*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikaDM wrote:Wiki czyli Ty jesteś takim niedobrym koziorożcem?? Hihi
W horoskopy nie wierzę, ale coś tu wcześniej wyczytałam, ze Koziorożce dają się we znaki
Ewelina88, renia83, jonka91, MonikaDM, Fedra lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyWiki81 wrote:No wiesz co? Ja specjalnie celowałam z ciążą w koziorożca. To bardziej konsekwentna niż uparta osoba. Zawsze dąży do celu i go zdobywa. I z taką też konsekwencją wychowuje synka. Jest w tym 'biedny' ale wyjdzie mu to na dobre
No to żeby nasze dzieci nie zajęły się wychowaniem nas
Konsekwentnie będą urabiać zakochane w nich mamusie od pierwszych dniMonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane mam termin CC wyznaczony na 5 stycznia godz.8-9 "bo jeśli mała by była z końca grudnia i miała chłopaka w swoim wieku to nie może być od niego starsza
" hah
Jakby się coś działo, cokolwiek, to mam dzwonić. Wrażenia z wizyty MEGA pozytywne
Lekarz wytłumaczył mi także różnicę dlaczego u nich po cc tak szybko się wstaje(5h) i dochodzi do siebie. Stosują metodę izraelską, polegającą na rozsunięciu mięśni brzucha a NIE PRZECIĘCIU jaka jest stosowana w szpitalach NFZ. Wymaga większej wprawy, ale dochodzi się po tym tak szybko jak po sn, a w zwykłym szpitalu idą na łatwiznę i po prostu przecinają mięśnie, dlatego nawet po 12h leżenia jest ciężko się ogarnąć..
Becia81, jonka91, Ewelina88, Fucina, Tymi, Maud11, Selene, Agus89, Paula44, Gwiazdeczka27, kasiakra, MonikaDM, MartaKD, zielarka, nix, ania_29, szpilka, Ag..., lwuska55592, blador, Nuskaw, Bounia, bluegirl89, polaola, waszka88, Wiki81, rastafanka, Chanela, Fedra, kasia86, Marta159753 lubią tę wiadomość
-
PAula siedz i nie labiduj poczekaj az wszystko sie wyjasni chociaz ja widze ze lekarze raczej dmuchaja na zimne, pij,pij,pij......
Szymus niezle przyspieszylpewnie o to im chodzi moze o cukry, lepiej byc w szpitalu pod opieka niz jakby mialo sie cos wydarzyc.
Trzymam kciuki, ja tez od wczoraj nie najlepiej sie czuje musze troche przystopowac w domu bo zaczelam za bardxo szalec i to sa efekty. -
nick nieaktualny
-
Paula na pewno wszystko będzie dobrze! Łatwo mówić ale najważniejsze abyś jak najmniej się stresowala.:*:*
Ja też duzi grzybów jem bo z mężem uwielbiamy zbierać.
Torba do szpitala tylko przy pakowaniu straszyla. Teraz mniej się denerwuje bo wiem że wszystko gotowe. Muszę tylko gruntowe sprzątanie zrobić ale czekam na siostrę.
Ja jutro lub pojutrze wybieram się do zusu bo nie mają mojego nr konta to jak wyślą kase? Przy okazji dowiem się jak mają zamiar płacić, może powiedzą bo też inaczej czeka mnie chleb ale nawet nie że smalcem. :p -
Kawa wygladasz przecudnie!!!! Nie moge sie napatrzec
na 5 stycznia mam termin :d a co jakby sie zaczęło Ci wczesniej ! Jejku to Ci mc tylko został szok ! Paula nie denerwuj sie i daj znać co lekarze powiedzą , moze idź i porozmawiaj konkretnie z którymś co sie dzieje po co masz sie zadręczac
ja ostatnio miałam wód tylko 8 cm jutro zobaczę co i jak
Kawa, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam u lekarza. Nic konkretnego nie mówią. Do obserwacji. Łożysko podobno ok. Przepływy też.
Do obserwacji. Czy to coś poważnego - Boże uchroń - czy sytuacja przejściowa np nagły skok wagi małego. Pewnie też cukier będą robić bo pytali o wyniki z 24 tygodnia. Ale one były ok. poniżej 100. Tyl o trzeci pomiar był minimalnie większy niż drugi. Nie wiem.
Wierzę, że Szymuś jest zdrowy i wszystko jest ok. Na pewno nie ma żadnej wady dróg moczowych, bo przecież 10 listopada byłam u dr Włoch i mówiła, że wszystko jest super.Tymi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wzięłam się za pakowanie torby do szpitala dla mnie i Ali.
Tracę już cierpliwość, jestem dzisiaj strasznie nerwowa.
Nie mogę ogarnąć jakie ubranka spakować dla Ali, bo nawet nie wiem w co ubiera się małe dziecko. Załamała mnie troszeczkę moja niewiedza w tym temacie. -
Agus nie martw się. Ja też z tym mam problem więc wzięłam wszystkiego po trochu. Tym bardziej że u nas szpital nie ma wymogów. Np wczoraj dowiedziała się że jak dziecko wychodzi że szpitala i ogólnie na spacer to nakłada się 2 czapki. Jedną cienka a druga grubą. No i wiem w końcu że rozmiar 34-36. Pani w sklepie mi uświadomiła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 14:19
Agus89 lubi tę wiadomość
-
Witam się po wizycie
Mała obróciła się i jest już główka w dół
Nie wiem kiedy to zrobiła, choć ostatnio mocno się przeciągała co było bardzo bolesne.
Wszystko wygląda okchoć gin był dziś jakiś taki poirytowany i niegadatliwy. Nie chciałam go już o nic pytać, pobrał wymaz na GBS i chyba mam candidę, bo coś takiego zapisał i przepisał pimaficin.
Kolejna wizyta za dwa tygodnia
Kawa, jonka91, ania_29, Gwiazdeczka27, Ag..., Becia81, Agus89, szpilka, lwuska55592, marrtka, Wiki81, rastafanka, nix, Fedra, MonikaDM lubią tę wiadomość