*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGwiazdeczka27 wrote:A miasto? Kraków?
Proszę bardzo, włala (...)
Kochana i jak coś to się nie przejmuj ani nie zaprzątaj głowy tym np. Jakie majciochy masz mieć na sobie , czy też że coś tam zabrudzisz...
Oni tam przyzwyczajeni do powodzi z wód płodowych, ufajdanych połogiem prześcieradeł... Sami przebijają przecież pęcherzewszystko na miejscu nam powiedzą
Tę listę ze strony mam, bardziej mi zależy wiedziec jak to w praktyce się ma, bo obawiam się ze Pan Mąż będzie za bardzo zestresowany żeby coś znaleźć w torbie. Ale bardzo dziękuję za podpowiedź.
-
Chanela super wozek moja przyjaciolka ma taki, kupila uzywany na ebayu, mala ma juz rok i cztery miesiace i nawet nie mysli by kupowac parasolke. Marzylismy o czerwonym
Chanela lubi tę wiadomość
-
no a ja mam najazd przyjechala tesciowa ze szwagierka sprzatac i nawet sie nie moge swobodnie po wlasnym domu poruszac i tylko poziom stresu mi sie zwiekszyl o miliard i wszystko zaczyna mnie bolec, dodam tylko ze na gruntowke za wczesnie, bo w tygodniu mezu bedzie poniemiecki sufit walil w korytarzu a tam miedzy stropami jest taka mieszanka zboz, pylu slomy i innych cudow
-
Witam się i ja
Kurcze nie wiem czy w tych tygodniach brzuch już ma prawo być twardszy ze względu na rozmiary dziecka czy moja twardość spowodowana jest czymś innym nie wiem czy zaparcie może mieć wpływ? Czy to są jakieś dziwne skurcze, których nie czuję, a które powodują to twardnienie nawet podczas leżenia...
Nie chcę panikować, ale trochę się martwię... -
nick nieaktualny
-
Damy rade i nie sfiksujemy do reszty, tym bardziej podziwiam lezace i szpitalne mamusie
Isabelle jak tam u Was?
Wiki jak po wczorajszej wizycie w szpitalu?
Ktos wie czy MOnikaDM cos pisala, ze jej teraz nie bedzie? juz chyba z tydzien sie nie odzywabluegirl89, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja właśnie wróciłam z miasta, ale coraz gorzej, coraz gorzej... załatwiłam wszystko 2 razy dłużej niż normalnie, chodzę dwa razy wolniej i to jak kaczka...
Mówię Wam, jak do tej pory czułam się bardzo dobrze, tak teraz jest fatalnie... boli kręgosłup, w nocy sikanie... ehhh... Oby czas szybciej zleciał.
Ale pochwalę się Wam, że kupiłam dziś używaną chustę z OLX, taką ze strony chusta.pl, za 79 zł, mam nadzieję, że będę umiała zamotać Hanię i że będzie to lubiła
http://img35.olx.pl/images_tablicapl/112511285_1_644x461_chusta-wiazana-elastyczna-ostrow-wielkopolski.jpg
My wózek też mamy używany z OLX.pl, w baaaardzo dobrym stanie, 3 częściowy za 350zł!!!
Idę się położyć, bo okropnie mnie kręgosłup boli, macie na to jakieś sposoby? -
nick nieaktualny