X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:
    Uf ale produkujecie ledwo was nadrobiłam
    w szkole ledwo wysiedziałam ;/
    byłam jeszcze na małych zakupach.
    Jeśli chodzi o choinkę to tylko żywą :)
    no i takie pytanie mam ile płacicie u siebie w placówce za ZZO?

Ag współczuje teściowej;/

ZZO za free i pani bardzo poleca:) CO do tesciowej najgorsze jest to ze ona to wszystko mowi jakby nigdy nic i jakby byla najmilsza na swiecie:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponawiam: Zagadka dla przyszłych e-cioć. Ala 22 października ważyła 1364g (29t+5d). Zgadnijcie ile waży dziś (35t)??????

nix lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula moj mial wtedy 1400 wiec prognozuje ci wg tego ze Kostek mial w srode 2320 ze podobnie:) co wygralam:) ?

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pudło, he he he

• Ag... Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :/ a to sie nei bawie.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta159753 wrote:
    Dziewczyny czy jest gdzieś dostępna lista Waszych zakupów wyprawkowych takich kosmetyczno higienicznych ? Ile sztuk podkładów, majtek itp? :P sorki ale zupełnie nie mam pojęcia ile czego kupić... Byłabym bardzo wdzięczna :)

zobacz na mailu grupowym

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag kurcze to fajnie ja do dzisiaj cały czas myślałam ze u nas w szpitalu też jest dostępne a tu psikus nie ma. Wiec teraz już na 100% chce CC tak to się wahałam ale teraz juz nie.

Jeśli chodzi o teściową to domyślam się o czym mówisz i nie zazdroszczę mi nerwy by już dawno strzeliły.

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag, napiszę ci tylko, że moim zdaniem próg błędu jest możliwy, ale... jest plus, Ala się popisała i w weekend się obróciła - wtedy to był mega ból - ale grzeczna z niej dziewczynka!

Ag... lubi tę wiadomość

• Marta159753 Przyjaciółka

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mogę prosić jeszcze o dane do mejla grupowego? login i hasło?

ex2bp07wqbuoq473.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mielismy z mezem bezpieczne haslo, jak powiem " boli mnie kostka" to znaczy wychodzimy bo nie wytrzymam. No ale źle sie czulam i zagryzlam zeby leżąc dupą do gory na kanapie.
    Lipa z ZZO, a jakies gazy? u mnie np niee ma rozweselającego jest rozluzniajacy tylko.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko dolargan i paracetamol. Nosz kurcze jak to usłyszałam to aż mnie taki ból przeszedł. Niby według rankingu najlepszy szpital w Polsce a taki szajs. Jestem tym faktem bardzo zbulwersowana i dopytam wszystkiego dokładnie 8 na wizycie.

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i zapomniałam dzisiaj byłam u mamy już ostatnio do mnie dzwoniła że coś z pzu przyszło ale myślałam ze jakiś papierek dotyczący tego ze wypłacili pieniądze za pobyt w szpitalu. I otwieram a tam jakaś karta apteczna myślę sobie pewnie jakieś gów... znowu przysłali i chciałam to wyrzucić nie czytając co tam napisali. Ale cos mnie natchnęło i czytam okazało się ze na owej karcie mam do wykorzystania 200zł w aptece. Fajnie az się zdziwiłam ze moje ubezpieczenie takie coś posiada hehe

Ag... lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale masz farta... dobrze, że ciekawość wzięła górę...

• Ag... Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie:D ja mam z pracy dodatkowe z uniqa i kurna 2000 mi przeleciało bo z przyczyn ciążowych nie płacą za pobyt w szpitalu. Szkoa ze jak wykupowalam ubezp to pracodawca tych warunków nie udostepnial:/
    Ale nazwa ubezpieczalni nie bierze się znikad widac:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 23:00

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torpedy jesteście z tymi postami! Dziewczyny a co powinno być w torbie do porodu - takiej do akcji porodowej? Dla mamy i maluszka?

• Ag... Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyśle ci mojego Excela jutro jak chcesz. Napisz maila. A na mailu grup też chyba ktoras wrzucala listę. Jest też taka na belly. Nir pamiętam adresu i hasła a leze i nie chce mi się iac do pokoju juz po kartkę z adresem:( jutro napisze o ile która nie będzie szybsza.

apropo porodówki najbardziej cieszę się z napisu ze max 2 odwiedzajacych:D wiec mój maz i tyle. Nikt mi do szpitala ma nie przyjeżdżać:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 23:09

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag teściowa jak dla mnie do odstrzału ;)
    Co do kosmetyków stosowałam przy małej 9 lat temu i teraz też tak będzie płyn do kąpieli, puder i sudocrem w razie w, żadnych oliwek ponieważ dziecko się poci a przez oliwke pot nie wchłania się w ubranka i dziecko wygląda jak jedna wielka potowka :/ sorki za dosłowność ale widziałam i wiem, płyny do kąpieli są same w sobie nawilżające więc to wystarczy chyba że maluszek ma problemy skórne no to trzeba nawilżyć a pudrem zasypujemy każdą faldke maluszka tj pachwiny,paszki,szyjkę,pod kolankami,na zgieciach łokci i przy stopkach jeśli mamy pulpecika, na psioche lub klejnoty rodowe zasypka pudrowa lub z mąki ziemn. lub to co tam kupilyscie natomiast sudocrem w razie ognia w pieluszce, emolienty w razie wrażliwej skóry, się rozpisałam ;)

U mnie też nie ma znieczulenia przy porodzie SN tylko gaz ale chciałam wam tylko powiedzieć że nie odczuwałam podczas porodu małej potrzeby takiego znieczulenia :/ wiadomo że poród to hardcorowe przeżycie i nie ukrywajmy bolesne bo skurcze bolały bola i boleć będą natomiast z mojego doświadczenia mogę powiedzieć że moment rodzenia malucha, parcia i przeciskania się przez nasze drogi rodne mnie bolał najmniej wręcz prawie wcale, po prostu czułam to ale nie bolało :/

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to się śmieje że głupi ma zawsze szczęście ;p

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tylko jedna osoba może na raz odwiedzić, ale ja nie mam problemu. Rodzice i teściowa daleko, więc bez szans na odwiedziny, z resztą ja już zapowiedziałam, że przed upływem miesiąca od narodzin nie zamierzam nikogo u siebie nocować, a ich przyjazd z tym się wiąże. Dziś teściowa się na niedziele zapowiedziała, bo jutro przyjeżdża do szwagra. Małż powiedział, że pewnie kilka dni zostanie, a ja mu na to, że ja z nią w domu siedzieć nie zamierzam, poza tym nie kupowałam mieszkania osobno po to, aby u nas mieszkała... Może jestem świnia, ale postawiłam sprawę jasno. Mam dość przytakiwania, kiedy nie mam ochoty na dłuższe zasiedzenia. Tym bardziej, że nie mamy za bardzo wspólnych tematów do rozmów, a ja lubię mieć wolność a nie patrzenie na ręce. Co innego wizyta na dzień - dwa a co innego przyjazd na tydzień, kiedy ja mam swoje życie towarzyskie i domowe obowiązki oraz lenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 23:19

renia83, Chanela, agnesik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula to ja też się pobawię - 2550 g? :P

mail: [email protected]
    hasło: styczniowemamy

‹‹ 1379 1380 1381 1382 1383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ