*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
a u mnie jutro będzie już tydzień jak dzielnie leżakuje... i powiem mam dość!
Podziwiam wszystkie kobiety, które leżakują od początku/ połowy ciąży.. A szczególnie te, które są w szpitalu!!!
W sumie ciężko jest się przestawić z trybu małej mrówki robotnicy do trybu leniwca..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 21:09
-
Hejka
No i kupiliśmy łóżeczko za 250 zł i materac za 100 zł. I tym sposobem jestem z wyprawką już na finiszu.
Brakuje mi tylko zrobić pranie i spakować torbę. Najchętniej zrobiłabym to w styczniu, ale trochę się boję, bo jak się akcja wcześniej wydarzy???
Trochę miałam dzisiaj załatwiania i sprzątania w domu i jest efekt -> kręgosłup tak bardzo boli, że nie wiem już czy leżeć czy siedzieć... a na dodatek M. poszedł na nockę i nie ma kto wymasować
Wiki81, Becia81 lubią tę wiadomość
-
ja chyba odpoczne od Was bo co chwila w majty zagladam i szukam czopa albo jak sie posikam szukam wod, schizy jakies czy cus
boje sie bo jeszcze jestem 3 tyg, za Wami. Nie straszcie.
Ja mysle ze Anielle chodzi o to ze dotarlo do nas ze mozemy urodzic wczesniej, a mamy bez komplikacji mysla ze urodza w 40 tc.Anielle, OliOla, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Jak któraś szuka organizerów to tu coś znalazłam http://www.kidsrepublic.pl/3_sprouts.html oczywiście wena ani dalej działa
Te organizery-koszyczki mi się najbardziej podobają, ale mam już trzy pudełka na pierdółki z IKEI i nie miałabym nawet gdzie postawić takiego koszyczka. Ale śliczne są -
jonka91 wrote:W sumie ciężko jest się przestawić z trybu małej mrówki robotnicy do trybu leniwca..
Jonka, o wiele ciężej jest wrócić z trybu leniwca do trybu mrówki robotnicy. Uwierz mi, a jeszcze nie mam dziecka w domu i teoretycznie mogę "odpoczywać" przy inkubatorze... -
Nadrobić Was to sztuka i kawałek
Renia gratki za czop
Nie pamiętam, która z Was wstawiła link z kotem i roombą, ale moja córka o mało nie udławiła się kanapką ze śmiechu gdy oglądałyśmy filmik
Co do mam szyjkowych to myslę, że jest spore prawdopodobieństwo przenoszenia ciąży. Jestem ciekawa jak to będzie ze mnąmoja mama prorokuje, że przenoszę ciążę, uważa, że bardzo się trzęsłam o dzidkę wcześniej, a teraz nabieram sił, szybciej chodzę, czuję się lepiej i pierwszy raz od dawna myślę o ciąży z optymizmem a nie strachem
I teraz gdy się nad tym zastanawiam to zaczynam się bać, bo termin mam na 14 stycznia, a mogę jeszcze chodzić dwa tygodnie dłużej do 1 lutego czyli jeszcze mogę być w ciąży 2 miesiące (!!!) a przez ten czas na pewno się po prostu ROZPUKNĘ!renia83, Wiki81, nix, MartaKD lubią tę wiadomość
-
OliOla wrote:aswariatka pochwal się, zrób fotki
Gdzie kupiłaś?
W takim sklepie NIEMOWLAK, fajnie, bo dostaliśmy od razu kartę zniżkową na wszystko -10% więc może jeszcze wykorzystamy. Łóżeczko będzie w czwartek ale jest takie:
http://drewex.com/zdjecia_asortyment/78-1.jpg
Później wstawię zdjęcia całego pokoju, bo mamy takie fajne drzewo namalowane na ścianie przez moją koleżankę
ania_29, Wiki81, OliOla, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Wiki, dla mnie każda data od 1 stycznia jest ok
boję się tylko o mój brzuch, który ma pewnie jakieś swoje możliwości co do rozciągania
Już teraz jest gigantyczny a miałabym chodzić w ciąży jeszcze 2 miechy?
Wiki81, Fucina, blador lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/693401b333ff.jpg
Hej.
Chyba rozwaliłam ten kaloryfer! UPS!
Powiem, że tak już było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 04:38
szpilka, ania_29, Becia81, Fucina, Gwiazdeczka27, Fedra lubią tę wiadomość