*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNuskaw a może spróbuj telefonicznie, albo na stronie internetowej.
Nie musisz zwiedzać oddziału, może jakaś położna wyjdzie na chwile do ciebie i Cię pionformuje, albo lekarz prowadzący.
Jak to K. to pewnie sa takie tematy.
A syndrom prawie kazda ma:))) -
nick nieaktualnyBecia81 wrote:Nuskaw a może spróbuj telefonicznie, albo na stronie internetowej.
Nie musisz zwiedzać oddziału, może jakaś położna wyjdzie na chwile do ciebie i Cię pionformuje, albo lekarz prowadzący.
Jak to K. to pewnie sa takie tematy.
A syndrom prawie kazda ma:)))
Na stronie jest tak ogólnie podane, a ja mam wątpliwości co do samego porodu. Jak tam dzwonie to po 2 minutach mnie zbywaja, bo pacjentki wołają. A ja im wierzę, bo jest teraz tam rodząca na rodzącej.Z reszta juz sobie wyobrażam polozna jak się jej pytam czy jednorazowe majciochy z podkladem mam mieć już na sobie, żeby nic im nie zabrudzic...
I czy myć się będę na sali porodowej, poporodowej czy wogole bo nie dam rady.
-
Hej Kochane
noc w miare przespana z pobudka na 1,5 h od ok 5 rano, lekka schiza bo jakies lekkie klucie co kilka minut ciezko stwierdzic czy to brzuch czy krzyz, ale bez napinania brzucha, mlody sie ruszal, wiec moze on w cos nawalal od strony plecow
opanowalam sie sama przy pomocy glebokich wdechow i wydechow
6 dni do wizyty
ps pamietacie jeszcze jak innych uspokajalam latalam do pracy i bylam normalna? bo ja juz prawie nie -
Chanela wspolczuje tej paskudnej nocy, nie wiem czy bierzesz magnez, ale nasz piekny doktorem mowil mi ze moge brac, biore sporadycznie, ale troche pomoglo na latajaca powieke i dretwienie tez
a co do prania to wczoraj poszly biale 40 stopni, choc czesc bawelnianych ubranek na metce nawet 30 miala -
Cześć dziewczyn.
Ania to ja pisałam o tych stanikach. Ale u mnie były po 7 zł. Tylko se wtedy były rabaty bo otwarcie sklepu.
Ja w końcu dziś lepiej się czuje. Czekam jak mała się uspokoi i idę dalej robić salatke jarzynowa bo narazie tak szaleje że się nie da. Zakupilam tez w końcu proszek i płyn dla dzieci i zaczynam pranie.
Miłego dnia dziewczynki!Chanela lubi tę wiadomość
-
Czy faceci naprawde mysla ze podczas seksu szturchaja dziecko?? Matko hormony bija w glowe nie tylko przyszlym mamuskom :p Agus wrzuc jakies fotki bo wiem ze zamowilysmy ten sam i moj wlasnie w poniedzialek bedzie wysylany i nie moge sie doczekac :p witamy sie w 34!
Chanela, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj chyba nie ma takich oporow, choc ostatnio i tak nie ma tego problemu, bo ostatnio ospa a teraz ja mam szyjkowa schize, doktorek nic nie mowil ostatnio, ale lepiej sie wstrzymamy
a do wizyty
b do stycznia jak juz mlody bedzie donoszony
Chanela jak mi powieka latala i mocniej mi wszystko dretwialo to bralam 2x1 codziennie (lekarz mowil o 3) a teraz biore od czasu do czasu 1 na noc no i czasami jak jest schiza max to jeden w dzien w ramach dzialania przeciwskurczowego (wiem, ze dziewczyny z prawdziwymi a nie urojonymi skurczami biora wiecej)
TRzymaj sie na imprezie i jak tylko poczujesz zmeczenie czy cos to jedz do domu, inni najwyzej wezma taksowke trudno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoziu dziękuję za internet w telefonie dzięki któremu mogę sprawdzać przed snem i zaraz po przebudzeniu forum TAK pędzicie!
Ja dziś pobudkę miałam w strachu, dziadek na dole tak głośno wrzasnął że zerwałam się na równe nogi by lecieć zobaczyć czy coś mu się nie dzieje, ale zaczął kichać więc wyszłam z założenia że już ok.. w czasie ciąży już kilka razy przyprawił mnie o palpitacje serca..
Wypuściłam kota na dwór i wróciłam pod kołdrę, nie minęło 5min i słyszę przeraźliwe zawodzenie pod drzwiami u mnie u góry... a dziadek wpuścił go spowrotem- noszz...
Ja w niedzielę zakupiłam super jasny obiektyw do lustrzanki i mam zamiar sama zrobić sesję małejAg..., szpilka lubią tę wiadomość
-
Kawa bez neta w telefonie nigdy bym nie byla w stanie byc na biezaco
i tak moj tel nie wszystko ogarnia wiec o linkach do zdjec jak sie nie wyswietlaja w postach moge zapomniec czy linkach do innych stron, no ale coz moj tel wspiera moje uzaleznienie od Styczniowek
Kawa lubi tę wiadomość