

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/94fb17985a09.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 18:50

Ewelina88, Goosiaczek2, jonka91, ania_29, szpilka, Agus89, Krysti, Becia81, Maud11, rastafanka, lwuska55592, M4DZI4, Anutka lubią tę wiadomość

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwuska a na ile mielibyście zostać tam? Bo jak to kwestia np roku to się wam w ogóle nie opłaca bo przez rok jakoś specjalnie wiele się nie odłoży, a od nowego roku i tak będzie większy wkład własny i z tego co wiem to co roku się ma to zwiększać. Ja wolałabym być już na swoim i mieć o kolejny miesiąc mniej kredytu bo z doświadczenia wiem, że z odkładaniem jest różnie. A jak tak bardzo teść chce pomoc to niech on odkłada, w potem wam da i szybciej spłacicie kredyt. Ale oczywiście to tylko moje zdanie.

lwuska55592 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • A.loth Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwuska, musicie obgadać wszystkie za i przeciw i sami jakoś zdecydować. Ja ze swojej strony powiem tylko, że w życiu nie zostałabym u teściów lub u rodziców, jeśli tylko trafiła by się okazja do własnego lokum. Mój mąż podziela moje zdanie. Po prostu nie wytrzymalibyśmy.

szpilka lubi tę wiadomość

o14815nmahj2bgg1.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny a mnie zazdrość zżera jak na was patrze na wasze super brzuszki bez żadnych rozstępów itp. Jak sobie przypomnę mój brzuch i moje rozstępy to aż mnie skręca.

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwuska nie doradzę Ci tak do końca bo nie znam Twoich teściów. Moge Ci opisać swoją sytuację. Wzieliśmy kredyt i kupiliśmy dom, obecnie jest na wykończeniu już (stan deweloperski) i na czas budowy zrezygnowaliśmy z wynajmu, żeby właśnie zaoszczędzić i przeprowadziliśmy się do teściów. Mam bardzo podobna sytuację, teściowie mają dwa pokoje my mieszkamy wprawdzie w tym większym ale za to z siostrą męża (20lat) i też mamy na siebie dwie szafki, szczerze to nawet jak mam kupić nową bluzkę to zastanawaim się gdzie ją upchnę...Mieszkamy tu ze względu na to że mąż ma blisko pracę i ja lekarza, ale po porodzie przeprowadzamy się z kolei do moich rodziców, ale tam już mamy własny osobny pokój i miesjce na łóżeczko którego tu nie byłoby gdzie wcisnąć. Pokój jest tak samo stale otwarty, a nawet jak rano śpimy to nikt się nie krępuje wejsć i po prostu nas obudzić bo śniadanie czeka...Jesli chodzi o prywatność to tutaj jest naprawdę ciężko, jak chcę z przyjaciółką poagadać przez tel to szeptem bo słychać, to co kupię nieważne czy dla dzidzi czy spożywcze to zaraz jest oglądane itd. I mimo obciążenia psychicznego i finansowego jakim jest dla nas kredyt (nie zarabiamy bardzo dużo, starcza dla nas i dzidziusia, poza tym ja po macierzyńskim nie będę miała pracy) nie wyobrażam sobie nie mieć tego domu, który jest moim światełkiem w ciemności hehe Bo wiem że ta sytuacja jest czasowa i niedługo się skończy. Już było kilka spięć z teściem zwłaszcza i pewnie na dłuższą metę na tym wspólnym mieszkaniu ucierpiałoby nasze małżeństwo. Fakt, mieliśmy dość spory wkład własny bo po weselu na nic nie wydaliśmy ale oczywiście odkładać można w nieskończoność !! Jeśli czujesz sie dusisz się w jednym mieszkaniu to moim zdaniem nie ma się co zastanawiać !!

Ewelina no no, jestem pełna podziwu dla lokum Waszej córeczki! spory i piękny brzuszek.

Ewelina88, lwuska55592 lubią tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bluegirl nieżle Ci pępek wywaliło, mój cały czas schowany.

gosiaczek a smarujesz czymś brzuszek??

bluegirl89 lubi tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bluegirl89 wrote:
    A tak wracając do kocyków to ten z bobobaby jest rewelacyjny-taki milutki SUPER

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/94fb17985a09.jpg

Czyli polecasz? :) Jak nic nie znajdę na miejscu w rozsądnej cenie to chyba się skuszę :) Cieplutki jest, nie?

Brzusio super :)

Pamiętacie jak wypatrywałyśmy brzuszków i niewielka krągłość już tak cieszyła? A teraz pokaźne piłki mamy pod cycami :D

Gwiazdeczka27, bluegirl89 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zgadzam się z Eweliną że przez rok to mało się dołoży, a pamiętajać o większym wkładzie własnym od nowego roku musicie sobie to przekalkulować. Pytanie jeszcze o to czy dokładacie się teściom ?? My dokładamy się niewiele i dlatego staram się AŻ tak nie narzekać. Pomimo to często robie swoje osobne zakupy lub gotuje dla wszystkich obiad z tych "moich" skłądników.

‹‹ 1312 1313 1314 1315 1316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ