X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadal dziurkę w pępku,żadnej wypukłości,
    Dziś cały dzień siedzę w domu, mąż wpadł z pracy, pojechał na uczelnie,a ja tak sobie klikam i już chyba cały internet przejrzałam:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Ja mam nadal dziurkę w pępku,żadnej wypukłości,
    Dziś cały dzień siedzę w domu, mąż wpadł z pracy, pojechał na uczelnie,a ja tak sobie klikam i już chyba cały internet przejrzałam:)
    Ja tam stale odświeżam belly, a w mięsyczasie gram w ogłupiającą gierkę na facebooku pt. "Jelly Mania" hehe

ps. czasem zajrzę na konto czy mi ZUS kasy nie przelał ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:05

• ana7227 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam ten kocyk jest cieplutki i milutki. Dlugo zastanawiałam się nad tym z MInky bo mają piękne wzory, ale na szczęście wybrałam ten z baby.
    Piękne te wasze apartamenty, ja co prawda mam 10 kilo na plusie, ale brzuszek jak na 6 miesiąc, mój lekarz sam się dziwi, że taki mały, bo mój Antoś w 30t4dni ważył 1710g

relgh371buf3k1xz.png
  • ana7227 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co tam tez dodam zdjęcie
    7iridjfx5vtu_t.jpg

ania_29, szpilka, MartaKD, Agus89, Kawa, jonka91, Goosiaczek2, Ewelina88, Krysti, Becia81, polaola, zielarka, kasiakra, Maud11, rastafanka, Chanela, lwuska55592, Anutka lubią tę wiadomość

relgh371buf3k1xz.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wentylek wystaje i nie chce się schować a jeszcze nie tak dawno temu wystarczyło wciągnąć powietrze i się chował :D Wolałam brzuch bez tego dzióbka ;)

Iwuska wydaje mi się że wolałabyś się wyprowadzić na swoje i tak na prawdę rozchodzi się tutaj o męża...
    Mieszkałam razem z teściami i szwagierką, moglibyśmy mieć obecnie do dyspozycji całe piętro - 3 pokoje, łazienka, kuchnia a jesteśmy w dużo mniejszym domku, z kredytem na głowie. Dlaczego? Właśnie dlatego, żeby być niezależnym, żeby nikt nie mógł się wtrącać... Przekonać mojego męża do porzucenia rodzinnego domu, miasta, kolegów, zmiany pracy - było bardzo trudno i do dzisiaj go podziwiam, że jednak się zdecydował. I chociaż bywało ciężko to dobrze że jesteśmy z dala od tamtej rodziny i pogmatwanych relacji... :)

Agus89, Kawa, Chanela, A.loth, lwuska55592 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana7227 wrote:
    7iridjfx5vtu_t.jpg
    Łaaa.. faktycznie malutki, słodko wyglądasz :)

201501145565.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana7227 wrote:
    7iridjfx5vtu_t.jpg
    naawet kot pod kolor :) super

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana faktycznie malutki brzuszek ! ale sliczny, i fajowy futrzak się załapał.
    W ogóle tak młodziutko wyglądasz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:11

• ana7227 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje jestem rocznikiem 90 na zdjęciu nie jestem pomalowana to faktycznie wyglądam trochę młodziej :)

relgh371buf3k1xz.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    U mnie wentylek wystaje i nie chce się schować a jeszcze nie tak dawno temu wystarczyło wciągnąć powietrze i się chował :D Wolałam brzuch bez tego dzióbka ;)

Iwuska wydaje mi się że wolałabyś się wyprowadzić na swoje i tak na prawdę rozchodzi się tutaj o męża...
    Mieszkałam razem z teściami i szwagierką, moglibyśmy mieć obecnie do dyspozycji całe piętro - 3 pokoje, łazienka, kuchnia a jesteśmy w dużo mniejszym domku, z kredytem na głowie. Dlaczego? Właśnie dlatego, żeby być niezależnym, żeby nikt nie mógł się wtrącać... Przekonać mojego męża do porzucenia rodzinnego domu, miasta, kolegów, zmiany pracy - było bardzo trudno i do dzisiaj go podziwiam, że jednak się zdecydował. I chociaż bywało ciężko to dobrze że jesteśmy z dala od tamtej rodziny i pogmatwanych relacji... :)
    Zgadzam się w 100% mieszkając z kimś nawet piernąć za przeproszeniem bez zauważenia nie można. W ogóle ja jestem osobą którą nie lubi przy innych okazywać miłości, czułości np. w stosunku do męża, dlatego wszelkie głaskanie, przytualnie jest tylko we dwoje i czasem czuje się jak przyłapana nastolatka kiedy nagle ktoś wchodzi do pokoju a ja odskakuje od męża. Może to dziwne dla niektórych, ale my się nawet na ulicy nie pocałujemy. Wszelkie tego typu relacje są dla mnie mega intymne i już.

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    bluegirl nieżle Ci pępek wywaliło, mój cały czas schowany.

gosiaczek a smarujesz czymś brzuszek??
    Tak kurcze i to 3 czasami 4 razy dziennie moje ubrania są całe tłuste albo poplamione :(

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszędzie okazuje czułość mojemu mężowi. :D
    Przy rodzinie, znajomych i obcych. :P
    Hehe.. nie mówię o jakimś namiętnym całowaniu, ale całusy jak najbardziej. :D

Krysti, zielarka lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może jak już są te rostępy to lepiej smarować czymś na blizny a nie przeciw rozstępom ?? A gdzie się pojawiły bo ja mam zaledwie dwa pod żebrami.

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Ja wszędzie okazuje czułość mojemu mężowi. :D
    Przy rodzinie, znajomych i obcych. :P
    Hehe.. nie mówię o jakimś namiętnym całowaniu, ale całusy jak najbardziej. :D
    Widzisz jak to każdy z nas jest inny ! Ale w sumie dziwie się że tak mam, moi rodzice zawsze okazywali sobie czułość, buziaki dawali. A ja tak nie potrafię.

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Widzisz jak to każdy z nas jest inny ! Ale w sumie dziwie się że tak mam, moi rodzice zawsze okazywali sobie czułość, buziaki dawali. A ja tak nie potrafię.

No tak, na tym polega nasza wyjątkowość, że każdy człowiek jest inny. :) Nie ma co na siłę nic w sobie zmieniać. Ja od kiedy znam mojego męża jestem taką jego mega przylepą. :D

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woow gratuluje brzuszków i pokoików!!!
    Co do mieszkania samemu to ja jestem jak najbardziej za. Ba poczatku teściowie będą mieli focha, ale z czasem relacje będą dużo lepsze niż po wspólny mieszkaniu.
    U mnie dzis dobrze. Dostałam immoglobulinę na płytki 16 buteleczek w kroplówkach i to do porodu ma byc powtarzane w każdy piątek i mam dostać sterydy na płucka ale tego jeszcze nie ma w zleceniach.
    Ale humor mam dzisiaj dobry. Leze jeszcze pod kroplówką przeciwskurczową wiec jutro raczej nie wyjdę. Dalej się relaksuję.
    Wczoraj po zabiegu miałam ktg 4h ciągiem, a dzisiaj od rana badania, usg, kroplówki i dopiero Was nadrobiłam.

Becia81, zielarka, Maud11, Chanela, renia83, Agus89, lwuska55592 lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lwuska55592 wrote:
    Wiecie co jestem w kropce (...)

Wygoda mieszkania we własnym M niedoocenienia. Ale chciałam napisać jeszcze o innym aspekcie kredytu. To, że po nowym roku wymagany wkład własny się zwiększy to jedno, inna kwestia to aktualna oferta kredytów. Na chwilę obecną mamy spadek stóp procentowych i banki będą chciały odbić sobie to podwyższając marżę i opłaty za udzielenie kredytu. Wiec w najbliższym czasie warunki kredytu mogą się zmienić na Waszą niekorzyść. A stopy procentowe wiadomo, przy ożywieniu gospodarczym pójdą w górę i tak naprawdę koszt waszego kredytu będzie jeszcze większy. Też mi się ręką trzęsła jak w zeszłym roku podpisywałam umowę kredytową na 30 lat ponad 300 tys. ( tak naprawdę koszt całego kredytu z odsetkami to około 530 tys.) 230 tys. To odsetki. I jak się o tym pomyśli to się włos na głowie jeży! Ale w ciągu roku stopy procentowe trochę spadły, stad oprocentowanie mojego kredytu tez. W tym momencie okres kredytowania skrócił się o 2,5 roku a odsetki o 45 tys mniej. I człowiek już psychicznie się lepiej czuje. Co prawda nie jest ta sytuacja wieczna ale zawsze to coś ;-) Jeśli teściowie będą chcieli pomoc finansowo to można nadplacic kredyt w początkowym okresie i wtedy to się najbardziej opłaca, kiedy odsetki są najwieksze . Podsumowując, mieszkanie to inwestycja, w której niestety nigdy nie będzie się na plus, ale nie wyobrażam sobie nie mieć własnego kąta ;-)

Chanela, lwuska55592 lubią tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki to super, że dziś lepiej. Trzeba być dobrej myśli. Hania (dobrze pamiętam?) ma dzielną mamusię i na pewno też jest dzielna i da radę. :)

Wiki81 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki tak trzymaj! :*

Wiki81 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuskaw ale z tego co się orientowałam (jesteśmy na etapie kupowania mieszkania) to większość banków nie zgadza się w początkowym okresie na nadpłatę bo zwyczajnie się im to nie opłaca. Ale możliwe, że ja coś pokręciłam bo ostatnio ciężko u mnie z myśleniem.

A tak w ogóle dzięki dziewczyny za miłe słowa. Jestem dumna z brzucha bo bardzo się bałam o rozstępy bo na tyłku mam z okresu dojrzewania. A tu nic a nic, i ładny kształt ma. Sama siebie codziennie chwalę.:P Tylko mi ciężko bo z 70 paru cm zrobiło się aż 108! No ale gdzieś to 14 kg musiało iść.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
‹‹ 1313 1314 1315 1316 1317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ