*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane kolejna noc z problemami czyli troche snu i duzo gapienia sie w ciemnosc, jakies koszmarki po drodze, a dzis zaczynam dzien od uklucia, czyli niedlugo jade robic morfologie i oddac siuski do badania, wyniki powinny byc jutro po poludniu a wizyte mam za dwa dni o 17
-
Ja też mam rozstępy. Wczoraj dodatkowo zrobiłam sobie piling na tą skurę to była bardzo głupia rzecz swędziało szczypało cały dzień nic nie pomagało:(
Kurcze dzisiaj znowu szkoła ;/ i mam zajęcia z taką wredną babą, że jak sobie o niej pomyślę to mnie skręca.
Życzę wszystkim miłego dnia. -
Witam sie w 9 miesiącu !!! I upragnionym grudniu
))) u mnie noc - nic nowego , siku co 2 godziny plus głupie sny, na prawdę cieżko mi juz ale nie będę wiecej narzekać bo niektóre mamy oddałby wszystko by byc na moim miejscu... Dziwne mam przeczucie ze sie w ciagu 2 tyg wykluje
jutro wizyta a kolejna 17 grudnia ciekawe czy do niej dotrwam :p szczerze w to watpię bo czuje ze mała ma koło 3 kg juz i siedzi mega nisko , zobaczymy jutro co zmajstrowala mi z szyjka :p ja juz spakowana w 2 torby , w jednej same jednorazowe rzeczy typu podpaski pieluchy podkłady a w drugiej cała reszta dla mnie i osobno jeszcze ciuszki dla małej
o wlasnie dostała czkawkę
moj Tymi śmiga dzis do krainy Bombek na wycieczkę
w sobotę ubieram choinkę
kochane swędzenie pojawia sie po oliwce często gdy jest zbyt długo stosowana
Kawa, polaola, lwuska55592, Paula44, Gwiazdeczka27, olka25, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie! powitanie bardzo miłe:
Jesteś w 33 tygodniu ciąży
(32 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 8
Trymestr: 3
to takie przypomnienie, jakbym zapomniała:)Goosiaczek2, Selene, Kawa, jonka91, Wiki81, Paula44, zielarka, szpilka, Karolajla, Fedra lubią tę wiadomość
-
A ja nie mam spakowanej torby, jeszcze nie wszystko dla dziecka kupiłam.Trzymam się daty 20 stycznia,no ewentualnie 15:)
A dziś rano obudziłam się o 6 i ledwo dobiegłam do łazienki tak mi było niedobrze.Zjadłam śniadanie,ale nadal nie czuję się w 100% ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 08:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZbieram się w drogę do kliniki! Trzymać kciuki :*
Goosiaczek2, MartaKD, lwuska55592, Becia81, Selene, Ewelina88, jonka91, Wiki81, polaola, Chanela, Paula44, Tymi, Maud11, renia83, rastafanka, nix, MonikaDM, szpilka, Gwiazdeczka27, zielarka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś kończę pakowanie torby. Ale jak wczoraj kupowałam te wszystkie rzeczy to przy kasie do mnie dotarło że to już niedługo i mi się aż słabo zrobiło. Trochę zaczynam panikowac. Jeszcze moją ginka powiedziała że ostatnie chyba spotkanie nas czeka. Także 22grudnia ostatnia wizyta. Miałam do wyboru jeszcze poniedziałek po świętach ale mąż uparł się że musi być przed. Chyba boi się porodu w święta.
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Ja wlasnie czekam na kolezanke, takze babskie przedpoludnie dzis.
W nocy sypiam spokojnie z przerwami na toalete a dzis wstalam jakos tak szybko i stracilam rownowage:/ zatrzymalam sie na lozeczku:/ musze byc ostrozniejsza.
Mąz mi rano mowi ze rozmawial wczoraj z przelozonym i z home office OK ale 19 musi byc w pracy bo maja jakies oredzie noworoczne i na nim wreczaja niespodziewane awansy:) wiec czegos sie spodziewa. Mowie OK ale ja ci nie obiecam ze 19 nie urodze bo ty musisz byc na przemowieniu dyrektora:D
hehe awans w pracy albo na tatuska- jakis bedzie napewno:)
Gosiaczek- zamawialam 12.11 dostalam 19.11.
Milego dnia:)
Kawa i Zielarka- powodzenia:)zielarka, MonikaDM, szpilka, Ewelina88, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Ja dziś kończę pakowanie torby. Ale jak wczoraj kupowałam te wszystkie rzeczy to przy kasie do mnie dotarło że to już niedługo i mi się aż słabo zrobiło. Trochę zaczynam panikowac. Jeszcze moją ginka powiedziała że ostatnie chyba spotkanie nas czeka. Także 22grudnia ostatnia wizyta. Miałam do wyboru jeszcze poniedziałek po świętach ale mąż uparł się że musi być przed. Chyba boi się porodu w święta.
jakoś szybko mi się wydaje teraz
-
olka25 wrote:marrtka, łączę się w... swędzeniu...
Rośniemy... jeszcze nie mam rozstępów (odpukać). Dostałam wczoraj od położnej próbki Oillan mama balsam przeciw rozstępom. Do tej pory używałam balsamu babydream i był ok. Taki chyba urok ciążyolka25 lubi tę wiadomość